Klasická je out! Takto vyzerá moderná francúzska manikúra

Klasická je out! Takto vyzerá moderná francúzska manikúra

Klasická francúzska manikúra je trendy už dlhé roky. Biely pásik na nechtoch s priesvitným lakom, to je nestarnúci nechtový look pre nevesty, ženy, ktoré milujú jednoduchosť a taktiež pre nerozhodné dámy, ktoré nevedia, aký dizajn by na nechty pri ďalšej návšteve salónu zvolili.

Nikto však nepovedal, že francúzska manikúra musí byť len nudná. A preto je aktuálnym horúcim trendom moderná francúzska manikúra, ktorá je len a len o farbách. Pozrite sa spolu s nami, ako sa bude francúzska manikúra nosiť toto leto!

Zaujme ťa: Nosili sme ich ako deti: Pozri, ktoré kúsky sa vrátili do módy!

ako si urobiť francúzsku manikúru

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: www.pinterest.com

Zbohom, biely pásik!

Zásada číslo jeden pri modernej francúzskej manikúre znie: Zabudnite na biely pásik. Moderné je vyskúšať úplne inú farbu, pričom priehľadný lak ako podklad môžete pokojne zachovať. Nebojte sa ani výrazných farieb, ako je čierna, zelená či metalická strieborná. Vaše nechty naberú úplne nový rozmer a vy ich môžete ukazovať svetu na obdiv.

manikúra 2018

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: www.pinterest.com

Experimentovanie sa nosí

Ďalšou zásadou, ktorá pri modernej francúzskej manikúre popiera základné princípy tej klasickej, je podkladová farba, ktorá v tomto prípade nemusí byť len priehľadná. Experimentujte a zvoľte si podkladovú farbu, pokojne aj na každom nechte inú! Skúšajte, čo vám sedí a zlaďte podkladovú farbu s výrazným farebným pásikom.

Moderná francúzska manikúra ani nekáže mať pásik tenký a dokonalý. Pokojne ho predeľte, urobte ho hrubší alebo dokonca zvoľte takzvanú reverznú francúzsku manikúru, kedy pásik nefiguruje na vrchole nechtu ale pri nechtovej kožtičke, kedy lemuje nechtové lôžko.

francúzska manikúra 2018

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: www.pinterest.com

Nepravidelnosť

Posledným tipom, ako na francúzsku manikúru, je nepravidelnosť. Pásik už nemusí byť len dokonale rovný, ale pokojne aj asymetrický. Dajte si ho len do rohu alebo ním lemujte mandľový tvar nechtu. Dajte mu tenký alebo hrubý vzhľad… Je to len na vás. Pri modernej francúzskej manikúre sa naozaj medze fantázii nekladú. Ak nemáte konkrétnu predstavu, dajte svojej dvornej manikérke voľnú ruku. Určite budete s novým sviežim lookom vašich nechtov spokojné!

- Anketa

PÁČI SA VÁM MODERNÁ FRANCÚZSKA MANIKÚRA?

Odpovedalo 22 ľudí  

Je skvelá, určite ju vyskúšam.
73%
Áno, no zostanem pri klasike.
27%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Jana Komadová 06.06.18 22:18

JK
karma
100.00

Je zaujímavá no zostanem pri klasickej franúzskej manikúte

  • 0
Odpovedať

Marta Mihoková 10.06.18 18:23

MM
karma
106.00

Zaujímavá manikura ,treba vyskušať

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 13.01.19 16:54

JK
karma
100.00

Je skvelá určite ju vyskúšam

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní