Perfektné telo do plaviek: Myslíš, že ho nemáš? Tieto ženy ťa inšpirujú cítiť sa aj tak sebavedomo!

Perfektné telo do plaviek: Myslíš, že ho nemáš? Tieto ženy ťa inšpirujú cítiť sa aj tak sebavedomo!
  • 27.07.2022
  • Michaela Kožáková

Keď sa povie slovo bikiny, tak mnohým z nás sa naježia chlpy po celom tele. Pred očami sa nám objaví naša celulitída bohato zdobiaca širšie stehná. Rozbolí nás hlava a zabolí srdce pri pohľade na nadýchaný krémeš na tanieri. Nenávidíme všetky tie vychudnuté modelky z titulných stránok časopisov s tenučkými nohami, pevným zadkom a bez žiadneho gramu tuku navyšše.

Možno aj vy smutne hľadíte na športové oblečenie v šatníku, ktoré ste si kúpili v januári. Pravdeopodne si i vy vyčítate tie zameškané hodiny zumby. Nie ste v tom sami. 

Počuli ste už o tom, že krása sa nemerá veľkosťou? A neurčuje sa ani podľa toho, koľko máte strií? Sociálne siete a upravené fotografie ľudí nám dávajú pocit, že naše telo je horšie ako tie ostatné, s bezchybnými tvarmi. V priebehu rokov mainstreamové médiá prezentujú nereálne štandardy krásy v podobe fotošopovaných celebrít a vyziabnutých modeliek. Keď si takto prezeráte fotografie na internete, asi nemáte veľmi motiváciu obliecť si plavky a vybrať sa k vode.

Sebavedomá i s krivkami

Niektoré ženy si však zo svojich tvarov a trochu nadrozmernej veľkosti nič nerobia. Pyšne vystavujú svoje telo na obdiv v bikinách a kritiku, nepríjemné či posmešné pohľady, hádžu za hlavu.

Jednoducho začali milovať svoje nedostatky a cítiť sa vo svojom tele sebavodomo, pohodlne a príťažlivo. Motivujú frustrovované ženy a nemajú strach hovoriť nahlas a ukazovať svoje nedokonalosti svetu.

Ak máte pigmentové škrvny, jazvy, pár kíl navyšše, nafúknuté brucho, celutídu či strie, uvedomte si, že to je práve to, čo vás robí krásnymi a jedinečnými. Začnite mať rady samé seba. Oblečte si bikini, jednodielne, zoštíhľujúce či brazílske plavky - presne to, v čom sa cítite dobre! A vyberte bez obáv na pláž či k jazeru. Ak stále váhate, nechajte sa inšpirovať týmito dámami.

Neprehliadni: Tilly Lockey nemala žiť. Dnes vďaka bionickým rukám inšpiruje svet!

Simone Mariposa

Zdroj: INSTAGRAM/simonemariposa

Simone Mariposa

Ash Soto

Zdroj: INSTAGRAM/radiantbambi

Ash Soto

Nadia Aboulhosn

Zdroj: INSTAGRAM/nadiaaboulhosn

Nadia Aboulhosn

Alysse Dalessandro

Zdroj: INSTAGRAM/readytostare

Alysse Dalessandro

Jessica Kane

Zdroj: INSTAGRAM/jessica_kane

Jessica Kane

Ashley Graham

Zdroj: INSTAGRAM/ashleygraham

Ashley Graham

Callie Thorpe

Zdroj: INSTAGRAM/calliethorpe

Callie Thorpe

Zdroj foto: Zdroj foto: Zdroj foto: úvodná koláž- Instagram.com/jazzmynejay, Instagram.com/radiantbambi

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní