14. máj - deň venovaný všetkým MAMÁM

14. máj - deň venovaný všetkým MAMÁM

Bola úplne prvým človekom, ktorý sa na nás usmial, a prvou bytosťou, ktorá nám jediným dotykom dokázala prejaviť nekonečnú lásku. Každú našu ranku, či už na tele alebo na duši, oplakala s nami a položila by aj svoj život za to, aby sa nám čo najskôr polepšilo. Svojím nežným pohľadom vie upokojiť, ba aj vyliečiť... Ak ste za týmito krásnymi slovami našli definíciu matky, hľadali ste správne.

Reč je o žene, ktorá stojí po našom boku po celý život a stará sa o to, aby nám vôbec nič nechýbalo. Jej cesta sa nekončí ani potom, keď vyrastieme a založíme si vlastné rodiny, práve naopak. Začína sa nová éra, keď naša milovaná mama dáva všetku lásku našim deťom.  Máj je nielen mesiacom lásky, ale aj mesiacom, v ktorom sa oslavujú všetky mamy. 14. máj tak patrí žene, ktorá vám darovala život, žene, ktorá na vás myslí 24 hodín denne, tej, ktorá obetovala všetko pre to, aby bol váš život taký krásny, ako len byť môže. Švédska značka kozmetiky Oriflame na mamičky v druhú májovú nedeľu určite nezabúda!

Odporúčame: Vlasy a pokožka si zaslúžia na jar pozornosť. Ako si ich hýčkať?

14. máj - deň venovaný všetkým MAMÁM

Zdroj: Shutterstock®

Na dôkaz lásky

Pýtate sa, čo by tú najdôležitejšiu ženu vo vašom živote potešilo k sviatku najviac? Určite by jej stačilo jednoduché „ďakujem za to, že si“, ale isto iste zaberie aj naša nová vôňa Amber Elixir Crystal, ktorej tvorcovia sa inšpirovali  tajomnými hlbinami Baltského mora. Podobne ako u jej predchodkyne Amber Elixir, ide o orientálnu vôňu s kvetinovou prímesou. Spája sa v nej baltský jantár, černuška siata a hnedý cukor.

Odporúčame prečítať: Oslávte s nami ženskú krásu!

14. máj - deň venovaný všetkým MAMÁM

Zdroj: Shutterstock®

VIETE, ŽE... Slovenskou tvárou Amber Elixir Crystal sa stala naša nová ambasádorka ‒ speváčka a herečka Barbora Švidraňová? Barbora s touto úžasnou vôňou žiari v katalógu 7, pričom sa ocitla aj na jeho obálke!

Amber Elixir Crystal vás svojou zmyselnosťou a zároveň sviežosťou pozýva prebádať pokojné morské hlbiny. Neváhajte a zakúpte si Amber v  katalógu 7 za super cenu len 9,99 € k nákupu nad 20 € a urobte radosť svojej mamine alebo aj sebe.

Odporúčame: ÚSPEŠNÁ BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ: STALA SA TVÁROU KOZMETICKEJ ZNAČKY!

14. máj - deň venovaný všetkým MAMÁM

Zdroj: Shutterstock®

Darujte čas

Najkrajšie, čo môžete venovať svojej mame, ale aj hocijakej inej osobe, je čas. Ten je žiaľ neúprosný a letí rýchlosťou svetla. Často sa ani nenazdáme a z pondelka je nedeľa a začína sa ďalší týždeň. Darovať čas je ale nemožné, a preto darujte aspoň niečo, čo vám pomôže túto strelu odsledovať a udržiavať „pod kontrolou“. Veselé Hodinky Aruba potešia každé oko svojou hravosťou.

Zlatý ciferník je doplnený o pestrofarebný remienok, ktorý okolo ruky obtočíte hneď 2 x. Ak vám ani to nie je dosť, dostanete ešte jeden remienok zlatej farby. Ten si zapleťte do pôvodného remienka a uvidíte, že budete od okolia dostávať samé chvály. Hodinky sú priam stvorené na slnečné jarné a letné dni na oživenie fádneho outfitu. Vyskúšajte a neoľutujete! Ako bonus k vám prídu v krásnej darčekovej škatuľke, takže s balením sa vôbec netrápte...

Viac noviniek nájdete v katalógu 7 alebo online na www.oriflame.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní