TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt

TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt

V novej recenzii sa pozrieme na poriadnu nálož kozmetických noviniek. Známa kozmetická značka Oriflame tento rok predstavila mnohé novinky, a to vrátane radu Waunt, ktorý je zameraný na hybridnú starostlivosť o pleť. Produkty z nového radu sú totižto zamerané na ošetrenie a hydratáciu pleti, teda plnia funkciu kozmetiky, no rovnako zdokonaľujú pleť ako make-up. 

Prípravky Waunt obsahujú registrované vegánske ingrediencie, ako aj upcyklované zložky, a to všetko v ekologickejších obaloch. V ich zložení nájdeme napríklad maslo Cupuacu, olej z morských rias, zelený čaj EGCG, upcyklované polyfenoly z avokáda, dub, enzýmy granátového jablka a mnohé ďalšie. Waunt je kompletný rad prípravkov vhodných pre všetky typy pleti na odlíčenie, ošetrenie aj skrášlenie pleti. 

V dnešnej recenzii sa pozrieme na čistiaci krém, tonizačný sprej, pleťovú masku, tónovací krém, tyčinku na oči aj gélový pleťový krém. Keďže je produktov veľa, budem sa snažiť byť stručná a o každom vám poviem to najdôležitejšie. Poďme na to!

čistiaci krém

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Maslový čistiaci krém Waunt Level Up

Maslový čistiaci krém Waunt Level Up je luxusný čistiaci krém, ktorý hĺbkovo prečisťuje a hydratuje pleť. Ihneď z nej odstraňuje make-up a nečistoty. Vo svojom zložení ukrýva maslo Cupuacu.

Moje hodnotenie: Začneme produktom, ktorý ma z radu Waunt oslovil najmenej, a to čistiacim krémom. Problém však nie v podstate v produkte, ale hlavne vo mne. Čistiaci krém robí to, čo má. Má konzistenciu krému, ktorý je potrebné najskôr nanášať na suchú pleť, potom sa pridá voda a krém mení svoju konzistenciu na ľahšie mlieko. V čom je teda problém? Nie som si istá, akú funkciu má konkrétne produkt zastávať, či má ísť len o pleťový odličovač, alebo zároveň aj samostatný čistič. 

Ak má ísť len o odličovač, osobne sa mi nepáči, že nie je určený aj na oči. Neodličujem sa klasicky tampónmi a nejakým odličovačom, ale práve podobnými produktmi, ako je testovaný maslový čistiaci krém, avšak mám rada, ak môžem celú tvár zbaviť make-upu jedným prípravkom. Ak má byť testovaný produkt zároveň aj čističom, nepáči sa mi na ňom, že z pleti ide ťažšie dole a aj tak mám pocit, že musím siahnuť ešte po klasickom čistiacom prípravku.

Ak má byť maslový čistiaci krém z radu Waunt hlavne pleťovým odličovačom, funkciu si plní dobre. Naozaj pleť zbavuje make-upu, a to jemne a šetrne. Po použití pleť nie je nijak vysušená či podráždená. Určite si nájde množstvo fanúšikov, no ja môžem povedať, že z radu Waunt ma omnoho viac zaujali ďalšie prípravky, na ktoré sa ešte pozrieme. 

pleťová maska

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Hrejivá pleťová maska Waunt Mission Impurities

Hrejivá pleťová maska Waunt Mission Impurities je prečisťujúca maska na uvoľnenie upchatých pórov. Redukuje nadbytočný maz, zmatňuje mastnú pleť a očistí ju od nečistôt z prostredia. Medu podobná textúra sa pri vtieraní do pokožky začne nahrievať.  

Moje hodnotenie: Za mňa TOP prípravok z radu Waunt! Na rozdiel od predchádzajúceho produktu, ktorý ma z radu zaujal najmenej, je toto produkt, ktorý som si zamilovala po prvom použití. Balenie masky mi prišlo najskôr zvláštne, no zistila som, že je praktické. Z takéhoto vrecka sa totiž dá prípravok vo vnútri vytlačiť do poslednej kvapky. 

Maska má príjemnú sviežu vôňu a na pleti skutočne hreje, a to dosť. Z pleti sa zmýva trošku ťažšie, ľahšie to ide s handričkou. A efekt po použití je skutočne perfektný. Maska mi výborne prečistí oblasť okolo nosa, kde ma trápia rozšírené póry a čierne bodky, taktiež odstráni mastnotu. Po aplikácii je pleť čistejšia a zmatnená a hlavne oblasť okolo nosa pôsobí omnoho zdravšie, póry nie sú tak viditeľné. Tento kozmetický pomocník sa naozaj vydaril. Pre zmiešanú pleť, akú mam i ja, len a len odporúčam. 

tonizačný sprej

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Tonizačný sprej Waunt Smooth Cheeks

Tonizačný sprej Waunt Smooth Cheeks je osviežujúci a hydratačný tonizačný sprej, ktorý vypĺňa suchú pleť, vyhladzuje ju a ihneď upokojuje. Dodáva jej prirodzený lesk a nerozmazáva make-up.

Moje hodnotenie: Toniká som nepoužívala dovtedy, kým som nezistila, že sa vyrábajú a dajú aplikovať aj formou spreju. Vatové tampóny nepoužívam a nerada si nimi niečo šúcham na tvári. Tonizačný sprej z radu Waunt ma preto v tomto smere ihneď zaujal. Taktiež ma zaujala jeho príjemná sladkastá vôňa, no ohromil ma hlavne jeho účinok. Keď si ho aplikujem po vyčistení pleti, po ktorom je niekedy moja pleť trošku stiahnutá, ihneď ju hydratuje a zmierni až úplne odstráni pnutie.

Tonikum je tak hydratujúce a upokojujúce, že neraz som si aj zabudla naniesť sérum a krém a spomenula som si na ne až neskôr. Páči sa mi, že ho možno nanášať aj na make-up. Sprej je totiž naozaj jemný, nevychádzajú z neho žiadne veľké kvapky, len jemnučká voňavá hmla. Nalíčenú tvár ihneď osvieži. I tento produkt sa podľa môjho názoru veľmi vydaril. 

Odporúčame: Citlivá pokožka ako diagnóza 21. storočia

gélový krém

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Osviežujúci gélový krém Waunt Water Burst

Osviežujúci gélový krém Waunt Water Burst predstavuje ľahučký gélový krém, ktorý pleť po nanesení upokojí. Nabije ju hydratáciou až na 24 hodín a taktiež ju rozjasní. Obsahuje výťažok z duba letného.

Moje hodnotenie: Tento krém má gélovú textúru, je ľahký, rýchlo sa rozotiera a vpíja. Preto som si myslela, že bude pre mňa skvelou voľbou na ráno počas leta. Popravde sa mi však viac osvedčil na večerné použitie. Moja pleť je zmiešaná a po aplikácii tohto prípravku pod make-up som sa, na prekvapenie, zvykla niekedy lesknúť viac než obvykle. Myslím si ale, že pre normálnu a suchšiu pleť bude aj na ráno skvelou voľbou. 

Ja som si ho však zamilovala práve na večerné používanie, kedy si ho môžem dopriať aj v hrubšej vrstve. Pokožku počas noci krásne hydratuje. Pleť je po ňom zakrátko hebká a ráno je pružná s jednotným tónom a povrchom. Krémiku dávam určite bod naviac za pumpičku, vďaka ktorej nemusím do produktu strkať prsty. 

tyčinka na oči

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Rozjasňujúca tyčinka na oči Waunt Oh That's Bright

Rozjasňujúca tyčinka na oči Waunt Oh That's Bright je krémová tyčinka pod oči, ktorá rozjasňuje pokožku, redukuje tmavé kruhy a prekrýva nedokonalosti. Poskytuje aj hydratáciu a prevenciu vrások. 

Moje hodnotenie: Podobné produkty nezvyknem používať. Nie že by som nemala tmavé kruhy pod očami, práve naopak, bojujem s nimi tiež. Avšak mám pocit, že žiadne podobné prípravky, ktoré sľubujú zmiernenie kruhov pod očami, až tak nefungujú. V prípade potreby sa spolieham len na klasický korektor, samozrejme, okrem toho používam očný krém.

Túto tyčinku od Waunt som prakticky hneď na začiatku odsúdila, no veru neprávom. Skúsila som a neľutujem. Tyčinka naozaj skvelo rozjasňuje okolie pod očami a poradí si aj s mojimi výraznejšími tmavými kruhmi. Jedinú výčitku mám k aplikácii. Tyčinka je pomerne hutná a ja si neviem predstaviť aplikovať prípravok tak, že ho natriem z nádobky rovno na pleť, podobne ako rúž. Pokožka pod očami je jemná a citlivá.

Pri aplikácii som mala pocit, že ju tyčinkou zbytočne naťahujem. Preto som si našla lepší spôsob. Prípravok nanesiem krúživými pohybmi na prstenník a následne ho jemne vklepem do očného okolia. Takto to funguje dokonale a ja som spokojná. Prípravok sa dá dobre vrstviť, no netreba to s ním preháňať, lebo potom zvýrazní textúru pleti. 

korekčný krém

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Tónovací korekčný krém Waunt Woke Up Like This

Tónovací korekčný krém Waunt Woke Up Like This je hybridný podkladový krém so zlatistým leskom, ktorý maskuje nedokonalosti a nejednotný tón pleti. Taktiež vyhladzuje jej textúru a vytvára žiarivé rozjasnenie.

Moje hodnotenie: Na tónovací krém z radu Waunt som sa pozerala spočiatku podobne ako na predchádzajúcu tyčinku. Avšak, aj po používaní tohto produktu som nakoniec zostala milo prekvapená. Ja na pleť používam buď make-up, alebo nič. Na produkty podobného druhu, ktoré majú len nejako skrášliť pleť, ale neposkytujú väčšie krytie, skrátka nie som zvyknutá. Opäť som tomu dala šancu a neľutujem.

Tónovací krém sa ľahko rozotiera po pleti a vytvára na nej efekt, akoby ste použili nejaký filter na skrášlenie. Pleti dodá jednotnejšiu farbu. V podstate nekryje, no vie vyrovnať rôzne farebné nedokonalosti. Na pleti pôsobí prirodzene, prakticky ho nie je vidieť, no robí si svoju prácu. Na leto je podľa mňa skvelou voľbou, preto som si ho so sebou pribalila na dovolenku. 

prípravky Waunt

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Odporúčam vyskúšať Oriflame Waunt?

Oriflame je Slovenkám dobre známa značka, ktorá má vo svojej ponuke mnoho skvelých a cenovo dostupných prípravkov. Rad Waunt sa z môjho pohľadu veľmi vydaril a priniesol pár zaujímavých kúskov. Medzi mojich favoritov, ako ste mohli vyčítať z riadkov vyššie, patrí bezpochyby hrejivá pleťová maska aj tonizačný sprej. Ich používanie si naozaj užívam. Páči sa mi, že prinášajú okamžité a viditeľné výsledky. 

Gélový krém je zlatá stredná cesta, nemožno mu takmer nič vytknúť. Tónovací krém a tyčinka na oči ma veľmi prekvapili, keďže podobné kozmetické produkty veľmi neobľubujem. Teraz na leto sú skvelým pomocníkom. Jediný z testovaných produktov, s ktorým sme sa neskamarátili, je maslový čistiaci krém, ktorý si však isto nájde mnoho iných fanúšikov.

Spomenúť ešte môžem, že rad Waunt zahŕňa aj ďalšie tri produkty – Nočnú pleťovú masku Revive Me, Očný krém 8-hour Sleeping a Nadýchaný denný krém Super Recover. Ktorá z noviniek Oriflame Waunt najviac zaujala vás? Môžete nám dať vedieť dolu v komentároch. 

Všetky prípravky z radu Oriflame Waunt nájdete na sk.oriflame.com.

- Oriflame Waunt
1 z 15
TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Nové prípravky na hybridnú starostlivosť o pleť Oriflame Waunt - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Miriama Rusinová 26.07.23 11:19

MR
karma
-1.00

zaujímavé novinky z Oriflame, vedela by som si vybrať

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní