Madonna za svoj vzhľad na Grammy schytala veľkú kritiku. Čo všetkým odkazuje?

Madonna za svoj vzhľad na Grammy schytala veľkú kritiku. Čo všetkým odkazuje?

Nedeľný večer (5. 2.) sa v Los Angeles niesol v znamení 65. ročníka udeľovania hudobných cien Grammy, na ktorom bolo ocenených množstvo umelcov, skladieb a nahrávok za predchádzajúce obdobie (od 1. októbra 2021 do 30. septembra 2022). Udeľovali sa ocenenia vo viac ako deväťdesiatich kategóriách, no k tým najprestížnejším patrili Album roka, Nahrávka roka, Skladba roka a Najlepší nováčik. 

Tento večer priniesol mnoho prekvapení, či už sa týkali samotných výhercov jednotlivých kategórií, počtu získaných cien jedným umelcom, ale aj outfitov na červenom koberci. Najviac ocenení získala Beyoncé, ktorej však ušla cena za najlepší album, a hudobný kolektív Maverick City Music. V oboch prípadoch si umelci odniesli domov až štyri ceny. Spomenutú kategóriu Album roka pritom vyhral obľúbený spevák Harry Styles, ktorý na červenom koberci prekvapil aj outfitom – farebným overalom so Swarovského kryštálmi.

Tento ročník Grammy sa niesol aj v znamení kritiky vzhľadu svetovej ikony popovej hudby Madonny, ktorá je v hudobnom priemysle viac než štyridsať rokov. Šesťdesiatštyriročnú speváčku už veľmi dlho médiá, odporcovia, ale dokonca aj fanúšikovia kritizujú za jej vzhľad. Na Madonne je totiž už skutočne vidno mnoho úprav, kvôli ktorým sa na seba podobá čoraz menej. 

Madonna si z kritiky veľkú hlavu nerobí

Madonna sa na červenom koberci pri príležitosti udeľovania hudobných cien Grammy objavila v čiernom outfite s bielou košeľou, čiernou kravatou, sieťovanými rukavičkami a jazdeckým bičíkom. Outfit dopĺňal účes zo zapletaných vrkočov. Viac ako samotný outfit však mnohých zarazila tvár Madonny. Je pravdou, že speváčka na svoj vek nevyzerá, no zároveň sa mnohí zhodujú na tom, že prestáva vyzerať aj ako ona sama. 

Madonnina dlhoročná kariéra sa spája s nespočetným množstvom škandálov, s čím si popová hviezda veľkú hlavu pravdepodobne nikdy nerobila. Sama na Grammy povedala: „Takže toto je to, čo som sa naučila po štyroch desaťročiach v hudbe: ak vás nazývajú šokujúcim, škandalóznym, problematickým, provokatívnym alebo nebezpečným, určite na niečo máte."

Po tom, ako sa na Madonnu zvalila po hudobných cenách vlna kritiky za jej zmenený vzhľad, rázne sa k tomu vyjadrila na svojom instagramovom účte. Pod videom zo zákulisia svojej súkromnej párty v klube Delilah uviedla aj: „Namiesto toho, aby ste sa zamerali na to, čo som povedala v mojom prejave, ktorým bolo poďakovanie za nebojácnosť umelcov ako Sam a Kim, mnoho ľudí sa rozhodlo hovoriť iba o mojich fotkách zblízka. Nasnímaných fotografom z médií a s fotoaparátom so širokým objektívom, ktorý by každému skreslil tvár.“

Taktiež dodala, že sa nikdy neospravedlňovala za to, ako vyzerá, čo má na sebe oblečené alebo za svoje kreatívne voľby. Celý príspevok na Madonninom Instagrame si môžete pozrieť nižšie. Pre fanúšikov popovej hviezdy je dozaista dobrou správou, že speváčka vyráža tento rok na svetové turné a zastaví sa aj v niekoľkých európskych mestách. 

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/hollywoodlife, instagram.com/divinamadonna


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Sivová 10.02.23 10:01

MS
karma
100.00

Je to Pop diva, ku ktorej aj takáto extravagancia podľa mňa patrí.

  • 0
Odpovedať

Mária Reibergerová 11.02.23 16:25

MR
karma
114.00

je to jej vec, keby hodnotili jej tvorbu, fajn

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní