Aj mačky majú svoj horoskop

Aj mačky majú svoj horoskop
  • 11.07.2016
  • Silvia Karasová

Včera sme vám predstavili tie psie vlastnosti, ktoré sú nám ľuďom vďaka znameniam zo zverokruhu mimoriadne blízke a známe. Podobne je to aj s našimi mačacími priateľmi. Mačky síce môžeme považovať za komplikovanejšie povahy, avšak nie vždy to tak je. Na svojho miláčika sa môžete pozrieť aj pohľadom iným než doteraz. Stačí vám ich dátum narodenia a tým pádom znamenie.

Odporúčame prečítať: Aj psy majú svoj horoskop

Aj mačky majú svoj horoskop

Zdroj: Shutterstock®

BARAN - "baraniu" mačku spoznáte vraj už vďaka jej chôdzi. Je totiž opatrná, čím podčiarkuje svoje lovecké chúťky. Rada chráni svoje územie, aj svoju majiteľku, na ktorú nedá dopustiť. Vyznačuje sa preto občas aj žiarlivostnými scénami.



BÝK - tieto mačičky majú mimoriadny apetít. Pozor preto, aby ste ich neprekrmovali, keďže by jedli miestami neustále. Sú taktiež pomerne pohodlné a tvrdohlavé. Nesnažte sa ich zbytočne nútiť k činnostiam, o ktorých viete, že ich bytostne neznášajú.



BLÍŽENCI - podobne ako psy v tomto znamení, aj mačky sú komunikatívne viac než iné. Rady vám svojím mňaukaním dávajú nahlas vedieť o všetkých svojich radostiach, bolestiach, aj hneve. Nesnažte sa ich odbiť pohladkaním, či maškrtou, ale radšej sa s ňou porozprávajte a hlavne si ju vypočujte, inak neprestane.



RAK - k malým deťom, či iným zvieratkám sú mačky z tohto vodného znamenia viac než ideálne. Mávajú silné materské sklony, preto sa nedivte, keď majú potrebu starať sa ony o vás. Doma potrebujú mať svoje vlastné miestečko, zariadené tak, ako chcú ony. Nemeňte im ho nasilu, inak sa vaša milá mačka zmení na agresívnu, či depresívnu.



LEV - oheň vládne aj nad mačkami narodenými v čase, ktorý spadá pod znamenie Leva. Sú hravé, občas vedia poriadne nahnevať, ale nikdy vás neprestanú milovať. Na oplátku od vás chcú len to, aby ste ich uznávali a rešpektovali.



PANNA - aj keď sa o mačkách hovorí, že sú falošné, nie je to pravda. Najvernejšie zo všetkých sú vraj tie, ktoré sa narodili v znamení Panny. Mávajú tiež neobvyklé spôsoby, mnohé z nich napríklad milujú vodu a kúpanie v nej.

Odporúčame prečítať: Luna a jej vplyv na našu dovolenku

Aj mačky majú svoj horoskop

Zdroj: Shutterstock®

VÁHY - tieto mačky majú tak silnú charizmu, že im len málokto odolá. Na svoju stranu si vedia získať aj tých, ktorí mačky samé o sebe nemusia. Sú prispôsobivé, zmeny im nerobia problém, no nemali by ste zabúdať na to, že nerady prehrávajú.



ŠKORPIÓN - sú to sebestačné stvorenia, ktoré vám svoju dominanciu budú chcieť dokazovať na každom kroku. Neraz tak s nimi skončíte v hre "Kto z koho." Nerobí im problém sa vám pomstiť, ak ich sklamete, sú žiarlivé, majetnícke, ale zároveň dokážu ľúbiť najviac na svete a túliť sa tak ako žiadna.



STRELEC - mačky narodené v tomto znamení neraz pristihnete pri tom ako doslova hliadkujú a dávajú pozor, či je všetko v poriadku. Stavajú sa do role samozvaných strážcov a plnia si ju na 110 %. Ak hľadáte lovca, v týchto mačkách ich rozhodne nájdete. 



KOZOROŽEC - možno sa vám tieto mačičky budú zdať chladné, až bezcitné, no je to len klam. Mačka Kozorožec je inteligentná, prefíkaná, ale hlavne verná a oddaná. Niekedy jej lásku možno pokojne nazvať za slepú. Môže za to aj jej tvrdohlavosť, ktorá pramení z idey, zmeniť svojho pána k lepšiemu.



VODNÁR - mačky z tohto znamenia sú vyslovene spoločenské. Radi sa zoznamujú s novými ľuďmi, ale tiež inými zvieratkami. Majú rady deti a okrem spánku milujú najmä bláznivé hry, mojkanie a šantenie. V prípade, že práve mačka Vodnár rozrástla vašu rodinku o huncútstva nebudete mať núdzu. 



RYBY - o mačkách je vo všeobecnosti známe, že milujú spánok. Mačky Ryby sú však v tomto rekordérky. Najradšej by celý deň len tak presnívali, ideálne ak by ste ich počas toho sem tam nakŕmili a pohladkali. Sú to pokojné povahy, ktoré ocenia najmä starší, či pohodlnejšie rodiny s deťmi.

Odporúčame prečítať: Ezoterická spomienka z dovolenky
 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Jana Komadová 09.09.16 20:05

JK
karma
100.00

No toto mačky a horoskop čo človek nevymyslel

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní