Starostlivosť o zuby a ďasná značky Vademecum, ktorá je šetrná k prírode.

Starostlivosť o zuby a ďasná značky Vademecum, ktorá je šetrná k prírode.

Trápi vás výber tej správnej starostlivosti o váš chrup? Chceli by ste tú najvyššiu ochranu, ale zároveň rešpektovať prírodu a ísť "zelenou" cestou? Vyskúšajte BIO novinky značky Vademecum, ktorá v sebe spája to najlepšie z moderných vedeckých postupov a prírodných ingrediencií. Objavte eco-friendly pasty s certifikáciou COSMOS Organic od Ecocert a farebné zubné kefky pre celú rodinu!

Vademecum BIO - Complete Protection: Sila prírody pre ochranu vašich zubov

Vyskúšajte BIO pastu s vegánskou receptúrou, ktorá chráni a posilňuje zuby aj vaše ďasná. Vďaka zlúčeniu laboratórnych postupov s prírodnými zložkami docielite dlhodobo zdravý chrup. Pasta je zložená z 99 % ingrediencií prírodného pôvodu, z čoho je celých 13 % organických. A čo viac, je predávaná v 100 % recyklovanom papierovom obale, ktorý možno znovu recyklovať. Prírodný klinčekový olej ponúka antimikrobiálny účinok a mätová voda pomáha osviežiť a posilniť ďasná. Vademecum BIO Complete Protection s certifikáciou COSMOS Organic od Ecocert nájdete v drogistických reťazcoch za odporúčanú cenu 2,99 EUR.

Odporúčame: Beh nalačno: Aké sú jeho výhody a odporúča sa vôbec?!

Vademecum BIO

Zdroj: Henkel

Vademecum BIO - Natural Whitening: Prírodnou cestou za bielymi zubami

Nový BIO rad značky Vademecum prichádza tiež s bieliacou verziou produktu. Vegánska receptúra obsahujúca 99 % ingrediencií prírodného pôvodu, zanechá vaše zuby zdravé a obnovuje ich prirodzenú belosť. Pasta je navyše úplne bez lepku a obsahuje 16 % ingrediencií organického pôvodu - príchuť zeleného čaju upokojuje ďasná a mätová voda pomáha osviežiť a posilniť. Vademecum BIO Natural Whitening v recyklovanom a znovu recyklovateľnom papierovom obale nájdete v drogistických reťazcoch za odporúčanú cenu 2,99 EUR.

Zaujme ťa: Ako zabiť vírusy v domácnosti? Pozor, každý prípravok nezaberá!

Vademecum BIO Kids

Zdroj: Henkel

Vademecum BIO Kids: Organická pasta pre detské zúbky

Nový detský BIO rad značky Vademecum vychádza v dvoch príchutiach – jahoda pre deti vo veku 1 až 6 rokov a mäta pre deti 6+. Vyskúšajte pre zdravie detských zúbkov 99 % ingrediencií prírodného pôvodu, z čoho 22 % zložiek pochádza z organických fariem. Pasty sú navyše bez fluoridu a s príjemnou arómou. Vademecum BIO Kids v recyklovanom a znovu recyklovateľnom papierovom obale zoženiete v drogistických  reťazcoch za odporúčanú cenu 2,99 EUR.

Neprehliadni: Čo s bohatou úrodou? Zisti, ako skladovať bylinky správne!

Vademecum Pro Charcoal a zubné kefky

Zdroj: Henkel

Vademecum Pro Charcoal: Spoznajte bieliace účinky čierneho uhlia

Vyskúšajte zubnú pastu Vademecum White & Charcoal s dreveným uhlím, mätou a kokosovým olejom, ktorá bieli zuby a stará o vaše ďasná. Vďaka receptúre s aktívnym uhlím naviac koriguje farebné nedokonalosti a odstraňuje škvrny zo zubnej skloviny. Pastu v recyklovateľnom papierovom obale nájdete v drogistických reťazcoch za odporúčanú cenu 1,99 EUR.

Farebné zubné kefky pre celú rodinu

Sledujte zľavové akcie vo vašich obľúbených drogériách a využite akčnú ponuku zubných kefiek zadarmo k nákupu pást značky Vademecum. K dispozícii sú v štyroch farebných prevedeniach pre deti i dospelých. 

Zaujme ťa: Alkohol a chudnutie: Čo robiť, aby si z drinkov nepribrala ani gram?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní