KVÍZ: Celebrity a ich príbuzenské vzťahy – vieš, ktoré hviezdy spája krv?

KVÍZ: Celebrity a ich príbuzenské vzťahy – vieš, ktoré hviezdy spája krv?

Slávne osobnosti do menšej alebo väčšej miery žijú svoj život pred kamerami a fotoaparátmi a prostredníctvom rôznych médií sa dennodenne o ich živote dozvedáme najrozličnejšie informácie. Pravdepodobne nikto z nás nevie, aké sú celebrity v skutočnosti. To, čo vidíme v médiách, nemusí byť vždy realita, no platí, že kým niektoré slávne osobnosti si svoje súkromie naozaj strážia, iné neváhajú byť verejnosti na očiach o niečo viac.

Aké druhy informácií si o rôznych celebritách obľubujete zisťovať vy? Ľudia sa často zaujímajú napríklad o spôsob ich bývania či stravovania, ale, samozrejme, predovšetkým aj ich prácu. V súvislosti s celebritami sa však často píše alebo rozpráva aj o ich rodinách. 

Ktoré celebrity sú z jednej rodiny?

Ktorá celebritná rodina nedávno oznámila radostnú správu o očakávaní alebo už príchode nového člena rodiny? Aj deti celebrít sú práve to, o čom sa v médiách často hovorí a čo ľudí zaujíma. Avšak, v médiách sa často dopočúvame aj o ďalších príbuzenských vzťahoch celebrít. Mnohé slávne osobnosti majú svojich súrodencov, ktorí rovnako prerazili v šoubiznise alebo majú dokonca slávnych rodičov, prípadne bratrancov, tety, strýkov a podobne.

Do akej miery sa vyznáte v príbuzenských vzťahoch celebrít? Viete ktoré slávne osobnosti spája krv? Otestujte si svoj prehľad v našom kvíze!

Skúste ďalší kvíz: Najznámejšie seriály a seriálové postavy – poznáš všetky?

  • Kvíz: Príbuzenské vzťahy celebrít

  • 1 / 10

Dcérou ktorej známej herečky je herečka Dakota Johnson, známa z filmu 50 odtieňov sivej?

  • Barbra Streisand
  • Jane Fonda
  • Melanie Griffith
Nepodarilo sa uložiť hlasovanie.

Zdroj úvodných foto: instragram.com/dakota.johnson._, instagram.com/jakegyllenhaal


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Elena Švachová 16.08.22 22:26

karma
109.00

Dala som to na: Vaša úspešnosť je 70% :-)

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní