Tiež sú len ľudia! Spoznávaš slávne celebrity bez mejkapu?

Tiež sú len ľudia! Spoznávaš slávne celebrity bez mejkapu?

Vo svetle reflektorov sú dokonalé a krásne, pre bežné ženy akési modly. Drahé róby, extravagantné účesy a ešte nápaditejší mejkap, to všetko z celebrít robí čosi nadpozemské a nadľudské. Aj keď celebrity poznáme väčšinou takto a máme pocit, že sú tak veľmi odlišné od nás ostatných, mali by sme si uvedomiť, že aj celebrity sú matky, manželky, dcéry a ľudia z mäsa a kostí. Aj preto sa mnohé v pohodlí domova odlíčia a chodia takpovediac makeup free. Spoznávate celebrity bez mejkapu v našej galérii?

Hollywood bez mejkapu

Každá celebrita má na sociálnych sieťach státisíce, ak nie milióny sledovateľov. A medzi nimi sa nachádza i mnoho bežných žien. Aj preto sa známe osobnosti ženského pohlavia už dlho snažia oddeliť virtuálnu realitu od tej normálnej. Na sociálnych sieťach preto začali čoraz viac zverejňovať „svoju pravú tvár” – bez mejkapu. Robia tak preto, aby si dievčatá a ženy po celom svete boli isté tým, že napriek tomu, že sú ako celebrity pred kamerami a fotografmi často absolútne bez chybičky, doma sú úplne rovnaké ako my ostatné.

- Svetové celebrity bez mejkapu
1 z 10

Drew Barrymore a Cameron Diaz

Najlepšie kamošky ešte z čias nakrúcania Charlieho anjelov nedajú dopustiť na ochranu proti UV žiareniu, a to za každých okolností. Možno preto vyzerajú tak dokonale a môžu si dovoliť zverejniť takúto selfie úplne bez šminkov.

Pozri aj: Trápia ťa neposlušné vlasy? Môže ísť o veľmi zriedkavý syndróm!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní