VIDEO: Inšpirácia na jesenný make-up a test noviniek Dior

VIDEO: Inšpirácia na jesenný make-up a test noviniek Dior

Na základe čoho sa rozhodujete, aký make-up si vytvoríte? Samozrejme, líčenie možno prispôsobiť mnohým faktorom. Iný make-up sa hodí na nejakú večernú spoločenskú udalosť, iný do práce a na bežné nosenie. Líčenie rovnako možno prispôsobiť aj outfitu, isto by však malo byť zladené so vzhľadom ženy a farbou jej pleti, očí či vlasov. 

Do úvahy možno brať napríklad aj ročné obdobie. Kým počas jari a leta sa skôr hodia sviežejšie a hravejšie farby, jeseň a zima sa typicky spájajú skôr s tmavšími a tlmenými tónmi. A keďže sme nedávno privítali jeseň, dnes to bude o make-upe inšpirovanom práve jesenným obdobím a krásnymi jesennými farbami, ako je zelená, hnedá či oranžová až červenkastá. 

Vo videu sme si pre vás pripravili inšpiráciu na jesenný make-up, ktorý sme ale vytvorili s novinkami luxusnej značky Dior. Pozrieme sa na paletku očných tieňov či ceruzky na oči aj obočie. Ktoré z Dior noviniek nás zaujali najviac a ktoré naopak až tak veľmi nenadchli? Všetko sa dozviete vo videu. Želáme príjemné sledovanie. 

Pozrite sa s nami na novinky dekoratívnej kozmetiky Dior:

- Anketa

PÁČI SA VÁM TÁTO INŠPIRÁCIA NA JESENNÝ MAKE-UP S NOVINKAMI DIOR?

Odpovedal 1 človek  

Áno, líčenie vyzerá skvelo.
100%
Nie je to moja šálka kávy, no vyzerá to pekne.
0%
Asi skôr nie.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní