Svadobné topánky na celonočné tancovanie – ako si ich vybrať?

Svadobné topánky na celonočné tancovanie – ako si ich vybrať?

Udalosť, ktorá si vyžaduje, aby ste sa na nej ukázala v tom najlepšom svetle. Áno, presne tak hovoríme o svadbe. Nevestu čaká celá rada príprav predtým, ako veľký deň konečne nastane. Ak už máte zarezervovanú sálu, vybavenú výzdobu, jedlo, fotografa a hudbu, musíte sa postarať o dokonalú vizáž. A teda zájsť ku kaderníčke, kozmetičke, vybrať si vhodné šaty a kabelku a nájsť aj úžasné svadobné topánky, ktoré budú  pasovať k šatám, kabelke, vašej postave a zároveň budú tiež dostatočne pohodlné, aby ste sa aj vy počas celej udalosti cítili skvelo, komfortne a bez problémov dokázali pretancovať celú noc.

Pri svadobných topánkach myslite na komfort

Pri výbere svadobných topánok zvážte v prvom rade svoje vlastné pohodlie. Predstavte si, že ich budete mať nohách aj viac ako desať hodín. Budete v nich stáť, chodiť, fotiť sa, tancovať. Pri výbere platia jednoduché pravidlá. Topánky si radšej kúpte skôr, aby ste ich rozchodili a vaše nohy si na ne zvykli. Ak nakoniec nebudú to pravé orechové, vždy môžete siahnuť po inom modeli, do ktorého sa prezujete.

K pohodliu patrí aj voľba výšky podpätku. Ujasnite si, ako vysoký by mal byť. Topánky vám musia dobre sadnúť, aby ste v nich bez problémov vydržali. A podpätok by mal byť tak vysoký, aby ste v nich vedeli bez problémov chodiť. Nie je totiž nič horšie ako v páse prelamujúca sa nevesta. Ideálnou voľbou sú preto stredne vysoké podpätky, ktoré opticky predĺžia vaše nohy, zúžia pás a zároveň vám umožnia ladne sa pohybovať.

Rovnako zvážte typ podpätku. Svadobné topánky totiž môžu mať hrubšie formy podpätkov aj ihličkové podpätky. Čím je opätok hrubší, tým stabilnejšie sa budete v topánkach cítiť. Nebude vám hroziť, že si vytknete členok, zlomíte podpätok, alebo sa niekde zaseknete. Samozrejme, aj ihličkové podpätky sú žiadané a dovolené. Voľbu podpätku ale nenechávajte na náhodu a nevyberajte si iba podľa pocitov. Pouvažujte tiež o mieste, kde sa bude svadba konať. Ak sa chystáte oslavovať pod holým nebom kdesi na lúke, ihličkový podpätok určite nebude vhodný.

Pozri aj: Vlasové doplnky pre nevestu: Pre dámy, ktoré majú štýl!

topánky pre nevestu

Zdroj: CCC

Aký by mali mať svadobné topánky dizajn a farbu?

Svadobné topánky prichádzajú v rôznych podobách a vy tak môžete siahnuť napríklad po sandáloch alebo po lodičkách s ramienkom alebo bez. Poniektoré ženy uprednostňujú jeden typ obuvi, iné zas milujú druhý typ. Aj v tomto prípade záleží na vašich preferenciách. Nie každá žena chce na svadbe topánky s uzatvorenou špičkou, pretože v topánkach s otvorenou sa cíti pohodlnejšie.

Okrem typu topánok popremýšľajte aj nad dizajnom. Staviť môžete na jednoduché svadobné topánky bez akýchkoľvek ozdôb a elementov, čo je skvelá taktika v prípade, že milujete simplicitný dizajn. Rovnako sú minimalistické svadobné topánky vhodné v prípade, že máte svadobné šaty, ktoré sú okázalé a výrazné. Alternatívu predstavujú topánky zdobené. Môžu ich zdobiť šperky, pracky, perly a ďalšie zaujímavé elementy.

Posledným bodom je výber vhodnej farby. Svadobné topánky vôbec nemusia byť biele, práve naopak. V súčasnosti sa do popredia dostávajú aj iné farby, medzi ktoré patrí béžová, zlatá a strieborná. Výnimkou však nie sú ani pastelové farby. Obľúbené sú napríklad topánky v pastelovej zelenej alebo modrej farbe, ktoré dokonale zvýraznia šaty a outfit osviežia. Ak hľadáte extravagantnejšiu variantu, siahnite po metalových farbách alebo trblietavých svadobných topánkach.

Odvážne ženy sa vôbec nemusia viazať na striedme odtiene, ale môžu tiež staviť na nápadné farby ako je červená, fialová alebo žltá. Pri voľbe podobného odtieňu ale dbajte na to, aby mal na sebe váš nastávajúci manžel doplnok v podobe kravaty, motýlika či kvetu v rovnakej farbe.

Vyberte si aj vy dokonalé svadobné topánky za skvelú cenu v dobrej kvalite na e-shope CCC. Ikonické značky vám ponúknu elegantné a sofistikované modely, ktoré splnia vaše predstavy a podčiarknu vašu osobnosť. Výber je dostatočne široký, aby si na svoje prišla každá nevesta. A ak sa vám topánky nebudú pozdávať, môžete ich bezplatne vrátiť a skúsiť šťastie s iným modelom.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 18.06.22 17:33

KS
karma
133.00

Ja som svoje svadobné topánky z toho tancovania tak zničila, že po svadbe mierili rovno do koša :-D

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní