Ako si udržať mladistvý vzhľad? Inšpiruj sa 50-ročnými kráskami ako je JLo či Aniston!

Ako si udržať mladistvý vzhľad? Inšpiruj sa 50-ročnými kráskami ako je JLo či Aniston!

Majú 50, ale len málokto by im toľko tipoval. Aj keď si určite poviete, že za všetkým treba hľadať plastiku, pretože vrásky si nevyberajú, niekedy je to o dobrej genetike a správnej starostlivosti o svoj zovňajšok. Áno, sú to herečky, ktoré možno nikdy manuálne nepracovali, a preto si užívajú svoj mladistvý vzhľad aj vo vyššom veku (vďaka rôznym estetickým zákrokom), niekedy to tak byť nemusí. Všetky herečky sú akýmsi ideálom krásy a udávajú trendy, ktorými sa mnohé z nás uberajú. Niektoré chcú mať vlasy ako Jennifer Aniston, iné zase túžia po výzore JLo. Krása je však individuálna a vždy všetko závisí nielen od genetiky, ale aj od samotného prístupu k svojmu zovňajšku.

Majú 50, ale na 50 vôbec nevyzerajú

Koľko rokov ste doposiaľ tipovali Jennifer Aniston, JLo, Cate Blanchett, Catherine Zeta-Jones či speváčke Gwen Stefani? Môžeme povedať, že určite nie 50, čo je dôkazom toho, že skutočne starnú do krásy a na svoj vek vyzerajú viac ako len dobre.

No čo sa v skutočnosti ukrýva za ich vzhľadom? Sú to skutočne estetické zákroky, ktoré boli prinútené podstúpiť v dôsledku svojej práce? Alebo je ich tajomstvom niečo úplne iné, čo môžete určite vyskúšať aj vy a krok po krôčiku si udržať mladistvý vzhľad aj vo vyššom veku? Pozrite, na čo niektoré herečky či speváčky nedajú dopustiť!

Odporúčame: Žltá manikúra na 5 spôsobov: Inšpirácie, ktorým sa nedá odolať!

- Tajomstvo krásy známych krások
1 z 3

Jennifer Aniston – miluje vodu

Tajomstvo jej mladistvého vzhľadu sa ukrýva vo vode. Hydratácia je základ života a nielen ta zvnútra, ale aj zvonka. Nezabúdajte teda na dostatočný pitný režim, ale aj správnu starostlivosť o pleť. Žiadne invazívne procedúry, ale obyčajný peeling, maska a krém dokážu takéto zázraky. Jennifer Aniston k tomu pridáva aj wellness v podobe infra sauny, na ktorú nedá dopustiť. Je to totižto miesto, kde môže zároveň relaxovať.

Zdroj foto - úvodná: pinterest.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní