3 naivné znamenia zverokruhu, ktoré uveria všetkému a vždy na to doplatia!

3 naivné znamenia zverokruhu, ktoré uveria všetkému a vždy na to doplatia!

Niektoré znamenia horoskopu sú poriadnymi naivkami, ktoré dokážu uveriť všetkému, čo im poviete. Ide o znamenia horoskopu, ktoré sa dokážu bezhlavo zamilovať a vpustiť ľudí do svojho srdca, no na strane druhej, ak im človek ublíži, len veľmi ťažko si k ním opäť vybuduje cestu. Aj napriek tomu sa zdá, že svet je v akejsi rovnováhe. Pretože kým na jednej strane existujú chronickí klamári, ktorým sa nedá veriť ani nos medzi očami, tak na strane druhej sú tu znamenia horoskopu, ktoré dostali do vienka dôverčivosť, láskavosť a schopnosť dávať každému druhú šancu. Presne takéto znamenia horoskopu dokážete veľmi ľahko manipulovať, ovplyvňovať a vnucovať im svoj vlastný názor, ktorý sa nemusí zakladať na pravde.

Odporúčame: Najhorší a najlepší šéfovia podľa zverokruhu: Aký je ten tvoj?

znamenie horoskopu Váhy

Zdroj: Shutterstock®

VÁHY (23.9 – 23.10)

Toto vzdušné znamenie má veľký zmysel pre krásu, pohodu, ale aj harmóniu. Miluje prírodu, ticho a relax, no na druhej strane k svojej existencii potrebuje aj priateľský alebo ešte lepšie partnerský vzťah. Je to presne to znamenie, ktoré nepatrí k žiadnym introvertom, ale skôr k spoločenskejším osobám, ktoré vyhľadávajú kontakt s ľuďmi. Tým, že je toto znamenie také priateľské a otvorené, tak je častokrát náchylne aj k tomu, že dokáže uveriť všetkému, čo iní tvrdia. Je to taký naivný hlupáčik, ktorý uverí úplne všetkému.

Na jednej strane toto inteligentné znamenie vie, ako život chodí a akí sú ľudia okolo nás, no na druhej strane ním môžete veľmi ľahko manipulovať. Majte sa však na pozore, pretože ak raz toto znamenie oklamete, už len ťažko si u neho vybudujete dôveru.

znamenie horoskopu Panna

Zdroj: Shutterstock®

PANNA (24.8 – 23.9)

Panny patria k tým znameniam horoskopu, ktoré majú bystré myslenie a vo všetkom kladú do popredia bystrí rozum. Ale kým na jednej strane víťazí bystré myslenie, na druhej strane patria k naivným znamenia zverokruhu, pretože v ľuďoch hľadajú len to najlepšie a veria, že ľudia ich nemôžu oklamať v ničom. Jednoducho všetkým bezhlavo dôverujú a častokrát sa preto stáva, že dôverujú nesprávnym ľuďom.

Jednoducho povedané, aj toto znamenie horoskopu patrí k tzv. naivkám, ktoré si často berú veci k srdcu a konajú bezhlavo vo všetkom.

znamenie horoskopu Kozorožec

Zdroj: Shutterstock®

KOZOROŽEC (22.12 – 20.01)

Je neuveriteľné, ale toto znamenie horoskopu, respektíve ľudia narodení v období od 22.12 do 20.01 sú považovaní za zrelých a najdospelejších už od kolísky. A kým na jednej strane pôsobia dospelo, majú reálny pohľad na svet so štipkou idealizmu, sú zodpovední, vytrvalí a ctižiadostiví, tak na strane druhej sú to poriadne naivky, ktoré neoplývajú veľkým sebavedomým. Častokrát dôverujú nesprávnym ľuďom, ktorí ich slabosť dokážu využiť vo svoj prospech.

Pozri aj: Zvládanie stresu podľa znamení: Necháš sa úplne rozhodiť?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 24.04.20 06:40

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé, no niečo na tom bude!

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 26.04.20 19:23

KS
karma
133.00

Som tam :-) ako niekedy som naivná to je pravda, ale zase sa dokážem poučiť z vlastných chýb a keď ma niekto sklame, tak ho proste dokážem vymazať zo svojho života.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní