Beauty poradňa GERnétic: Vypadávanie a rednutie vlasov

Beauty poradňa GERnétic: Vypadávanie a rednutie vlasov

Odpovedá Alena Kimlová

z Kozmetického štúdia GERnétic 

www.StudioGernetic.cz

 

Začínajú mi vypadávať a rednúť vlasy. Čo môžem urobiť pre zlepšenie tohto problému?

Ak si chceme zachovať krásne, lesklé a hlavne zdravé vlasy, musíme sa o ne správne starať. Vlasy a vlasová pokožka vyžadujú rovnakú starostlivosť ako naše telo a pleť. Preto je rozumné zaobstarať si účinný ucelený program, ktorý nám pomôže vlasy a vlasovú pokožku zregenerovať. Je potrebné počítať s tým, že regenerácia vlasov si vyžaduje určitú dávku trpezlivosti a času. Najskôr je dôležité dokonale vyživiť a zregenerovať vlasovú cibuľku a až potom nám budú rásť naozaj pevné, zdravé vlasy, ktoré nebudú predčasne vypadávať.

Zároveň je nutné si uvedomiť, že kvalita vlasov je ovplyvňovaná aj vnútornými vplyvmi (hormonálna nerovnováha, problémy so štítnou žľazou, užívanie rôznych liekov, strava, pitný režim, pracovné preťaženie, stresy) a taktiež aj vonkajším pôsobením – časté farbenie vlasov, nosenie pokrývok hlavy, nešetrné umývanie a tepelné vysušovanie, slnečné žiarenie. Zvýšená záťaž vlasovej pokožky môže viesť k rôznym ochoreniam, ktoré môžu spôsobiť nadmerné mastenie, svrbenie, tvorbu nepríjemných lupín, vypadávanie vlasov atď. Vypadávanie vlasov môže byť aj následkom  rôznych redukčných diét. Je potrebné nechať si vlasy vyšetriť u kožného lekára a zistiť príčinu vypadávania vlasov.

Zaujme ťa: Beauty poradňa GERnétic: Peeling pokožky - je naozaj neškodný?

Jemný šampón Medul

Zdroj: Shutterstock®

Nerobte paniku a riešte daný problém!

Na intenzívnu regeneráciu vyskúšajte vlasové prípravky GERnétic, ktoré zabezpečia nielen kvalitnú starostlivosť o vlas ako taký, ale zároveň pomôžu odstrániť rôzne problémy. Produkty Medul a Cuticul Extra Plus od kozmetiky GERnétic majú podporné účinky pri riešení lupín, ekzémov, lupienky, mazotokovom vypadávaní vlasov. Veľmi dobré výsledky boli zaznamenané pri vypadávaní vlasov ako následku psychického šoku alebo vedľajších účinkov liekov.

Medul je jemný šampón, ktorý obsahuje nevyhnutné zložky a látky pre správnu starostlivosť o vlasy a vlasovú pokožku. Dôležité aminokyseliny, výťažok z plodov kokosovníka a aktívne výťažky získané modernou biotechnológiou pomáhajú navrátiť vlasom zdravý vzhľad. Šampón Medul odstráni bezo zvyšku nečistoty z vlasov, uvoľní stresovanú pokožku, zľahka ju prekrví a umožní tak rýchle využitie aktívnych látok. Medul má veľmi priaznivé účinky na vlasy a vlasové tkanivo a je určený na pravidelné ošetrovanie vlasov.

Šampón aplikujeme dvakrát za sebou. Prvá dávka zmyje nečistoty z povrchu vlasu a vlasovej pokožky, druhá dávka poskytne aktívne látky bunkám kože na ich rýchlejšiu regeneráciu. Preto je dôležité zľahka premasírovať pokožku a podporiť tak prísun krvi k folikulom.

stimulačné tonikum Cuticul Extra Plus

Zdroj: Shutterstock®

Ďalším veľmi priaznivým produktom predovšetkým pre vlasovú pokožku a vlasovú cibuľku je stimulačné tonikum Cuticul Extra Plus. Výživné tonikum je určené na hlbokú regeneráciu vlasovej pokožky, vlasovej cibuľky a následne na rast kvalitnejšieho vlasu. Premyslený súbor aminokyselín je dôležitý pre rekonštrukciu vlasu, vyvážený komplex vitamínov skupiny B a výťažky získané biotechnológiou urýchľujú vývoj zdravých buniek v zárodočnej vrstve, vyživujú vlasovú cibuľku a mazové vačky, regulujú vylučovanie kožného mazu. Peptidy aktivujú a podporujú zdravý a rýchlejší rast vlasov. Tonikum postupne aplikujeme ľahkou povrchovou masážou bruškami prstov do vlasovej pokožky až do vstrebania. Neoplachujeme a vlasy upravíme zvyčajným spôsobom.

Pravidelným používaním prípravkov Medul a Cuticul Extra Plus výrazne zlepšíte stav vlasovej cibuľky a pokožky, čo bude mať pozitívny vplyv na zabránenie vypadávaniu vlasov.

Produkty GERnétic zakúpite v kozmetických salónoch, kde Vám kozmetička poradí, ako prípravky používať a môže ponúknuť aj salónne ošetrenie. Zoznam salónov na www.gernetic.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 11.12.17 11:08

SK
karma
114.00

tiež mám pocit, že na jeseň mi vypadáva viacej vlasov

  • 0
Odpovedať

Ludmila Baďurová 08.01.18 16:41

LB
karma
-1.00

Poradna GERnétic:
Zdravé, pevné a upravené vlasy jsou korunou každé ženy. Důležitým faktorem kvality je i jejich vlhkost, která určuje pružnost a tvarovatelnost účesu. Základem pro krásné zdravé vlasy je kvalitní péče o vlasovou pokožku a dobrá výživa vlasové cibulky, kde vzniká základ vlasu. Dodáme-li všechny potřebné výživné látky, vyroste vlas dobré kvality.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní