IMAGE SKINCARE: Je konzultácia v kozmetickom salóne dôležitá?

IMAGE SKINCARE: Je konzultácia v kozmetickom salóne dôležitá?

Jesenné obdobie nie je len symbolom začiatku nového školského roka či príchodu sychravého počasia, ale je aj sezónou lekárskych a estetických zákrokov či rôznych kozmetických ošetrení. Práve v tomto období je viac, ako dôležité, pleť zregenerovať po letných dovolenkách, dopriať jej obnovu a starostlivosť po tom, ako sme ju celé dni vystavovali slnečným lúčom a rovnako je nevyhnutné poriadne ju pripraviť na príchod zimných mesiacov.

Práve s prichádzajúcim novým obdobím vám s radosťou predstavujeme aj nášho nového partnera,  pani Mgr. Anitu Miklós, majiteľku salónu Yasmine Beauty, ktorá na náš trh prináša výnimočnú značku IMAGE SKINCARE.

Odporúčame: Kolagénové doplnky: Čo o nich musíš vedieť, kým ich užiješ?

Každý typ pokožky je jedinečný a každá žena je iná. Všetky ženy však chcú rovnakú vec a to zachovať svoju krásu a sebavedomie. A práve preto by ste si vždy mali vybrať to najlepšie. A tým nemyslíme voľbu toho najdrahšieho salóna alebo miesta, ktoré vám odporučí kamarátka či známa.

V tomto prípade je viac, ako dôležité, vybrané miesto navštíviť osobne, absolvovať úvodnú konzultáciu v kozmetickom salóne, cítiť sa v ňom príjemne a spokojne a oboznámiť sa s prístrojmi a produktami, ktoré sa pri ošetreniach a zákrokoch používajú.

Pozri aj: Ako chrániť pokožku pred stresom a začervenaním? Vieš to?

Prečo sa ma pýtajú na užívané lieky?

Možno vám to príde zvláštne, no práve úvodná konzultácia je nosným prvkom, pretože váš psychický a zdravotný stav dokáže veľmi ovplyvniť celkový výsledok akéhokoľvek ošetrenia,  zákroku a účinok produktov, ktoré si zadovážite. Rovnako tak aj lieky, ktoré užívate, zohrávajú v tomto prípade dôležitú úlohu. Produkty a prípravky, ktoré v danom salóne používajú, sa totiž musia veľmi citlivo vyberať aj s ohľadom na užívané lieky či iné výživové doplnky, aby sa predišlo nežiadúcim reakciám a výsledkom.

Značku klinickej starostlivosti o pleť IMAGE Skincare, s dokázanými účinnými látkami a s prírodnými zložkami, zastupuje už viac, ako 20 000 profesionálov vo viac, ako 52 krajinách sveta. Spoločnosť IMAGE Skincare vytvorila kožná terapeutka a samotné výrobky sú vyvíjané plastickým chirurgom. Nech je pre vás čokoľvek výzvou, s IMAGE Skincare dokážete vyriešiť množstvo "problémov".

Odporúčame: Domáce masky bez chémie: Jablková, mandľová a šípková, ktorú skúsiš?

Čo je IMAGE Skincare?

Jednoducho povedané, musíme poznať naše telo a pokožku. Práve preto vás napríklad aj v salóne Yasmine Beauty bude na tejto ceste sprevádzať profesionálna kozmetika IMAGE Skincare. Táto značka však nie je bežnou kozmetickou značkou. Multifunkčné výrobky obsahujú najvyššie úrovne aktívnych zložiek a sú milované a používané mnohými odborníkmi v oblasti starostlivosti o pokožku a dokonca aj medzi celebritami a známymi osobnosťami.

V tejto chvíli sa zrejme pýtate, v čom sa odlišuje IMAGE Skincare od iných značiek, ktoré ste vyskúšali. Ich tajomstvo a účinnosť tkvie v dôkladných a odborných testoch, ktoré potvrdzujú ich účinky už niekoľko rokov. Séra, krémy či iné produkty, určené na pleť, preukázateľne poskytujú výsledky, po akých túži nejedna z nás. Na vývoji všetkých výrobkov sa podieľajú medzinárodne uznávaní biochemici, v spolupráci s lekárskym zborom. Využívajú pritom len tie najkvalitnejšie farmaceutické ingrediencie na dosiahnutie jedinečných klinických výsledkov.

Riaditeľ kozmetickej spoločnosti, Dr. Marc Ronert, vyvíja, v spolupráci s mnohými odborníkmi, ich vlastné formulácie, aby zabezpečil, že každá z nich prináša vyššiu účinnosť a skutočné výsledky. Niektoré z ich produktov sú preto také aktívne, že sa môžu používať len po detailnej konzultácii a len prostredníctvom licencovaných profesionálov.

Viac informácií o luxusných produktoch IMAGE Skincare a salóne Yasmine Beauty by Anita Miklós sa dozviete aj na www.imageskincare.sk, prípadne na www.yasminesalon.eu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 19.11.18 22:21

ĽŠ
karma
100.00

Úvodná konzultácia je nosným prvkom, absolútne súhlasím! IMAGE SKINCARE nepoznám, no znie veľmi zaujímavo.

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 22.11.18 08:09

JK
karma
100.00

Rada som si prečítala túto kozmetiku nepoznám no určite je skvela ako som sa dočítala

  • 0
Odpovedať

Dominika Cibulkova 22.11.18 11:49

DC
karma
-1.00

S kozmetikou IMAGE skincare pracujem vo svojom salóne v Chorvátskom Grobe časť Čierna Voda. Mám s ňou krásne výsledky.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní