Bizarné trendy roku 2017, ktoré by už rozhodne mohli skončiť!

Bizarné trendy roku 2017, ktoré by už rozhodne mohli skončiť!
  • 15.10.2017
  • Lea Drobná

Každý rok príde nejaký trend, ktorý sa buď ujme a spôsobí revolúciu, alebo sa tešíme na to, kedy konečne vymizne. Rovnaké to je aj tento rok.

Vznikli módne a skrášľovacie vychytávky, ktoré sa sčasti ujali, no sú medzi nimi aj také, ktoré považujeme za smiešne až škaredé. Ktoré trendy roku 2017 by už mohli skončiť? Podľa nás sú to umelé zadky, príliš hrubé obočie, napoly oholené dlhé vlasy a veľa ďalších.

Internet je plný umelých dám, ktorým sa mladé slečny snažia priblížiť. Dievčatá zabúdajú na svoju výnimočnosť a chcú sa všemožne podobať jedna druhej. Výsledok? Po svete chodia milióny žien, ktoré sa kvôli plastikám a rovnakým trendom neuveriteľne podobajú. Rovnaké obočie, líčenie, štýl obliekania a dokonca aj telo. Niektorí z nás dúfame, že tieto trendy čoskoro skončia. Pozrite si, ktoré to sú.

Pozri tiež: Tieto fakty o vlasoch sú iba fikciou! Čomu sme doposiaľ verili?

TRENDY 2017, KTORÉ BY UŽ MOHLI SKONČIŤ

1. Umelé plastické zadočky

Posadnutosť Kardashiankami spôsobila tento zvláštny trend, ktorý vyzerá neskutočne umelo, a v niektorých prípadoch až komicky. Donedávna sa ženy pretekali v tom, ktorá má menší zadok a nižšiu váhu.

Dnes je trendom vypracovaný zadoček, avšak stále sa nájdu ženy, ktoré si chcú prácu vo fitku uľahčiť. Namiesto chodenia do posilňovne podstupujú plastické operácie, ktoré z nich robia kreatúry. S výplňami v sedacích svaloch sa musí veľmi zle sedieť, ale vyrušujúca je najmä neprirodzená estetická stránka tohto trendu.

2. Vymaľované obočie

Krásne obočie určite zaujme, ale trend hrubého vykresleného tieňovaného obočia by už mohol skončiť. Prirodzenosť bude navždy IN! Kto má čas ráno maľovať oblúky ako Picasso? Nehovoriac o tom, že také obočie pôsobí veľmi neprirodzene. Nechajte si obočie profesionálne upraviť a zabudnite na ranné hodinové líčenie "víťazných oblúkov". 

3. Príliš veľa rozjasňovača

Rozžiarená pleť je krásna. Ideálne je, ak žiari zdravím a vitalitou. Vizážistky si tento rok pomáhajú tzv. "strobingom", rozjasňovaním pleti pomocou perleťových rozjasňovačov. Niektoré dámy to zobrali veľmi vážne a na ulici si ich môžete pomýliť s diskoguľou. 

4. Napoly vyholená hlava

Z jednej strany dlhovlasá kráska, z druhej strany vyholená hlava. Ako tento trend vôbec vznikol? Uznávame, niekto to má naozaj vkusne upravené, ale väčšinou to vyzerá akoby boli dotyčné dámy po chorobe. Veríme, že tento trend zmizne tak rýchlo, ako sa objavil. 

- Anketa

PÁČIA SA VÁM TRENDY ROKU 2017?

Odpovedalo 61 ľudí  

Páčia sa všetky
5%
Páčia sa mi iba niektoré
16%
Nepáčia sa mi vôbec, budem sa tešiť keď skončia
79%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Milka Damašková 15.10.17 03:28

MD
karma
132.00

Jedno "lepšie" ako druhé, kraľuje tomu plastikové pozadie- čo s ním budú robiť až sa zmenia trendy?

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 16.10.17 21:52

SK
karma
114.00

všetko mimo mňa

  • 0
Odpovedať

Táňa Slahučková 29.10.17 00:52

TS
karma
107.00

Uff, teda ani jeden, otras :(

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní