Horúce trendy v manikúre: Vedie hravosť. Toto zvládneš aj z pohodlia domova

Horúce trendy v manikúre: Vedie hravosť. Toto zvládneš aj z pohodlia domova
  • 17.09.2020
  • Radka Vargová

Hlavne hravo

Heslo, ktorého by ste sa mali držať. Hlavne počas tejto sezóny. Či už nosíte svoje krátke nechty alebo dlhé, trendom číslo jeden v tomto smere je jednoduchá grafika a viacfarebnosť. Použite minimálne 3 rôzne farby. Môžete voliť neónové odtiene, jemné pastelové, no rovnako tak tón v tóne. Takéto nechty si viete pripraviť aj doma. Potrebujete len trochu viac času, pevnú ruku a tenký štetec. Aké vzory zvoliť? Skúste obtiahnuť obrysy nechtov, voľte rôzne nápisy, alebo len čistú geometriu, či bodky... Fantázii sa medze nekladú.

Pozri tiež: Beauty must-have Naty Kerny: Tieto produkty jej zachraňujú vlasy, pleť aj nechty

Hitom je žltá

Ak je nejaká farba, ktorá stojí o zvýšenú pozornosť, tak je to práve žltá. Lesklá či matná, sýta, pastelová či neónová. Opäť je výber len vo vašich rukách. A prečo práve tento odtieň? Asi to bude spájané predovšetkým s tým, že žltá je akýmsi symbolom leta a práve počas tohto obdobia vynikne vďaka opáleniu najviac. Navyše, práve žltú farbu za posledné roky spopularizovali celebrity, fashion stylisti a trend tohto odtieňu sa pomaly preniesol aj do beauty sféry. Tak skúste vymeniť bielu či červenú klasiku za niečo nové.

Francúzka manikúra trochu inak

Tie z vás, ktoré si potrpia na eleganciu, by určite mali vyskúšať tento štýl. Opäť nepotrebujete k tomu nič viac, len dva odtiene (podobné ako na foto), pevnú ruku a tenší štetec. Tento typ manikúry však viac vynikne na dlhších, skutočne pestovaných nechtoch. Okoliu dáte vďaka tomuto experimentu jasne najavo, že sa rada odlišujete od ostatných a nebojíte sa púšťať do niečoho nového. Ideálna manikúra na svadbu či prvé rande.

Prirodzenosť

Na záver sme nezabudli ani na tie, ktoré predsa len majú rady nenápadnosť a prirodzenosť. I keď sa na prvý pohľad môže zdať, že fialová síce nie je prirodzená, no ak zvolíte správny odtieň, trafíte klinček po hlavičke. Práve táto farba nahradila nude laky. Pôsobí jemne, nenápadne, no pritom stále originálne. Výborne ukáže na krátkych, no i dlhých nechtoch. Vyberajte však z chladnejších odtieňov a hlavne lesklejších. Zabudnite v tomto prípade na matné laky. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Maxianová 17.09.20 17:45

MM
karma
100.00

krásna manikúra, keby som tak vedela robiť na záhrade všetko v rukaviciach.... raz darmo, mám "zelené prsty"

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 18.09.20 06:28

ĽŠ
karma
100.00

Viacfarebnosť je pekná, no jednoduchá grafika u nás vedie.

  • 0
Odpovedať

Andrea Petrušková 02.08.21 14:20

AP
karma
104.00

Stojí to za inšpiráciu - lebo krásne upravené nechty pútajú pozornosť

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní