Netrpte kvôli hladkej pokožke

Netrpte kvôli hladkej pokožke

Každá metóda odstraňovania chĺpkov má svoje plusy aj mínusy. Existuje však prístroj, na ktorom budete negatíva hľadať len ťažko. Vyskúšali ste ho už?

Žiletky holia rýchlo, ale s krátkodobým efektom. Na epilátory a voskové prúžky sa nejedna  z nás kvôli bolesti nemôže ani pozrieť. IPL alebo laserové odstraňovanie v salónoch krásy síce má svoje opodstatnenie, ale opakované návštevy sa časom prejavia nielen na pokožke, ale aj na stave účtu. Našťastie, technológie napredujú rýchlo a vy si dnes môžete jednu z profesionálnych metód odstraňovania chĺpkov  vyskúšať aj u vás doma, vďaka Philips Lumea Prestige.  

Odporúčame prečítať: Žehlička, ktorá to má pod kontrolou

Philips Lumea Prestige

Zdroj: Shutterstock®

Hladká pokožka až na 8 týždňov

Lumea funguje na báze IPL, čiže intenzívneho pulzného svetla. Na zapálené pľuzgieriky, začervenanú pokožku a vrastené chĺpky po holení môžete pokojne zabudnúť. Po jemnom ošetrení svetlom, chĺpky prirodzene vypadnú a pri opakovaných použitiach znova nedorastú až osem týždňov. Vstavaný svetelný filter navyše zaručuje bezpečné použitie aj pre tú najjemnejšiu pokožku. So správnym nastavením intenzity svetla vám pomôže inteligentný SmartSkin senzor, vhodné nastavenie si však môžete vybrať aj sama.

Testovali sme tiež: Sonicare DiamondClean Elektrická sonická zubná kefka

Philips Lumea

Zdroj: Shutterstock®

Celé telo rýchlo a bezbolestne

Philips Lumea Prestige je vďaka štyrom špeciálne navrhnutým nástavcom vhodná na odstránenie chĺpkov v dolnej časti nôh a brucha, pohodlne ošetríte chĺpky v podpazuší. Zbavíte sa aj hrubších a hustejších chĺpkov v oblasti bikín, takže v plavkách budete vyzerať tak, ako by vám na nohách a v okrajoch bikín chĺpky nikdy nerástli. Ďalší unikátne tvarovaný nástavec vám pomôže odstrániť presne a pohodlne neželané chĺpky na tvári v oblasti hornej pery alebo na brade. Zo začiatku sa Lumea používa na oholenej pokožke každé dva týždne, po štyroch – piatich použitiach už ošetrenie zopakujete len podľa potreby. A najlepšie na tom je, že už po 3 ošetreniach sa môžete tešiť až na 92 percentné obmedzenie rastu chĺpkov.

Testovali sme: Philips VisaPure Advanced – zariadenie na starostlivosť o pleť

Philips Lumea Prestige - bezbolestné odstráňovanie chĺpkov

Zdroj: Shutterstock®

Peniaze dostanete späť

Pri kúpe Philips Lumea nemáte ďalšie náklady s tým spojené, nemusíte si kupovať drahé náhradné diely alebo príslušenstvá, napríklad gély, ktorých spotreba v priebehu používania rastie. Ošetrenia v salónoch krásy a dermatologických centrách sú tiež nákladné, pretože vopred neviete, ako často a ako dlho ich bude potrebné absolvovať. S Philips Lumea nič navyše neplatíte. Všetko potrebné máte pripravené v luxusnom balení a Lumeu môžete používať, kedykoľvek budete chcieť, navyše aj bez kábla. A pokiaľ nebudete spokojná, Philips vám ponúka garanciu vrátenia peňazí. Ak si prístroj zakúpite do 30. júna 2017, získate 90 dní na testovanie. Výsledky sa dostavia, pokiaľ ste správny fototyp a používate Lumeu podľa odporúčaní. Ak sa želané výsledky predsa len nedostavia, Philips vám peniaze vráti do posledného eura. A to už stojí za vyskúšanie, no nie?  

Testovali sme: Philips Shaver series 7000 – elektrický strojček suché/mokré holenie

Pozrite si video, ako použiť Philips Lumea jednoducho a pohodlne.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Katarína Kusá 16.06.17 08:49

KK
karma
90.00

roky som používala epilátor a bola som spokojná ale potom som párkrát zašla na laserovú epiláciu a mám pokoj natrvalo

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 17.06.17 06:58

SK
karma
114.00

kamarátka ma podobný prístroj a zatiaľ si pochvaluje

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 17.06.17 20:31

MM
karma
100.00

rada by som vyskúšala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní