Beauty poradňa GERnétic: Masky na tvár

Beauty poradňa GERnétic: Masky na tvár

Odpovedá Alena Kimlová

z Kozmetického štúdia GERnétic 

www.StudioGernetic.cz

 

Akú pleťovú masku mám používať v domácej starostlivosti a ako často?

 

Používanie kozmetických masiek by sa malo stať pravidelnou súčasťou domácej starostlivosti každej ženy, ktorá má záujem dobre sa starať o svoju pleť. Aplikácia masky dopĺňa bežnú starostlivosť, jej prostredníctvom dochádza k rýchlejšiemu zapracovaniu aktívnych látok z predchádzajúcich prípravkov do hlbších vrstiev pokožky, ako aj k ich intenzívnejšiemu využitiu. Samozrejme aj masky obsahujú ďalšie účinné zložky, ktoré podporujú prirodzené funkcie kože, pokožku rozjasnia, zjemnia a oživia. Po odstránení masky máme príjemný pocit hebkosti a hlavne omladenia, čo často podporí aj dobrú náladu smiley.

Bude vás zaujímať: Beauty poradňa GERnétic: Morské riasy v kozmetike?

Masky na tvár

Zdroj: Shutterstock®

Výber masiek pre domáce využitie je široký. Môžeme vyberať nielen z masiek určených pre krásu, ale niektoré masky pomáhajú odstraňovať aj rôzne kožné problémy a nedokonalosti. V tejto súvislosti musím spomenúť masku Immuno, ktorá má široké možnosti využitia. Umožňuje intenzívne prečistenie pokožky do hĺbky, výborne pleť regeneruje, zjemňuje a vypína reliéf. Najviac sú však na tejto maske cenné jej upokojujúce a protizápalové účinky, ktoré umožňujú rýchle odstránenie zápalových problémov na pokožke.

Bude vás zaujímať: Slnečný prípravok Melano 15 od kozmetiky GERnétic

Pleťové masky GERnétic

Zdroj: Shutterstock®

Pleťové masky GERnétic

Ak  trpíte príliš suchou dehydrovanou pleťou, siahnite po maske Hydra Ger, ktorá vďaka aktívnym látkam (kyselina aleuritická, homarín, fosfolipidy, výťažky z droždia) výrazne posilňuje kožnú bariéru, zabraňuje dehydratácii a priťahuje vodnú zložku zo strednej vrstvy kože (škáry) smerom k povrchu. Tým je zabezpečená optimálna hydratácia, pokožka je pokojná, vyrovnaná a neobťažuje nepríjemným pnutím, začervenaním, pálením.

Ak sa cítite unavená, pleť je zvädnutá a bez energie, vyskúšajte prípravok Masque Marin. Skvelá hodvábna maska dodá v priebehu 20 minút do vašej pokožky veľkú dávku minerálnych látok získaných predovšetkým z morských rias, pleť je okamžite oživená a jasná. Pocitovo vnímam túto masku tak, ako keby som  sa dobre a dlho vyspala. Aplikácia masky Masque Marin je veľmi vhodná pred slávnostným nalíčením. Pleti prospeje aj vláčna maska Argini, ktorá vďaka mandľovému oleju pleť krásne zvláčni a upokojí.

Odporúčame prečítať: Beauty poradňa GERnétic: Aké sú pravidlá bezpečného opaľovania?

Gernétic pleťové masky

Zdroj: Shutterstock®

Vyskúšajte aj špeciálne masky, ktoré aplikujú kozmetičky v kozmetickom salóne. Ich účinky sú intenzívnejšie, podporia regeneráciu a reparáciu pokožky, odstránia drobné vrásky, hlboké vrásky zjemnia a zabránia predčasnému starnutiu pokožky. Veľmi obľúbené sú alginátové masky, ktoré sa aplikujú vrátane očí a pier, a následne sa odstránia jedným ťahom.  Prinášajú pocit okamžitého omladenia a krásy.

Nie všetky masky, ktoré kozmetičky nanášajú v salóne, lahodia nášmu čuchu. Avšak maska Marine Essence, ktorá nám svojou vôňou rýchlo pripomenie pobyt v prímorských oblastiach, dodá pokožke silný kokteil vitamínov, minerálov, stopových prvkov a aminokyselín, podporí intenzívnu povrchovú mikrocirkuláciu a odvádzanie odpadových látok z pokožky. Pokožka bude žiariť zdravím a vitalitou. Dámam, ktoré majú záujem naozaj sa starať o svoj zdravotný stav, odporúčam celotelový zábal z tejto masky. Aktívny komplex podporí zdravie, prinesie vitalitu a samozrejme aj krásu pokožke celého tela.

Produkty GERnétic zakúpite v kozmetických salónoch, kde Vám kozmetička poradí, ako prípravky používať a môže ponúknuť aj salónne ošetrenie.

Zoznam salónov na www.gernetic.sk

Magazín www.KamZaKrasou.sk je mediálnym partnerom súťaže kozmetičiek „Hviezda GERnétic Slovensko 2017“.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní