Babské rady - ako ovplyvniť pohlavie bábätka?

Babské rady - ako ovplyvniť pohlavie bábätka?
  • 06.09.2016
  • Silvia Karasová

Každá žena, ktorá začne túžiť po bábätku povie, že najdôležitejšie je, aby sa ich budúce dieťatko narodilo zdravé. Zdraviu sa naozaj nič nevyrovná a tak ako aj v minulosti, aj dnes je mimoriadne cenné.Na druhej strane, predsa len rozmýšľame a hľadáme mená pre dievčatká, alebo chlapčekov, či aj aj.

Nad pohlavím špekulujú prvorodičky, ale aj ženy, ktoré už minimálne jednu ratolesť majú. Vo všeobecnosti sa za ideál považuje mať chlapčeka, aj dievčatko. Keď je aj vo vás túžba ovplyvniť pohlavie vášho budúceho bábätka, odskúšať môžete babské rady, ktoré to sľubujú. Pravda je však taká, že môžu pomôcť, ale aj nie. Našťastie nemôžu ublížiť.

Odporúčame tiež: Nový trend: Pohodlné a zároveň sexi podprsenky

Babské rady - ako ovplyvniť pohlavie bábätka

Zdroj: Shutterstock®

Keď chcete dievčatko
 

Babské rady radia pri pokuse splodiť dievčatko, zmeniť svoj jedálniček. Zvýšiť by ste mali najmä prísun potravín, ktoré sú bohaté na vápnik. Odporúča sa veľa konzumovať mliečnych výrobkov, ryže, vhodná je vraj aj čokoláda (samozrejme s vysokým percentom kakaa), alebo sušené ovocie.

Podľa niektorých tipov a trikov vám môže pomôcť aj časté jedenie jahôd, marhúľ, alebo jabĺk.

Trošku extrémnejšie rady hovoria o citrónovom roztoku, ktorým by ste si mali urobiť výplach svojich intímnych miest. Toto odporúčanie sa opiera o fakt, že spermie s chromozómom X (ktorý vie splodiť dievčatka), sú naproti tým "chlapčenským" Y, trochu vyberavé a majú vraj radšej kyslejšie prostredie.

O tento fakt sa opiera aj ďalšia teória, pri ktorej nemusíte robiť žiaden výplach, stačí si len naplánovať milovanie na určité dni. Najideálnejšie je vraj pokúšať sa o bábätko dievčatko pár dní po menštruácii, respektíve pár dní pred ovuláciou. Pointa tohto fígľu by mala byť v tom, že rýchlejšie spermie s chromozómom Y zaniknú, no tie s X prežijú akurát do chvíle, keď začnete ovulovať.

Pri plodení dievčatka by ste tiež mali byť maximálne uvoľnené, niektoré tipy radia sex bez vášho orgazmu, ten vraj vyvoláva látky, ktoré spúšťajú zásadité prostredie a to tie "dievčenské" spermie vraj nerady.

Odporúčame prečítať: Aké bylinky zbierame v septembri?

Babské rady - ako ovplyvniť pohlavie bábätka

Zdroj: Shutterstock®

Keď chcete chlapčeka

Keďže spermie s chromozómom Y, ktoré stoja za splodením mužských potomkov, sú rýchle a nedočkavé, pri pokuse o chlapčeka, by ste si milovanie mali plánovať počas plodných dní. V ostatné dni sa totiž môže stať, že kým sa objaví vaše vajíčko pripravené na oplodnenie, spermia s chromozómom Y uhynie.

Pri milovaní by ste vraj mali dosiahnuť orgazmus, ideálne ihneď po partnerovom, keďže si tým vytvoríte zásadité prostredie, ideálne vraj pre "chlapčenské" spermie.

Niektoré babské rady hovoria aj o plodení v nepárnych dňoch. V tých párnych sa vám vraj môže podariť dievčatko.

Zamontovať do toho môžete aj postavenie Mesiaca. Spln je vraj vhodný pre dievčatka, nov zas pre chlapčekov.

Pomôcť môže aj zvýšený prísun draslík a sodíka. Na tanier by ste si zas mali naložiť veľa šošovice, zemiakov, či banánov.

Odporúčame prečítať: Tekvica hokaido - prečo je iná ako ostatné?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Iveta Moravčíková 06.09.16 22:44

IM
karma
100.00

neviem či to tak funguje, ale podla mna je najdôležitejšie nech je to zdravé

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní