Doma ako v hoteli s perinami, vankúšmi a obliečkami od Lejaan

Doma ako v hoteli s perinami, vankúšmi a obliečkami od Lejaan

Poznáte ten pocit, keď otvoríte dvere hotela a prvá vec, ktorá vás doslova pohltí a okamžite vás láka, aby ste ju vyskúšali, sú nadýchané periny a vankúše oblečené v žiarivo bielom? Presne ten istý pocit si môžete dopriať každý deň doma s perinami, vankúšmi a obliečkami od Lejaan.

Biela posteľná bielizeň, dlho overený klasik, sa znova vracia do popredia ako nevyhnutný prvok každého vkusného domova. Biela farba prináša do interiéru jedinečnú atmosféru pokoja, čistoty a elegancie. Vďaka svojej univerzálnosti sa biela posteľná bielizeň hodí do rôznych štýlov a ľahko sa hodí k ostatnému zariadeniu.

Biela farba symbolizuje čistotu, a to sa odráža aj v posteľnej bielizni. Jasné biely odtieň dodáva posteľným obliečkam sviežosť a žiarivosť, ktorá vytvára pocit upokojujúceho prostredia. Stačí sa zahaliť. Navyše, ľahko sa kombinuje s rôznymi farbami a vzormi. Bez ohľadu na dekoráciu vašej spálne alebo štýl nábytku, biela posteľná bielizeň vždy vyzerá skvele. Biela tiež vizuálne zväčšuje priestor, takže vaša spálňa získa vzdušnosť a ľahkosť.

A práve všetky tieto atribúty sú dôvodom, prečo si bielu farbu často vyberajú v luxusných hoteloch a rezortoch. Vy už však nemusíte cestovať ďaleko a rovnaký komfort si môžete užívať každý deň aj doma.

Ako na obláčiku

S posteľným obliečkami Organic Cloud od Lejaan neurobíte chybu. Biela organická posteľná bielizeň z certifikovanej ekologickej bavlny je šetrná k prírode aj zdraviu. Materiál nie je zaťažený chemickými procesmi a dopraje pokojný spánok aj alergikom alebo všetkým s citlivou pokožkou.

Tip na set: 1x140x200cm / 1x70x90cm: 114 EUR

Lejaan vankúše

Zdroj: Lejaan

Zápisky snov do vankúša

Daily Notes, to je posteľná bielizeň inšpirovaná zápismi do denníkov. Linky na papieri sa premenili na vtkané prúžky z tencelových a bavlnených vlákien. Posteľná bielizeň sa menej krčí a povrch s obsahom TENCEL Lyocell v saténovej väzbe je jemný a hladký.

Tip na set: 1x140x200cm / 1x70x90cm: 105 EUR

Hudba tkaná do snov

Struny hudobných nástrojov inšpirovali čisto minimalistické obliečky One More Song. Biela farba v kombinácii s jemnými tkanými pruhmi dodáva posteľnej bielizni harmonickú štruktúru. Vďaka certifikovanému bavlnenému vláknu je posteľná bielizeň mäkká a priedušná, ale zároveň pevná a odolná.

Tip na set: 1x140x200cm / 1x70x90cm: 74 EUR

Zaujme ťa aj: Ako na MIX & MATCH vo vašej spálni

Lejaan periny

Zdroj: Lejaan

Ľahkosť bežného bytia

Luxusná biela posteľná bielizeň Quiet Jungle obsahuje vlákna TENCEL Lyocell z eukalyptového dreva.

Absorbuje vlhkosť, je prirodzene mäkká a menej sa krčí. Jemný lesk a nadýchaná textúra dokonale podčiarkujú čistý dizajn tejto, k životnému prostrediu šetrnej kolekcie.

Tip na set: 1x140x200cm / 1x70x90cm: 105 EUR


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní