ARTISTRY prináša jesennú kolekciu dekoratívnej kozmetiky - Luxe Matallic

ARTISTRY prináša jesennú kolekciu dekoratívnej kozmetiky - Luxe Matallic

Spoločnosť Amway predstavuje novú jesennú kolekciu luxusnej dekoratívnej kozmetiky radu ARTISTRY - Luxe Matallic. Kolekcia ponúka metalické tekuté tiene, metalické tekuté očné linky a púder s 3D efektom.

Jeseň pomaly klepe na dvere a spolu s ním prichádzajú aj nové smery v líčení. „Trendy budú metalické odtiene. Inšpiráciou v jesennom líčení budú prehliadkové móla, kde sa to blýska od hlavy až k päte kovovými odtieňmi“ hovorí úvodom školiteľka značky ARTISTRY Zuzana Gavendová.

Bude vás zaujímať: Správna starostlivosť o prirodzené vlnité vlasy

jesenné novinky artistry amway 2016

Zdroj: Shutterstock®

Jesenné líčenie očí je v znamení tekutých metalických odtieňov v kovových odleskoch. „Hitom jesene sú smaragdové, platinové alebo ametystové farby, ktoré na očných viečkach vytvoria nádherný kovový lesk. Stále je IN aj tekutá linka, na tu sa nesmie zabudnúť. A nebojte sa s ňou experimentovať! Originalite sa medze nekladú a vyskúšať ich môžete aj pod spodné viečko“ radí Zuzana Gavendová.

Odporúčame tiež: TEST: ARTISTRY - Pacific Lights - Svietiaci lesk na pery

artistry jesenna kolekcia 2016

Zdroj: Shutterstock®

Pleť možno ešte nesie známky slnečných paprskov, a preto jej pristane bronzový púder, ktorý hrá rozjasňujúcimi farbami. „Púder vašej pleti dodá prirodzený vzhľad“ dodáva Zuzana Gavendová.


A nemôžete zabudnúť ani na pery. „Tým pristanú žiarivé mentolové lesky na pery, ktoré ich osviežia a dodajú im plnú hydratáciu. Farbám sa medze nekladú, na pery môžete voliť tóny od žiarivých červených až po prirodzené nude odtiene“ dodáva Zuzana Gavendová.

Odporúčame tiež: Značka ARTISTRY prináša novú vôňu Flora Chic

metalické tekuté očné tiene artistry amway

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Erika Špacírová 08.11.16 19:21

karma
93.00

krásne odtiene

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní