Pamela Anderson dala zbohom líčidlám. Prezradila dôvod, prečo sa posledné obdobie cíti lepšie bez make-upu

Pamela Anderson dala zbohom líčidlám. Prezradila dôvod, prečo sa posledné obdobie cíti lepšie bez make-upu

Patríte k ženám, ktoré si nevedia predstaviť, že by ráno opustili domov bez dokonalého make-upu? Alebo naopak k tým, ktoré po dekoratívnej kozmetike a líčidlách nesiahajú prakticky vôbec? Prípadne vám to možno vyhovuje aj tak, aj tak a líčite sa len podľa toho, akú máte náladu alebo aká je príležitosť? Nech to má ktorákoľvek žena akokoľvek nastavené, dôležité je, aby sa čo najlepšie cítili vo svojom tele – nalíčená alebo nenalíčená. 

Prednosť prirodzenej kráse v poslednom období dala bývalá modelka a herečka Pamela Anderson (56), ktorá sa preslávila napríklad rolou v seriáli Pobrežná hliadka (Baywatch), ale aj pózovaním pre slávny pánsky magazín Playboy. Verejnosť si všimla, že herečka upustila od výrazného make-upu, ktorý bol pre ňu v mladosti typický, pričom sa začali šíriť mnohé dohady o tom, prečo to tak je. 

Nemá problém s nenalíčenou tvárou

Pamela Anderson sa začiatkom októbra objavila na módnej akcii v Paríži v rámci Paris Fashion Week (Parížsky týždeň módy) a pravdepodobne najviac zaujala tým, že na sebe nemala prakticky žiaden make-up. Jej tvár skrášľoval iba prirodzený jas a jemné pehy. Avšak, vôbec nešlo o prvú spoločenskú akciu, na ktorej herečka vsadila na prirodzenú krásu. 

Bulvár a verejnosť začali hojne diskutovať o tom, prečo to tak je, či náhodou herečka nie je chorá alebo podobne. Avšak, skutočný dôvod je úplne iný a sama herečka o ňom už dávnejšie prehovorila. To, že herečka do veľkej miery upustila od líčenia sa, súvisí so smrťou jej osobnej vizážistky Alexis Vogel, ktorá zomrela v roku 2019. 

Pre magazín ELLE povedala„Bola najlepšia...A potom, čo odišla, som skrátka cítila, že bez Alexis je pre mňa lepšie nenosiť make-up.” 

Herečka sa tiež v rozhovore rozrozprávala o starnutí: „Myslím si, že my všetci začíname vyzerať trochu smiešne, keď sme starší. Aj ja sa smejem sama na sebe, keď sa pozerám do zrkadla. Hovorím si: Wow, toto som vážne ja? Čo sa to so mnou stalo? Je to cesta. Ale hlavne šťastná. Cítim sa dobre. Som na dobrom mieste.”

Pozri aj: ​Najtrendovejšie typy ženských ofín – zvoľ si pre seba vhodný strih ofiny!

herečka Pamela Anderson

Zdroj: instagram.com/pamelaanderson

Herečka o prirodzenej kráse

Krok Pamely nadchol známu hereckú kolegyňu

Rozhodnutie Pamely ukázať sa na prestížnej módnej akcii, na ktorej je bezchybne upravený vzhľad v podstate akousi nevyhnutnosťou a samozrejmosťou, bez make-upu, ocenila okrem iných aj jej herecká kolegyňa Jamie Lee Curtis. Na svojom instagramovom profile sa vyjadrila: „Revolúcia v prirodzenej kráse sa oficiálne začala!“ 

V príspevku dodala, že je ohromená z odvahy a akéhosi aktu rebélie Pamely, ktorá sa rozhodla uprostred týždňa módy napriek všetkým tlakom ukázať bez make-upu. Celý príspevok herečky nájdete nižšie. 

- Anketa

MÁTE PROBLÉM S CHODENÍM NA VEREJNOSŤ BEZ MAKE-UPU?

Odpovedalo 36 ľudí  

Absolútne nie, dlhodobo sa vôbec nelíčim.
11%
Obvykle sa líčim, ale nerobí mi vôbec problém niekam vybehnúť bez make-upu.
50%
Podľa nálady – raz mám make-up, inokedy preferujem prirodzenosť.
11%
Trošku mi to robí problém, neviem si veľmi predstaviť ísť niekam bez make-upu.
28%

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/pamelaanderson


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní