Rakúska tatérka s najväčšími implantátmi dostupnými v Európe túži po ešte väčších!

Rakúska tatérka s najväčšími implantátmi dostupnými v Európe túži po ešte väčších!
  • 16.02.2023
  • Michaela Kožáková

Nadšenkyňa plastických operácií, rockové dievča, tatérka a majiteľka tetovacieho štúdia – presne takto sa rakúska umelkyňa menom Kitty Ink prezentuje na svojom Instagrame. Extravagantná žena sa momentálne pýši prsiami veľkosti 75H vďaka implantátom s objemom 1050 cm3 – najväčším silikónovým implantátom dostupným v Európe.

„Vždy ma fascinovalo niečo špeciálne. Ak ľudia povedali: to je príliš veľa alebo to nie je prirodzené, okamžite ma to zaujalo. Ak je toho na vás priveľa, potom je to niečo pre mňa," vyjadrila sa Kitty.

Neprehliadni: Sam Smith sa na udeľovaní cien Brit Awards 2023 predviedol v latexovom oblečení. Mnohých šokoval i pobúril!

Tatérka

Zdroj: INSTAGRAM/kittyink.wildatheart

Umelecké dielo

Kitty Ink žijúca vo Viedni začala s premenou svojho tela, keď mala 36 rokov, a za posledné desaťročie minula 60 000 eur na dve zväčšenia pŕs, liposukciu, rádiofrekvenčnú terapiu, lifting tváre, výplne a botox a to preto, aby sa človek, ktorého videla vo svojej hlave, stal človekom, ktorého videla v zrkadle. Podľa vlastných slov sa tatérka chcela premeniť na umelecké dielo.

Momentálne má 46-ročná tatérka 1050 cm3 silikónu v každom prsníku, 560 cm3 v každej polovici zadku a asi 4,5 cm3 botoxu v perách. Kitty však nie je spokojná a prezradila, že sa chystá zväčšiť svoje prsné implantáty na objem 1500 cm3.

Krása vs. extrém

Kitty dostáva množstvo reakcií na svoj vzhľad. Niektorí jej premenu chvália, zatiaľ čo iní ju kritizujú a neodpustia si ponižujúce poznámky. Tatérka si z toho však nič nerobí a na ich reakcie odkazuje: „Ak sa niekomu nepáči, čo vidí, nemal by sa pozerať." Kitty si jednoducho všetku tú pozornosť užíva.

Síce je umelkyňa šťastne vydatá už 27 rokov, myslí si, že by jej premena mohla priniesť množstvo ponúk na randenie.

Umelecká tatérka tiež dúfa, že jej odvážny vzhľad bude inšpirovať ostatných, aby nasledovali svoje srdce: „Ak niekto nie je spokojný so svojím vzhľadom v zrkadle, mal by s tým niečo urobiť. Vstaňte z gauča a začnite na sebe pracovať."

Kitty chce ľuďom ukázať, že krása pre každého znamená niečo iné. Aj keď ľudia neocenia jej vzhľad, vie, že ona je sama sebou a toto je presne to, po čom vždy túžila.

Čo vravíte vy na túto ženu?

Kitty

Zdroj: INSTAGRAM/kittyink.wildatheart

Kitty

Zdroj: INSTAGRAM/kittyink.wildatheart

Kitty

Zdroj: INSTAGRAM/kittyink.wildatheart

Zdroj foto: úvodná koláž - INSTAGRAM/kittyink.tattooart

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Katarína Konečná 16.02.23 09:46

KK
karma
105.00

Myslím si, že takýto ľudia by mali v prvom rade navštíviť psychiatra.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní