Adele a jej nové ja: Kto alebo čo stojí za jej extrémnym schudnutím?

Adele a jej nové ja: Kto alebo čo stojí za jej extrémnym schudnutím?

Adele patrí predovšetkým medzi výrazné ženské speváčky, ktoré sa zapísali do pamäti ľudstva vďaka svojmu hitu. Jej neprekonateľným hitom je predovšetkým pieseň Hello, ktorá je neskutočne nákazlivá, a to až natoľko, že ju počas celého dňa nepustíte z hlavy. Adele však ohromila svojich fanúšikov radikálnou zmenou, ktorú podstúpila po tom, čo sa na jar minulého roka rozviedla so svojím manželom po sedemročnom vzťahu a trojročnom manželstve.

Aj keď od doby, čo sa objavila na speváckej scéne, dokázala schudnúť neuveriteľných 20 kilogramov, v súčasnosti svojich fanúšikov prekvapila ďalšou neuveriteľnou premenou. Pod speváčkinu zmenu sa podpísal predovšetkým fitness tréner a výživový poradca, ktorý je pomohol dostať vlastnú váhu pod kontrolu. Okrem jedálnička jej zostavil stravovací plán, ktorý jej pri chudnutí a formovaní postavy pomohol.

Čo stojí za extrémnym chudnutím Adele? Fanúšikovia majú strach!

V súčasnosti si Adele užíva dovolenku v Karibiku s hudobným skladateľom a spevákom Harrym Stylesom a s komikom a hercom v jednom – Jamesom Cordenom. Fanúšikovia však majú o Adele strach. Z fotografií z jej dovolenky, ktoré sa dostali na verejnosť, je zrejmé, že Adele výrazne schudla. Dokonca sa dá hovoriť o podvýžive, pretože Adele je takmer len kosť a koža. Čo však stojí za týmto jej extrémnym schudnutím a jej rapídnou zmenou?

Samotná Adele sa k tomu doposiaľ nevyjadrila, no fanúšikovia začínajú polemizovať o zdravotných problémoch, ktoré môžu byť dôvodom jej extrémneho schudnutia. Avšak, zatiaľ čo sa niektorí obávajú o jej zdravie, iní jej k premene blahoželajú. Nakoľko samotná Adele sa v minulosti vyjadrila, že drží diétu a celkovo zmenila prístup k životnému štýlu, tak v konečnom dôsledku môžeme povedať, že sa dostala na svoju ideálnu váhu, ktorá sa podpísala pod jej vzhľad. Neuveriteľné, čo stravovací plán, zmena životného štýlu a cvičenie dokáže spraviť s človekom – dokáže ho zmeniť na nepoznanie.

Pozri aj: Kardio cviky na doma: Kilá pôjdu dole jedna radosť!

1 z 7
- Anketa

ČO MYSLÍTE, PRISTANE TO TERAZ ADELE VIAC AKO KEĎ BOLA BACUĽKOU?

Odpovedalo 113 ľudí  

ÁNO, tá zmena jej viditeľne prospela
18%
NIE, mne sa páčila viac ako bacuľka
82%

Zdroj foto - úvodná: pinterest.com / twitter.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 09.01.20 22:57

ĽŠ
karma
100.00

Je naozaj neuveriteľné, čo stravovací plán, zmena životného štýlu a cvičenie dokáže spraviť s človekom!

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 10.01.20 13:09

MC
karma
109.00

z extrému do extrému...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní