Elektrokolobežky sú inteligentnejšie, než si myslíte! Ako ich môžete ovládať pomocou aplikácie?

Elektrokolobežky sú inteligentnejšie, než si myslíte! Ako ich môžete ovládať pomocou aplikácie?

Elektrokolobežky sa stali populárnym dopravným prostriedkom takmer po celom svete. Ich obľuba stúpa aj u nás, čo potvrdzuje rastúci dopyt. Ten vníma aj e-shop Aerium.sk, ktorý sa na predaj týchto zariadení špecializuje. 

V spolupráci s ním sme sa rozhodli pozrieť sa na zúbok inteligentným funkciám elektrokolobežiek, ktorým výrobcovia venujú stále väčšiu pozornosť.

S aplikáciou bude vaša elektrokolobežka v bezpečí

Na moderné technológie dnes narazíme takmer vo všetkých oblastiach života. Pomocou aplikácie môžete ovládať prakticky čokoľvek od chladničky až po svetlá v domácnosti. Nie je teda divu, že si aplikácie našli cestu aj k elektrickým kolobežkám, ktoré vo svojej výbave bežne mávajú rad inteligentných funkcií.

Samozrejme, výrobcovia sa v ich vývoji snažia predháňať, vďaka čomu na trhu narazíte na rôzne pokročilé modely. Najlepšie elektrokolobežky vám dokážu ponúknuť rad možností a nastavení na pár kliknutí.

E-shop Aerium.sk má vo svojej ponuke hneď niekoľko inteligentných modelov, pričom jedným z najpokročilejších je skladacia elektrokolobežka AERIUM AOVO PRO. Tá okrem nadupanej výbavy ponúka užívateľom aj mobilnú aplikáciu Aovo Pro, s ktorou môžete kolobežku ľahko zamknúť pomocou bluetoothu.

V takom stave nie je možné s kolobežkou ujsť, čím niekoľkonásobne zvýšite jej zabezpečenie. Pokiaľ by sa ju však niekto aj napriek tomu pokúsil premiestniť, kolobežka začne vydávať zvukový signál a zámok zabráni pohybu zablokovaním predného kolesa. Niektoré modely ponúkajú aj možnosť sledovania polohy elektrokolobežky cez GPS.

Odporúčame: Čistec lesný – prastarý bojovník proti urieknutiu. Čo všetko dokáže?

elektrická kolobežka

Zdroj: Aerium.sk

Majte elektrokolobežku neustále pod kontrolou

Aplikácia vám taktiež poskytne prehľad o všetkých dôležitých parametroch. Jednoducho si tak prekontrolujete všetko, čo počas bežnej prevádzky vidíte na LCD displeji. Po otvorení aplikácie pár kliknutiami zistíte, či je elektrokolobežka AERIUM AOVO PRO dostatočne nabitá alebo aký režim počas jazdy používate.

Väčšinu aplikácií je možné s elektrokolobežkami prepojiť pomocou bluetoothu, ktorý je nutné mať počas nastavovania neustále zapnutý. Samotné spárovanie prebieha veľmi rýchlo a vo svojej podstate sa nijako nelíši od párovania bezdrôtových slúchadiel s mobilným telefónom. Všetko teda hravo zvládnu aj menej skúsení užívatelia.

Zaujme ťa aj: Červená ryža: Superpotravina, ktorej účinky ťa rozhodne dostanú!

elektrokolobežka AERIUM AOVO PRO

Zdroj: Aerium.sk

Nastavenie elektrokolobežky je veľmi jednoduché

Nastavenie stroja je veľmi jednoduché oproti niektorým iným modelom, kde by vám to trvalo buď priveľa času, alebo by ste s ním museli zájsť do odborného servisu. Po prihlásení do aplikácie si hravo nastavíte jazdný režim, zapnete funkciu tempomatu alebo upravíte citlivosť bŕzd a akcelerátora. Tiež tu môžete ovládať svietidlá umiestnené na elektrokolobežke.

Elektrokolobežka AERIUM AOVO PRO ponúka taktiež možnosť odblokovania obmedzovača rýchlosti. Na jedno kliknutie tak dosiahnete zvýšenie výkonu elektrokolobežky, bez toho aby ste boli nútení neodborne zasiahnuť do elektroniky kolobežky alebo investovať do nákladného tuningu.

Túto funkciu ocenia predovšetkým užívatelia, ktorí chcú s kolobežkou čas od času vyraziť na náročnejšie trasy, ale nechcú prísť o možnosť pohybovať sa s ňou aj po verejných komunikáciách. V praxi sa tak elektrokolobežka AERIUM AOVO PRO radí medzi univerzálne modely, ktoré využijete v bežnom živote aj počas výletov do prírody.

Neprehliadni: Čo spôsobuje začervenané oči? Tu je 10 možných príčin

AERIUM AOVO PRO

Zdroj: Aerium.sk

Ak si s výberom či ovládaním elektrokolobežky neviete rady, môžete sa obrátiť priamo na e-shop Aerium.sk. Ten vám poskytne odborné poradenstvo a navyše aj záručný a pozáručný servis elektrokolobežiek.

Takmer všetky elektrokolobežky na Aerium.sk sú od značky AERIUM. Keďže je e-shop autorizovaným a popredným predajcom značky, dokáže vám dodať originálne náhradné diely a všetko príslušenstvo, na ktoré v iných e-shopoch nenarazíte.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní