TOP produkty proti vypadávaniu vlasov: Účinné prípravky, ktoré fungujú

TOP produkty proti vypadávaniu vlasov: Účinné prípravky, ktoré fungujú

Vypadávanie vlasov je bežnou súčasťou nášho každodenného života. Síce pohľad na upchatý odtok alebo vankúš plný vlasov, z ktorých by sme mohli upliesť nejeden šál, nie je najpríjemnejší, ale vypadávanie vlasov je úplne bežné. Každý vlas má svoj vlastný „životný cyklus“ na konci ktorého dôjde k jeho vypadnutiu. V priemere stratíme 100 vlasov denne, no ak máte pocit, že vám namiesto vypadnutých nenarástli nové (pozorovať môžete baby vlásky), tak vtedy už je čas na mierne obavy. A možno aj dôvod navštíviť lekára.

Pri nadmernom padaní vlasov je potrebné odpozorovať príčiny, ktoré tento nepríjemný problém spôsobujú. Častokrát môže ísť o genetiku, hormonálne problémy, nesprávnu starostlivosť o vlasy, nedostatok výživy, zdravotné problémy a pod. Dokonca v niektorých prípadoch je padanie vlasov vedľajším účinkom pri užívaní niektorých liekov.

Odporúčame: TOP mini produkty na cesty, ktoré nezaberajú veľa miesta a sú účinné!

prípravky proti vypadávaniu vlasov

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Ako zmierniť vypadávanie vlasov?

K rednutiu vlasov môže dôjsť aj pri zmene počasia (ide o sezónne vypadávanie vlasov). S nadmerným padaním sa tak mnohí stretávame počas jesene a počas jarného obdobia. Výskumy dokonca poukazujú na fakt, že približne 1 z 3 žien bude niekedy v živote trpieť stratou vlasov. Ale odborníci tvrdia, že padanie vlasov nie je dôvodom na obavy. Každá hriva sa zotaví, len jej v tom treba trošku pomôcť. A pomôcť jej môžete aj prostredníctvom správnych vlasových prípravkov či dokonca prostredníctvom výživových doplnkov. Tie dodávajú vlasom potrebné živiny z vnútra. Ako teda zastaviť nadmerné vypadávanie vlasov?

- TOP prípravky proti vypadávaniu vlasov
1 z 6

Sérum na rast vlasov s čiernym korením WoodenSpoon

Pri podpore rastu vlasov skvelo funguje nahrievanie vlasovej pokožky. V tomto prípade je nahrievanie myslené prostredníctvom správnych zložiek, ktoré sú obsiahnuté aj v tomto sére určenom na podporu rastu vlasov. Zväčša ide o zložky, ktoré dokážu rozprúdiť krvný obeh vo vlasovej pokožke.

V tomto sére je obsiahnuté čierne korenie a rozmarín, ktoré fungujú na rovnakom princípe. Tieto zložky pomáhajú rozprúdiť krvný obeh v pokožke hlavy, vďaka čomu vlasy dokážu rásť rýchlejšie a vo väčšom množstve. Vlasy sa po jeho použití stávajú pevnejšími, silnejšími a pri dlhodobom používaní vám sérum pomôže bojovať s nadmerným vypadávaním vlasov. Okrem týchto zložiek sa v bio sére nachádza aj ricínový olej, ktorý rovnako podporuje rast vlasov. 

Sérum na rast vlasov s čiernym korením nájdete v predaji na bioruza.sk.

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Mária Maxianová 23.10.20 19:20

MM
karma
100.00

mám problém s vypadávaním vlasov, ďakujem za tipy

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 24.10.20 06:43

ĽŠ
karma
100.00

Niektoré produkty sú pre mňa novinkou, vďaka za článok!

  • 0
Odpovedať

Jana Havranová 24.10.20 19:34

JH
karma
-1.00

Výraznejšie padanie vlasov v jesennom období beriem už ako samozrejmosť. Inokedy je u mňa tento jav spôsobený najmä stresom. Pokiaľ sa nezbavím stresora, tak môžem užívať aj všetky tieto prípravky naraz a bez výsledku. :D Vždy treba pátrať po príčine problému a ako doplnok liečby používať vlasové prípravky a doplnky stravy, vtedy fungujú perfektne. :)

  • 0
Odpovedať

Andrea Justusová 26.10.20 19:29

AJ
karma
-1.00

Odporúčam žienky kolagén a Biosil plus z lekárne ..ja si takto robím jesennú kúru a myslím, že je úspešná. Biosil užívam ale celoročne. Dcéra mi kúpila aj sérum od Lee Stafford ale myslím, že doplnky výživy sú úspešnejšie. Treba len skúšať. Každému sedí niečo iné :)

  • 0
Odpovedať

Miška Hazuchová 05.11.20 18:05

karma
108.00

Vďaka za tip

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní