Inšpirácia na letné účesy z dlhých vlasov: Buď aj ty štýlová!

Inšpirácia na letné účesy z dlhých vlasov: Buď aj ty štýlová!

Už to tak vyzerá, že leto je v plnom prúde. Konečne sme sa dočkali. A zatiaľ, čo sa niektorí tešia, tak iní by boli najradšej, keby bolo stále pod mrakom alebo pršalo. Uf, vysoké teploty nám ale dávajú zabrať a posledná vec, ktorú máme chuť riešiť sú rozpustené vlasy, ktoré sa lepia na naše telo. Jedinou záchranou v tomto období sú pre nás gumičky a za pár sekúnd vytvorený drdol, ktorý stačí trochu rozstrapatiť a je to. Ak sa nám nechce hrať s drdolom, tak si vystačíme aj s vlasmi stiahnutými do konského chvosta. Štýlovo vyzerá aj zapletený vrkoč, ktorý môžete dozdobiť kvetmi alebo sponkami.

Vymenovali sme už 3 účesy, ktoré sú do letných horúcich dní ideálne. No skúste toto leto svoje účesy osviežiť a vyžeňte nudu zo svojho života. Teda nudu v podobe otrepaných účesov, ktoré už nie sú také štýlové ako kedysi. Máme pre vás inšpiráciu na letné účesy, ktoré stoja za vyskúšanie.

Letné účesy do horúcich dní

K dokonalému letnému looku patria voľné vzdušné šaty, veľký slamený klobúk, letné topánky a, samozrejme, aj okúzľujúci účes, ktorý dokáže zaujať. Už nejaký ten rok je v kurze šatka vo vlasoch, ktorú si môžete uviazať rôznymi spôsobmi.

Účes však nie je všetko. Áno uznávame, že akokoľvek zapletené vlasy dokážu očariť, no netreba zabúdať ani na správnu starostlivosť o korunu krásy. V lete v dôsledku pôsobenia nadmerného slnečného žiarenia dochádza k vysúšaniu vlasov, preto im nezabudnite z času na čas dopriať hydratačnú masku či ošetrenie výživným olejom. No poďme od starostlivosti k účesom. V galérii nájdete hneď niekoľko skvelých tipov, ktoré odporúčame vyskúšať.

Odporúčame: Domáca maska na slnkom zničené vlasy: Výživa len zo 4 surovín!

- Inšpirácia na letné účesy
1 z 3

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Janka Káčerová 28.07.20 10:25

JK
karma
-1.00

asi si musím ráno privstať aby som tie účesy stíhala :D

  • 0
Odpovedať

Marta Kendrová 04.08.20 14:44

MK
karma
100.00

Krásne účesy

  • 0
Odpovedať

Alexandra Semanová 10.08.20 19:22

AS
karma
-1.00

Inšpiratívne tipy na letné účesy.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní