Sam Smith sa na udeľovaní cien Brit Awards 2023 predviedol v latexovom oblečení. Mnohých šokoval i pobúril!

Sam Smith sa na udeľovaní cien Brit Awards 2023 predviedol v latexovom oblečení. Mnohých šokoval i pobúril!

Včera sa udeľovali ceny BRIT Awards, ktorými boli ocenení najlepší britskí a zahraniční hudobníci. Ďalšia príležitosť pre celebrity, ktoré sa predviedli aj na červenom koberci. Samozrejme, mnohé média zaujímalo, kto si odnesie ocenenie. Na plnej čiare viedol 29-ročný spevák Harry Styles, ktorý zvíťazil v štyroch oceňovaných kategóriách.

Okrem neho však zaujal aj Sam Smith, ktorý mnohých pobúril svojim „kostýmom“, vďaka ktorému vyzeral ako chodiaci latexový balón, poprípade niečo iné – veď posúďte sami!

Pozri aj: Madonna za svoj vzhľad na Grammy schytala veľkú kritiku. Čo všetkým odkazuje?

Sam Smith Brit Awards 2023

Zdroj: instagram.com/samsmith/

Sam Smith ako chodiaci balón?!

Tridsaťročný spevák, ktorý sa v máji roku 2019 priznal k nebinárnej orientácii, sa po červenom koberci prechádzal v extravagantnom a miestami aj bizarnom kostýme. A to len týždeň po tom, čo si odniesol kritiku a dostalo sa mu odporu za výber kostýmov pre videoklip k piesni „I'm Not Here to Make Friends“.

Celočierny latexový oblek vyrobený na zákazku londýnskou módnou značkou Harri doplnili lesklými rukavicami a čiernymi čižmami na vysokom podpätku. Jeho latexový oblek sa vyznačoval nafúknutými špicatými ramenami a širokými špicatými stehnami.

Sam Smith sa vďaka výberu svojho outfitu stal terčom posmechu, pričom sociálna sieť Twitter je plná názorov mnohých používateľov na jeho zvláštny odev.

„Niekto zúfalo túži po pozornosti... wow“ vyjadril sa jeden z nich. „Úprimne povedané, Sam Smith je človek, ktorý najviac vyhľadáva pozornosť, akého som kedy v živote videl. Skutočne, už to začína byť nudné," napísal na Twitteri iný používateľ. „Poníženie Sama Smitha pokračuje,“ dodal ďalší.

Harri, dizajnér, ktorý stojí za týmto vzhľadom, uviedol, že pri výbere oblečenia zohrali úlohu nedávne „nenávistné komentáre" na sociálnych sieťach proti spevákovi a jeho telu. Toto mal byť údajne pohľad na oslavu prirodzenej krásy. Chcel vytvoriť imidž, v ktorom ľudia Sama nikdy nevideli. A to si myslíme, že sa mu aj podarilo.

Neprehliadni: Rita Ora po prvýkrát ukázala svoj zásnubný prsteň za 500 000 dolárov: Ten kameň ti vyrazí dych!

spevák Sam Smith

Zdroj: instagram.com/samsmith/

Sam Smith

Zdroj: instagram.com/samsmith/

- Anketa

ČO HOVORÍTE NA JEHO OUTFIT?

Odpovedalo 27 ľudí  

Za mňa je super - iný a netradičný
4%
Vyzerá ako nafúkaný balón
30%
Otras - je to strašné
67%

Zdroj foto - úvodná fotka: instagram.com/samsmith/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Elena Švachová 13.02.23 20:48

karma
109.00

Latexový oblek je otrasný, ale hlavne, že zaujal a šokoval :-D

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní