Existuje spôsob, ako odbúrať alkohol z krvi rýchlo a jednoducho?

Existuje spôsob, ako odbúrať alkohol z krvi rýchlo a jednoducho?

Dobrý sluha, ale zlý pán – aj to sa o alkohole veľmi často hovorí. Dokáže rozprúdiť zábavu, bojovať proti zdravotným problémom, ale vo veľkom množstve dokáže narobiť nepríjemnosti. Síce sa po prvom poháriku cítite skvelo, po druhom sa možno vznášate vo vzduchu a je vám príjemne, po celej fľaši to už také ružové nie je. A ružové to nie je najmä nasledujúce ráno.

Z času na čas je vhodné odreagovať sa na nejakej oslave či záhradnej párty a dopriať si nejeden „pohárik“. Sme národ, ktorý sa vo svete nestratí a v pití alkoholu dokážeme konkurovať všetkým národom. Obzvlášť na východniarov sa nikto nechytá. Odborníci však uvádzajú, že pri pití tvrdého alkoholu je potrebné krotiť sa. Ak chcete piť, tak by ste mali vypiť jeden pohárik destilátu v priebehu jednej hodiny. Alkohol sa totižto rýchlo vstrebáva no veľmi pomaly vylučuje.

Tiež by ste každý pohárik mali zapiť čistou vodou alebo minerálkou a zajesť dostatkom jedla, aby ste nasledujúci deň nepocítili opicu v plnej sile.

Ľahko sa to hovorí, ale ťažko vykonáva najmä v prípade, keď sa človek utrhne z reťaze. No čo ak nasledujúci deň musíte ísť do práce alebo vás čaká cesta autom? Ako odbúrať alkohol z krvi a „nenafúkať“ za volantom či pri vstupe do práce?

Pozri aj: Hit Instagramu v gastre: Prečo jesť včelí peľ a na čo si dať pozor?

prečo nesadať za volant s alkoholom v krvi

Zdroj: Shutterstock®

Triky na odbúravanie alkoholu

Alkohol je mnohými považovaný za jed a opica za obranu organizmu pred otravou. V malom množstve je alkohol neškodný, no to iba v prípade, ak je telo zdravé. Preto by ste sa pri jeho konzumácii mali riadiť heslom: všetko s mierou.

  • Počas pitia alkoholu zjedzte väčšiu porciu tučného jedla – to nám pomôže, aby sa alkohol mohol pomalšie vstrebávať a telo sa bude môcť lepšie vysporiadať s postupným odbúravaním alkoholu.
  • Doprajte si čistú vodu alebo minerálku, ktorá vám pomôže doplniť stratené tekutiny. Alkohol totiž dehydruje organizmus a tým aj nadmerne zaťažuje obličky. Ako preukázala klinická štúdia, treba pamätať na to, že pitie vody neovplyvňuje rýchlosť odbúrania alkoholu z tela. 
  • Vyhnite sa káve a energetickým nápojom – obsahujú kofeín, ktorý má močopudné účinky. Tým zvyšuje dehydratáciu už spôsobenú samotným alkoholom. Naviac, štúdie poukázali, že kofeín je zodpovedný za pomalšie odbúravanie alkoholu. Takto sa môže stať, že sa s vami bude krútiť celý svet.

Ako však prispieť k rýchlejšiemu odbúraniu alkoholu z krvi, keď ste to s jeho konzumáciou prehnali?

Alcohol Killer

Zdroj: alcoholkiller.com/sk

Nápoj, ktorý pri odbúravaní pomáha

Existujú rôzne „vyprošťováky,“ a to vo forme šumákov či tabletiek, ktoré by mali pomáhať zmierniť opicu na druhý deň, no neurýchľujú odbúravanie alkoholu. Mnohí takto prišli o svoj vodičský preukaz počas policajnej kontroly nasledujúci deň. Mylne sa domnievali, že keď sa už cítia lepšie, tak už nemajú alkohol v krvi. No to je fatálny omyl, pretože tu ide o dva úplne odlišné procesy.

My odporúčame prírodný funkčný nápoj ALCOHOL KILLER, ktorý dokáže oboje – rýchlejšie odbúrať alkohol a odstrániť opicu. Na webovej stránke www.alcoholkiller.com má výrobca umiestnenú alkoholovú kalkulačku, ktorá vám lepšie osvetlí, ako dlho vám alkohol zostáva v krvnom obehu. Táto svetová jednotka v odbúravaní alkoholu ako jedna z mála, ak nie jediná, má už niekoľko klinických testov za sebou. Tento prírodný nápoj napriek prvotnému skepticizmu odborníkov dokázal pri testoch z moču, z dychu a z krvi, že dokáže odbúravať alkohol priemerne až o 65% rýchlejšie oproti normálu.

Alcoho killer kalkulačka

Zdroj: alcoholkiller.com/sk

Alcokol Killer má priaznivý vplyv na zdravý životný štýl. Jeho zloženie je postavené na pramenitej vode, najaktívnejšej forme betaglukánov a celom rade stopových prvkov a vitamínov (B, D, C, K), proteínov a sterolov. V zložení tiež nájdete citrónovú trávu disponujúcu antiseptickými, antioxidačnými, antivirovými a antimykotickými účinkami, či bazu čiernu, ktorá obsahuje silice, triesloviny, glykozidy, organické kyseliny a vitamín C, ktorý posilňuje imunitu a regeneráciu organizmu.

Funguje to? Ak ste sa práve nad tým zamysleli, tak môžeme povedať, že ÁNO. Alcohol Killer skutočne funguje a oplatí sa mať ho vždy po ruke, keď sa rozhodnete vypiť si. Tiež platí, že s Alcohol Killerom by ste mali zaspávať a rovnako aj vstávať – teda mali by ste si ho dopriať pred tým, než si po prehýrenej noci ľahnete do postele a hneď, ako vstanete z mŕtvych.  Takto vám dopraje plnohodnotný regeneračný spánok.

Na záver musíme konštatovať, že nám Alcohol Killer zachutil aj ako zdravý  a dobrý nápoj, po ktorom sa cítime naozaj lepšie.

Odporúčame: Čo je sklerodermia? Zisti, či patríš k tým, ktorých ohrozuje najčastejšie!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 20.09.20 04:04

KS
karma
133.00

Ja som zase počula, že alkohol odbúrava aj mlieko. Neviem či je to ale pravda, keďže nepijem alkohol :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní