Inšpirácia na jarný účes z dlhších vlasov: Cop v podobe, ktorá ťa nikdy neomrzí

Inšpirácia na jarný účes z dlhších vlasov: Cop v podobe, ktorá ťa nikdy neomrzí

Myslíte, že je trúfalé povedať, že zima sa už definitívne skončila? My myslíme, že tieto slnečné dní sú toho dôkazom a nám neostáva nič iné, ako vytiahnuť slnečné okuliare, denný krém s ochranným faktorom, členkové topánky a mnoho ďalších jarných módnych kúskov, ktoré rozžiaria každý deň. Dokonca aj módni návrhári postupne predstavujú jarné módne kúsky, ktoré možno zaujmú aj nás. No okrem módnych trendov a trendov v interiéri k nám prichádzajú aj vlasové trendy.

V prvom rade sa synonymom tohto roka stali pastelové farby. A tak, ako sa s nimi budeme stretávať v móde, tak ich budeme vídať aj pri účesoch roku 2021. Siahnite predovšetkým po pastelovej ružovej. Pozornosti v tomto roku však neunikne ani strieborná, respektíve sivá. O slovo sa hlási aj medená či škoricová farba, s ktorými sa oplatí experimentovať. A áno, stále sa môžete nechať zlákať technikou farbenia vlasov, ktorou je balayage. V móde je aj prirodzenosť. Prirodzená farba vlasov, prirodzený tvar (kučeravé, rovné,...), ale predovšetkým zdravé vlasy.

Konský chvost v zaujímavom prevedení – ohúri ťa!

Ako sme teda písali vyššie, vlasom je potrebné venovať viac pozornosti. Obzvlášť po zime, kedy môžu byť zničené a vysušené. Ak sa pustite do tvorby akéhokoľvek účesu, tak ich najprv ošetríte vhodnými prípravkami.

Pri tvorbe tohto účesu, akým je istá variácia konského chvostu začnite tým, že si vlasy jemne navlníte, čím im dodáte väčší objem. Samozrejme, nezabúdajte na ochranu pred teplom. A teraz pokračujte podľa videa vyššie. Vlasy si rozdeľte vo viacerých sekcií. Najskôr zopnite menší prameň vlasov. Potom pod ním zopnite gumičkou ďalší prameň a vlasy postupne preplietajte. Nezabúdajte však pramienky povytiahnuť, aby konský chvost v konečnom dôsledku pôsobil objemnejšie.

Vidíte, aký jednoduchý tento účes je? Pevne veríme, že sa vás zaujal a že ho vyskúšate.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Katarína Konečná 12.03.21 09:03

KK
karma
109.00

Pekné, možno si ho aj ja budem môcť dovoliť, keď budú zatvorené kaderníctva.

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 13.03.21 00:03

karma
109.00

To je nádhera...

  • 0
Odpovedať

Alžbeta Stanková 13.03.21 16:02

AS
karma
108.00

akurát som sa ostrihala, radšej sa nepozerám ani do zrkadla

  • 0
Odpovedať

Iveta Moravčíková 13.03.21 16:50

IM
karma
100.00

Krásne no nemám až také dlhé vlasy, ale kaderníčka už chýba

  • 0
Odpovedať

Alexandra Semanová 20.03.21 16:03

AS
karma
-1.00

Krásne inšpirácie na jarné účesy.

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 14.08.21 22:08

JK
karma
100.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní