Rita Ora po prvýkrát ukázala svoj zásnubný prsteň za 500 000 dolárov: Ten kameň ti vyrazí dych!

Rita Ora po prvýkrát ukázala svoj zásnubný prsteň za 500 000 dolárov: Ten kameň ti vyrazí dych!

Rita Ora drží detaily okolo svojej svadby s Taikom Waititim (režisér) zväčša pod pokrievkou a dokonca ani nepotvrdila presný dátum, kedy si pár vymenil svoje sľuby. Je to však žena, ktorá vie, čo chce. Manželské sľuby si s terajším manželom vymenili minulý rok v lete, avšak podrobnosti okolo ich svadby doposiaľ nevyšli na svetlo sveta. Teda, až dodnes.

32-ročná speváčka sa v relácii The Tonight Show Starring s Jimmy Fallonom trochu odviazala a pochválila sa pôsobivým smaragdovým zásnubným prsteňom. Dokonca prezradila, že sa sama podieľala na jeho výbere. „Vlastne som svoj prsteň ešte nikdy nikomu neukázala," povedala. Rita Ora tak umožnila svojim fanúšikom nahliadnuť na svoj smaragdový prsteň, ktorý nosí vedľa jemnejšej obrúčky.

Na otázku, či Waititi prsteň vyberal sám, speváčka dodala: „Jednoducho si myslím, že keď viete, čo chcete, a ja som mala pocit, že naozaj viem, že chcem byť s týmto človekom, chcela som, aby to bolo naozaj správne," vysvetlila. „Možno som ho vzala do obchodu a možno som mu presne ukázala, aký prsteň chcem."

Odporúčame: Chrissy Teigen ukázala svetu svoju rozkošnú dcérku: Roztopí sa ti srdce pri pohľade na tú krásu!

smaragdový prsteň

Zdroj: youtube.com/@fallontonight

Zásnubný prsteň za 500 000 libier

Odborníci na zásnubné prstene odhadujú, že ohromujúci prsteň obsahuje 10 karátový zelený smaragd kolumbijského brusu. Kolumbijské smaragdy sú zvyčajne najdrahšie na svete – vďaka svojej nádhernej hĺbke farby sa niekedy môže zdať, že žiaria.

Ohromujúci smaragd je posadený na jemnom zlatom pásiku. Práve zlato patrí medzi najobľúbenejšie kovy, ktoré sa používajú pri výrobe svadobných i zásnubných prsteňov. Zlato má, samozrejme, aj svoju symboliku. Predstavuje totižto večnú lásku a prísľub, preto je vždy aj sentimentálnou voľbou. Odborníci odhadujú, že oslnivý zásnubný prsteň má hodnotu okolo 500 000 dolárov (približne 460 000 eur).

Pozri aj: Jej fanúšikovia sa dočkali, Beyoncé po rokoch vyráža na turné. Ktoré európske mestá navštívi?

Rita Ora zásnubný prsteň

Zdroj: youtube.com/@fallontonight

Nový singel speváčky Rita Ora – You Only Love Me

Speváčka sa v šou objavila aj pri príležitosti vydania novej piesne s názvom YOU ONLY LOVE ME so svadobnou tematikou a množstvom známych celebrít. Ora sa pri vydávaní albumu, ktorý by mal vyjsť koncom tohto roka, inšpirovala svojím vzťahom.

„Mám pocit, že cesta, ktorú som musela prejsť, aby som sa dostala až sem, a posledné dva roky môj život drasticky zmenili. A rozhodnutie stráviť s niekým zvyšok života je tak trochu veľké rozhodnutie, viete?" povedala. Všetky svoje pocity z novej lásky, manželstva a celej tejto cesty zahrnula aj do novej piesne, ktorá vyšla minulý týždeň a na YouTube už má viac ako milión zhliadnutí. V hviezdnom videoklipe sa objavili známe osobnosti, ako Sharon Stone, Jodie Turner-Smith, Kristen Stewart či Lindsay Lohan.

Speváčka má na sebe svadobné šaty Rive Gauche od Yves Saint Laurent z kolekcie jeseň/zima z roku 1987 v slonovinovej farbe – je to zatiaľ jediný pohľad na Ritu vo svadobných šatách, ktorý sa svetu naskytol.

Čo hovoríte na jej zásnubný prsteň? A ako sa vám páči jej nový singel?

Zdroj foto - úvodná fotka: youtube.com/@fallontonight


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní