Jej fanúšikovia sa dočkali, Beyoncé po rokoch vyráža na turné. Ktoré európske mestá navštívi?

Jej fanúšikovia sa dočkali, Beyoncé po rokoch vyráža na turné. Ktoré európske mestá navštívi?

Beyoncé Knowles-Carter, známa predovšetkým ako Beyoncé, patrí v súčasnosti a, samozrejme, už dlhé roky k najznámejším hudobným hviezdam. Americká speváčka, skladateľka, hudobná producentka a príležitostná herečka začínala ešte v 90. rokoch ako členka dievčenskej skupiny Destiny's Child. Svoj prvý album Dangerously in Love vydala presne pred dvadsiatimi rokmi. 

V polovici minulého roka obľúbená speváčka vydala svoj siedmy štúdiový album s názvom Renaissance, v preklade renesancia, na ktorom nájdeme až šestnásť songov. To jej fanúšikovia rozhodne ocenili, keďže jej posledný album Lemonade pochádza z roku 2016. 

Teraz Beyoncé svojich fanúšikov potešila ešte viac. Na svojom Instagrame zverejnila fotografiu, ktorá predstavovala prebal jej poslednej dosky, s jednoduchým popisom –RENAISSANCE WORLD TOUR 2023. Áno, speváčka vyráža na svetové turné!

svetové turná

Zdroj: instagram.com/beyonce

V ktorých mestách predvedie fanúšikom svoju šou?

Na svojom poslednom albume Renaissance pracovala speváčka s viacerými známymi menami, ako je napríklad producent elektronickej hudby Skrillex, gitarista Nile Rodgers, ako aj Jay-Z, raper, hudobný producent a predovšetkým manžel Beyoncé. Jej nové, prevažne tanečné piesne, ako aj jej najväčšie hity, s dozaista do detailov prepracovanou šou, si budú môcť fanúšikovia speváčky užiť v mnohých amerických mestách, ako je Chicago, Detroit, Boston, Atlanta, Miami, Phoenix a mnohé ďalšie.

Beyoncé ale svoje turné začne práve v Európe, a to už v máji. Žiaľ, na Slovensku a dokonca ani v Rakúsku či Česku sa jej nedočkáme. K nám najbližší koncert je naplánovaný vo Varšave. Speváčka navštívi aj Štokholm, Amsterdam, Londýn, Paríž, Barcelonu a niekoľko ďalších miest. Celý zoznam zastávok na turné nájdete na jej webe.

Chceli by ste zažiť atmosféru koncertu takej hviezdy, akou je Beyoncé?

Vypočuj si úvodnú pieseň I'M THAT GIRL z nového albumu

- Anketa

SI FANÚŠIKOM BEYONCÉ?

Odpovedalo 37 ľudí  

Áno, Beyoncé patrí k obľúbeným interpretom.
35%
Nie úplne, ale mnohé pesničky mám rád/rada.
38%
Preferujem iné speváčky a spevákov alebo hudobné skupiny.
27%

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/beyonce


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 22:02

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 22:02

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 14:11

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 14:11

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní