BVLGARI OMNIA PINK SAPPHIRE: Jednoducho buďte samy sebou!

BVLGARI OMNIA PINK SAPPHIRE: Jednoducho buďte samy sebou!

Kúzla existujú. Spočívajú v tých početných okamihoch, kedy veci v živote perfektne vychádzajú. Skutočnosť však dokáže udržať len toľko kúziel, o koľkých sa odvážite snívať. Kúzla, ktoré si vysnívate pre seba, pre svoj hlas, svoje umenie a talent. Bvlgari zachytáva túto myšlienku v novej vôni Omnia Pink Sapphire. Jej inšpiráciou je vzácny ružový drahokam, unikátny, žiarivý a mnohotvárny, ako skutočné kúzlo života. Majster parfumér Alberto Morillas vytvoril túto žiarivú vôňu ako exotickú a dych vyrážajúcu výzvu pre ženy, aby sa vrhli a ponorili do každodenného života.

RUŽOVÁ – FARBA TRÚFALOSTI

Ambiciózne, s láskou, experimentálne, odhodlane, spontánne, zhovorčivo – svoj život žijem hlučne a pestro. Ružová je moja farba. Je ako filter šťastia, ktorý rozžiari všetko, čoho sa dotkne. Žiarivosť ružovej zruší všetku vážnosť. Pretože čo iné by som mala robiť, ak nie zabávať sa, skúšať a učiť sa nové veci? Celý svoj život venujem vkladaniu môjho ružového srdca do niečoho. Môžem byť fotografkou, umelkyňou, modelkou, spisovateľkou, speváčkou, módnou návrhárkou, hráčkou alebo čímkoľvek sa rozhodnem, teraz. Nečakám na to, kým ma niekto objaví. Nečakám, kým si ma niekto najme. Spájam sa so svetom priamo. Jediné, čo ma môže zastaviť, sú moje vlastné pochybnosti. Ružová je pozitívna. Vždy, keď ju vidím, mám chuť sa smiať, cítim sa silnejšou a naberám odvahu. Presne ako moje šťastné kúzlo, pripomína mi, že nie sú žiadne omyly, rovnako ako nie je žiadna dokonalosť. Je len dobrodružstvo. Môj život je nezmapovaným územím a ružová je oslnivou žiarou, ktorá ma nabáda k predstavám a objavom. Pravda: neviem si predstaviť, že by to bolo inak a ak by som mala možnosť pretočiť si svoj život odznovu, urobila by som to.

Pozri aj: VIDEO: Takéto množstvo noviniek nám priniesla pleťová kozmetika

dámska kvetinová vôňa

Zdroj: Shutterstock®

BVLGARI OMNIA PINK SAPPHIRE: TEN POCIT, KEĎ…

… ma pohľad na vlastnú fotku napĺňa šťastím

… sa veziem s mojou bandou a hrajú našu pesničku

… sa s mojou naj kamoškou naraz označíme v rovnakej spomienke

… je príprava na párty rovnako zábavná ako párty 

… zdieľam niečo, z čoho mám obavu a získam viac like-ov, ako kedykoľvek predtým

… zabodujem so super ružovými vlasmi a vyzerám extra ohnivá

… konečne prekonám vášeň, ktorej som bola otrokom

… na nete natrafím na provokatéra a cítim sa ešte viac presvedčená o svojej pravde

… využívam svoj hlas na podporu zmeny a moja banda cíti vo mne oporu viac, než inokedy

… môj život je v súlade s tým, v čo dúfam a čo si želám

Omnia Pink Sapphire

Zdroj: Shutterstock®

ŽIARIVÝ KVETINOVÝ PODPIS

Omnia Pink Sapphire je iskrivou a rozmarnou vôňou, vyžarujúcou rovnako slnečnú náladu ako ružová farba. „Je to vôňa snov a úniku“, hovorí majster parfumér Alberto Morillas. Otvára ju živý príval citrusov a ružového korenia, ktorý je pozvánkou k nefalšovanej radosti. Ružový elixír potom vábi predstavivosť do ďalekej zeme Tahity a Polynézie. Tieto ostrovy sú domovom slnečných kvietkov frangipani a divých kvetov tiaré, vytvárajúcich krémovo-kvetinové srdce vône.

Značka Bvlgari zachytáva vôňu týchto exotických kvetín technológiou Headspace, ktorá uvoľňuje vonné tóny presne v čase aplikácie. Kvety sa pri tomto procese nezbierajú, vonné látky sa z nich nedestilujú ani neextrahujú. Namiesto toho je vôňa kvetu zachytená do neutrálneho plynu, ktorý ju absorbuje, a pritom zanecháva kvet neporušený. Každé cestovanie by malo v žene navodiť sladký pocit obohatenia, a výnimkou nie je ani zmyslové putovanie s vôňou Omnia Pink Sapphire: vôňa vás v základe zahalí do dotyku vanilky, hrejivých drevín a pižma. Pre ženy, ktoré obľubujú ružový luxus, je flakón tejto vône vzrušujúcim doplnkom, vyžarujúcim ohromnú energiu vône, ktorá je svieža, hodvábna a opojne zvodná.

Testovali sme: BVLGARI MAN – Black Cologne – toaletná voda (30 ml)

dámska toaletná voda Bvlgari

Zdroj: Shutterstock®

PYRAMÍDA TÓNOV: Viaczmyslová cesta

  • HLAVA: Šumivé ružové pomelo a ružové korenie (Svieže, prchavé, vitálne)
  • SRDCE: Slnečné kvietky frangipani a divé kvety tiaré (Exotické, zamatové, žiarivé)
  • ZÁKLAD: Temperamentné tóny drevín a bieleho pižma (Luxusné, pôsobivé, príjemné)

RUŽOVÉ POMELO

Úvod vône patrí vitálnym citrusovým tónom pomela, ktoré ihneď prebúdzajú zmysly. Ich vôňa dokonca vábi chuťové poháriky, pretože vznikli špeciálnou parfumérskou technikou, známou ako  "Smell-The-Taste™,” ktorá zachytáva nielen arómu plodu, ale aj jeho chuť a konzistenciu. Viaczmyslový zážitok vás vtiahne hlboko do šťavnatého a sladkého sveta pomela.  

RUŽOVÉ KORENIE

Ružové korenie, pochádzajúce z ostrova Réunion neďaleko ostrova Maurícius v Indickom oceáne, vydáva nielen korenisté, ale aj citrusové a kvetinové arómy. Je malou pripomienkou toho, aby sme nesúdili niečo len podľa farby. Ružová farba tohto korenia je plná prekvapení: raz pripomína čosi sladké, inokedy kyslé, ale často je ružové korenie využívané pre jeho pikantný charakter.

KVETY FRANGIPANI A TIARÉ

Bežné kvety dobrodružným ženám, hľadajúcim vzrušenie, nestačia. Aké kvety najviac vystihujú ich chuť snívať a plniť si sny? Exotické kvetiny zo vzdialených destinácií žiaria v srdci tejto vône. Naplnené slnkom, kvietky frangipani odhaľujú svoju jemnú, zamatovú a ružovú stránku. Príťažlivá exotická vôňa bielych kvetov tiaré z ostrova Moorea je zase pozvánkou k cestovaniu. Sviežou, ovocnou a intenzívne žiarivou. Spoločne prispieva dvojica kvetov k prirodzene slnečnému charakteru vône, evokujúc ružovú žiaru nočného neba nad morom a očakávanie zábavných dní.

TÓNY DREVÍN A BIELEHO PIŽMA

Slnkom nasiaknuté pobrežie mora prepožičiava zmesi bielych drevín a bieleho pižma svoju arómu. Vláčny, hladký a jemne pudrový základ s krémovým pižmom evokuje detstvo a nevinnosť, kým sladká vôňa dreva je pripomienkou snov, túžby cítiť sa doma všade vo svete a predovšetkým zostať sama sebou.

Odporúčame: BVLGARI - Omnia Paraiba - Toaletná Voda

Bvlgari Omnia Pink Sapphire 40 ml

Zdroj: Shutterstock®

OMNIA: V TVARE NEKONEČNA

Kolekcia vôní Bvlgari Omnia Fragrance Collection sa inšpiruje prírodnou krásou a vzácnosťou drahokamov. Pre voňavé vyjadrenie kaleidoskopu ich farieb a nádhernej žiary tvorca Alberto Morillas čerpá cenné zložky v prírode, v exotických rastlinách a unikátnych materiáloch. Výsledkom je kolekcia voňavých šperkov, v ktorej teraz žiari nový klenot: Omnia Pink Sapphire.

Čo iné by mohlo byť inšpiráciou pre dizajn flakónu tejto kolekcie, než drahokam sám? Tvar dvoch prepletených prstencov dodáva každému flakónu vzhľad šperku. Tento tvar je zároveň symbolom nekonečna, odráža intenzívny pocit nekonečných možností a slobody bez hraníc.  

Línia Bvlgari Omnia Pink Sapphire

Zdroj: Shutterstock®

LÍNIA

  • Toaletná voda 25 ml
  • Toaletná voda 40 ml
  • Toaletná voda 65 ml
  • Sprchový gél 100 ml
  • Telové mlieko 100 ml

Novú dámsku vôňu Bvlgari Omnia Pink Sapphire nájdete v predaji vo FAnn parfumériách od apríla 2018.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľudka Uličná 10.06.18 16:40

ĽU
karma
100.00

pekný zaujímavy flakon aj vôňa

  • 2
Odpovedať

Marta Mihoková 10.06.18 18:26

MM
karma
106.00

Tuto vônu som už mala je výborná odporučam kupiť

  • 2
Odpovedať

zuzana Fulírová 18.06.18 08:19

ZF
karma
-1.00

úžasná vôňa

  • 2
Odpovedať

Jana Komadová 18.06.18 22:13

JK
karma
100.00

Určite krásne voňia

  • 2
Odpovedať

Blažena Sádovská 21.06.18 13:57

BS
karma
100.00

Zaujímavý flakón aj vôňa, určite by ma potešila:)) Vône milujem:))

  • 2
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní