Vychutnajte si malé obedy s Mixit 2go - Desaťdňové boxy plné zdravých možností

Vychutnajte si malé obedy s Mixit 2go - Desaťdňové boxy plné zdravých možností

Konec mokrých banánov a rozliateho jogurtu vo školských taškách. Mixit prináša odpoveď na túto dilemu s Mixit 2go desaťdňovými boxami. Teraz si môžete pokojne pripraviť obedy s "rizikovými" ingredienciami pre vaše deti. Nech už ide o musli s jogurtom alebo zeleninový šalát s obľúbeným dresingom, nebudete sa musieť obávať, že jedlo stratí svoju šťavnatosť.

Konzumácia nezdravých sladkostí zo školského bufetu alebo automatu nie je len škodlivá pre zdravie, ale aj pre peňaženku...

Tu prichádza Mixit so skvelým riešením, ako priniesť zdravé obedy do školy a zároveň sa vyhnúť finančným a zdravotným nákladom. Desaťdňové boxy Mixit 2go sú stavané tak, aby odolali umývaniu v umývačke, mikrovlnke a chladničke, ale aj aktívnym deťom. Dostupné sú vo veľkostiach 600 ml a 400 ml, v odtieňoch lososovej a mentolovej farby, aby vyhovovali všetkým hladom.

Každý box má dve úrovne, ktoré oddelujú zložky jedla. Môžete ich premiešať až vtedy, keď budete mať naozaj chuť. Musli musí byť chrumkavé v jogurte a nikto nechce jesť šalát, ktorý sa premáča v dresingu, že?

V rámci Mixit 2go pridali rôzne kombinácie ingrediencií, aby príprava obeda nebola len povinnosťou. A nie je to len o musli...

Odporúčame: Fantastický cuketový prívarok podľa Miriam Kalisovej – ten musíš vyskúšať!

Mixit 2go - Desaťdňový box

Zdroj: MIxit

Mixit 2go - Desaťdňový box

Mixit 2go - Desaťdňový box 600 ml, 17,79 €

Väčšia verzia desaťdňového boxu má vrchnú časť určenú na jogurt alebo mlieko a spodnú časť ideálnu na obľúbené musli, ovocie alebo orechy. Stačí ho otvoriť, spojiť a môžete sa pustiť do jedla.

Mixit 2go mini - Desaťdňový box 400 ml, 14,59 €

Pre menšie deti a kompaktné tašky je ideálny menší box s objemom 400 ml, ktorý ponúka všetky výhody väčšieho modelu, a navyše je pohodlné ho nosiť všade so sebou.

Degustačný set s Mixitom 2go, 24,99 €

Šťastné číslo 7 určuje množstvo najlepšieho z Mixitu v tejto degustácii pre gurmánov. Bestsellery musli so šľahaným krémom, chrumkavé zmrazené ovocie a iné pochúťky v kombinácii s desaťdňovým boxom zmenia bežný obed na skutočný zážitok.

Prečo teda nepokončiť éru zabudnutých rožkov v školských taškách a sušienok z automatu počas popoludňajšej prestávky? S Mixitom je to také jednoduché...

 

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Vanesa Polcová 06.09.23 20:15

VP
karma
-1.00

Paradny dizajn, veľmi sa ki páčia tie desiatové boxy. Mixit produkty máme radi aj my dospelí aj deti.

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 07.09.23 07:23

ĽŠ
karma
100.00

Skutočne skvelé riešenie ako priniesť zdravé a chutné obedy do školy a zároveň sa vyhnúť finančným a zdravotným nákladom.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní