Sen o krvi. Čo naznačuje krvácajúci človek alebo zviera?

Sen o krvi.  Čo naznačuje krvácajúci človek alebo zviera?
  • 06.06.2022
  • Michaela Kožáková

Krv je tekutina, ktorá neustále cirkuluje v tele ľudí a zvierat. Zabezpečuje výživu, prenáša dýchacie plyny a hormóny do celého tela. Krv má v tele rôzne dôležité funkcie, vďaka ktorým sú ľudia alebo zvieratá nažive. Krv tvorí 8-9 % hmotnosti tela, čo predstavuje asi 5 až 6 litrov. Ženy majú v priemere asi o 10 % krvi menej ako muži.

Všeobecne povedané, krv je symbolom života a životnej sily. Podľa rôznych duchovných náuk je sídlom duše, emocionálnej zložky osobnosti a vitality. Snívalo sa vám niekedy o krvi? Ako ste sa cítili vo svojom sne?

Krv v sne

Sny o krvi sú často spájané s negatívnymi interpretáciami, ale tieto sny majú však pre snívateľa i pozitívny význam. Krv stelesňuje život, energiu a tiež šťastie, lásku a žiadostivosť. Keďže farba krvi sa pohybuje od bledočervenej až po výrazne tmavú, tak i sny o krvi majú viacero významov. Krv v snoch tiež môže predstavovať duševné rany. 

Sny o krvi a krvácaní môžu byť interpretované negatívne ako symbol fyzického, materiálneho a morálneho vyčerpania, dokonca smrti. Keď vo sne krvácate, môže to tiež znamenať, že strácate silu. Možno sa v realite cítite využívaní inými ľuďmi, ako keby vám vysávali energiu. Krvácanie je symbolom straty kontroly a moci. Jedinou výnimkou je snívanie o krvi vášho nepriateľa, ktoré sľubuje bezpodmienečné víťazstvo.

Snívalo sa vám o krvi na oblečení? Takýto sen môže naznačovať, že práve čelíte konfliktu alebo hádke. Sen o krvi v moči je zase znakom očisty a detoxikácie. Nemusí to súvisieť iba so zdravím, ale tiež s duchovným a emocionálnym stavom. 

Sen o krvi na podlahe, prezrádza, že stretnete nových priateľov veľmi neobvyklým spôsobom. Budú vám veľkou oporou v ťažkých chvíľach. Tento sen môže byť i dobrým znamením sľubujúcim bohatý nález, výhru v lotérii alebo v kasíne.

Krvavý mesiac v snoch môže byť predzvesťou konca kariéry, vzťahu alebo problému. V určitom okamihu zažijete bolesť a ťažkosti. Keď to však prekonáte, čaká na vás úspech a šťastie.

Ak niekto vo vašom sne vykašliaval krv, pravdepodobne dotyčná osoba nie je k vám v bdelom živote úprimná.

Sen o krvi, ktorá tečie z ucha, môže byť predpoveďou dobrých správ, ktoré vás podnietia k správnym činom.

Byť celý zakrvavený alebo ležať v kaluži krvi môže byť znakom silného emocionálneho, pocitového života, ktorý oslabuje vašu vitalitu. Vidieť zakrvaveného niekoho z vašich blízkych obvykle značí jeho volanie o pomoc z citovej beznádeje.

Neprehliadni: Snár: Sen o prenasledovaní – vyjadruje úzkosť alebo túžby?

Sen o krvavých zuboch

Zdroj: shutterstock

Sen o krvavých zuboch

Všeobecne krv v ústach vo svete snov je symbolom nedorozumení s príbuznými o dedičstve, finančných otázkach alebo majetku.

Krvavé zuby v snoch symbolizujú stratu moci, autority nad ľuďmi alebo vecami vo vašom bdelom živote. Ak mávate sny o vypadávaní krvavých zubov, znamená to, že nepriateľ je blízko vás. Niekto sa vám snaží ublížiť a vy ste mu umožnili, aby vám ublížil.

Krvácajúce ďasná v sne môžu byť upozornením na zdravie vašich rodinných príslušníkov. Radšej by sa mali vyhýbať cestám autom a dávať si na seba pozor. 

Sen o krvi, ktorá tečie z úst, možno interpretovať aj ako hádku s niekým z rodiny. Možno v realite ľutujete slová, ktoré ste vypustili z úst bez premýšľania a niekoho ste nimi zranili. 

Pľuvanie krvi vo sne môže byť varovaním pred vážnou chorobou. Tento sen tiež môže naznačovať zúfalstvo, snahu nájsť cestu von z ťažkej situácie a túžbu oslobodiť sa.

Sen o darovaní krvi

Snívalo sa vám o tom, že ste darovali krv? Darovanie krvi v sen predstavuje vašu ochotu niečo obetovať, aby ste získali niečo viac alebo sa dostali do vytúženého cieľa. Sen o transfúzii krvi je varovaním pred chorobou príbuzného, ​​ktorý bude potrebovať vašu podporu. Snívať o tom, že ste darovali krv môže byť tiež znakom potreby nadviazať s niekým kontakt.

Sen o zvieracej krvi

Zvieracia krv v sne je väčšinou považovaná za priaznivý symbol. Videli ste vo svojom sne ulovené zviera pokryté krvou? Tento sen prezrádza, že žiadne prekážky neprekazia uskutočnenie vašich plánov. 

Prasacia krv môže predstavovať určitú obeť. Možno, aby ste dosiahli stabilitu vo svojom živote, sa budete musieť vzdať niekoľkých nadbytkov alebo obmedziť svoje výdavky.

Snívať o tom, že zviera krváca alebo o krvi, ktorá pochádza zo zvieraťa, znamená, že všetky veci, o ktorých ste snívali a chceli, majú vysokú pravdepodobnosť, že sa splnia.

Pozri ajSnár: Mávaš sny o lietaní? Vieš, čo znamenajú?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Mária Slováková 07.06.22 08:30

MS
karma
118.00

Až také krváky sa mi často nesnívajú ale to, že niekto zomrel sa mi z času na čas prisnije.

  • 1
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 23:47

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 23:47

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

Iveta Moravčíková 09.06.22 14:08

IM
karma
100.00

Chvala bohu takéto sny nemávam

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 13:02

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 13:02

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní