Poznáte vysávač s motorom silnejším, ako motor F1?

Poznáte vysávač s motorom silnejším, ako motor F1?

Vedeli ste, že motor vysávača môže byť silnejší, ako motor F1? Takú silu v sebe skrýva akumulátorový vysávač DYSON V8 Absolute.

Tyčový vysávač Dyson V8 Absolute má ergonomickú konštrukciu a nízku váhu. Je preto ideálnym vysávačom pre menšie byty a domácnosti. Tým, že vysávač má motor a batérie, umiestnené blízko rukoväte, je vhodný aj na upratovanie vysoko nad hlavou. Ľahšie ho zdvihnete, preto je perfektnou voľbou pre upratovanie nielen podlahy, ale napríklad aj pavučiny na strope. Ak náhodou budete potrebovať zmeniť spôsob vysávania a premeniť tyčový vysávač na ručný, môžete to urobiť jedným klikom. Stačí vybrať podlahovú hubicu a vymeniť ju za kefovú. Jasnou voľbou je preto aj v prípade čistenia schodov, auta či nábytku.

Myslíte si, že najmenšie mikroskopické nečistoty bezdrôtový vysávač nezachytí? Mýlite sa! Vďaka svojej patentovanej cyklónovej technológii vysávače Dyson zachytia prachové častice trikrát menšie, ako je napríklad roztoč a preto sú vhodné aj pre alergikov. Výhodou je tiež hygienické vyprázdňovanie zásobníka, ktorý disponuje objemom 0,54 l.

Pozri aj: Ako ošúpať granátové jablko bez kuchyne ako po zabíjačke? Takto!

vysávač Dyson V8 Absolute

Zdroj: Shutterstock®

Vysávajte so silou formuly!

Akumulátorové vysávače Dyson majú najvyšší sací výkon na trhu (Testované na hadici / tyči proti bezdrôtovým vysávačom, s prachom, naplneným podľa normy EN60312-1, ustanovenie 5.8 a 5.9. Testované v režime MAX. August 2017.). Podiel na tom majú unikátne digitálne motory Dyson s viac, ako 115 000 rpm. Pre zaujímavosť, tieto motory sú 5x silnejšie, než motory, ktoré má formula F1 či 10x rýchlejšie, než motory Boeingu 747. Taký motor má aj model Dyson V8 Absolute. Funguje na Li‑Ion batérie s dlhou výdržou. Nabíjanie vám zaberie len 5 hodín a vysávať s ním môžete až 40 minút. Využiť môžete tiež špeciálny režim MAX, ktorý vám poskytne 7 minút ešte vyššieho sacieho výkonu. Viac na stránke www.dyson.sk (Cena: 529 € s DPH).

Odporúčame: Zisti, ako sa obliecť na letný festival a byť neprehliadnuteľná!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Alžbeta Stanková 09.09.18 14:41

AS
karma
108.00

ako tá veda a technika kráča dopredu, o takýchto vysávačoch sa za mojej mladosti ani nesnívalo !

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní