Pamela Anderson vyrozpráva svoj príbeh lásky v dokumente na Netflixe: Príbeh, ktorý nepozná každý!

Pamela Anderson vyrozpráva svoj príbeh lásky v dokumente na Netflixe: Príbeh, ktorý nepozná každý!

Červené plavky, blond vlasy a bujný dekolt – takto si Pamelu Anderson pamätá veľké množstvo ľudí. Na Pobrežnej hliadke (Baywatch) vyrastali mnohí. Veď kto by si nepamätal na sexy protagonistov, ktorí stvárnili hlavné postavy. Pamela Anderson ako C. J. Parkerová bola proste neprehliadnuteľná.

Dnes sa Pamela opäť dostáva na televízne obrazovky prostredníctvom svojho vlastného filmu, v ktorom vyrozprávala svoj príbeh lásky. Aj napriek tomu, že si každý myslí, že tento príbeh pozná, opak je pravdou. Herečka a popkultúrna ikona rozpráva svoj vlastný príbeh vlastným spôsobom, a to prostredníctvom nového dokumentárneho filmu na Netflixe.

V celovečernom dokumente herečka z vlastného pohľadu rozpráva príbeh, v ktorom opisuje, aké to je, keď z človeka verejnosť urobí sexuálny objekt.

Pozri aj: Mačka Taylor Swift je tretím najbohatším zvieraťom na svete: Ako si „zarába"?

Pamela Anderson

Zdroj: instagram.com/pamelaanderson/

Pamela, príbeh lásky (Pamela, A Love Story)

„Prvýkrát chcem prevziať kontrolu nad príbehom," hovorí Pamela v ukážke z dokumentu, ktorý verejnosť uzrie 31. januára na streamovacej stanici Netflix. „Dostala som sa do šialených situácií... a prežila som ich." dodáva.

Vlastnými slovami, prostredníctvom osobných videí a denníkov, sa Pamela Anderson podelí o príbeh svojho vzostupu k sláve, búrlivých románikov a neslávne známeho škandálu so sexuálnou nahrávkou.

Ako informoval The Hollywood Reporter, dokumentárny film sa „dotkne širokého spektra tém súvisiacich s jej životom, vrátane procesu písania memoárov, jej hlavnej úlohy v broadwayskom Chicagu na začiatku tohto roka, jej vzťahu s deťmi a jej romantickej histórie".

Neprehliadni: Najbohatší influenceri za rok 2022: Budeš prekvapená, koľko dostávajú za príspevok na Instagrame

Nebude to však len o láske, aj keď tá bude ústrednou témou celovečerného dokumentu. Pamela umožní svojim fanúšikom nahliadnuť do svojho súkromia. Popisuje svoje dospievanie a stúpanie k sláve vo svete modelingu i herectve. Nevyhne sa ani témam lásky a dlho prepieraným vzťahom v médiách.

Sama cítila, že má potrebu vyjadriť sa k mnohým aféram a intrigám, s ktorými ju média spájali. Okrem vlastných výpovedí v dokumentárnom filme budeme môcť nahliadnuť do jej denníkových zápiskov, na jej osobné fotografie a doposiaľ nevídané zábery.

Reakcie fanúšikov na nový dokument o Pamele boli len a len pozitívne. Pod videom na YouTube spoločnosti Netflix mnohí uvádzali, že sa tešia na jej skutočný príbeh. „Páči sa mi, že teraz môže rozprávať svoj vlastný príbeh," uvádza jeden z fanúšikov. „Je super, že v tomto dokumente môžeme vidieť jej stránku veci. Zatiaľ všetko vyzerá tak bezchybne," dodáva ďalší. „Je šialené vidieť, čím všetkým ju nechali prejsť," vyjadril sa jeden z fanúšikov.

Uvidíme, do čoho všetkého nás nechá Pamela nahliadnuť!

Odporúčame: Lily Collins ako Emily v Paríži: Koľko si zarobí za jednu epizódu?

sex symbol Pamela Anderson

Zdroj: instagram.com/pamelaanderson/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

8 komentárov

Alžbeta Stanková 18.01.23 07:46

AS
karma
108.00

môže to byť zaujímavé- žiaľ nemám možnosť si to pozrieť

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 18:48

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 18:48

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 19.01.23 10:06

karma
-1.00

Vôbec jej nezávidím nemá to ružové peniaze a sláva šťastie a pohodu nezaručia

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 11:25

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 20:09

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 20:09

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 11:25

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní