VIDEO: Rozhovor s dulami – umelé oplodnenie a pohľad kraniosakrálnej biodynamiky

VIDEO: Rozhovor s dulami – umelé oplodnenie a pohľad kraniosakrálnej biodynamiky

V dnešnej dobe je neplodnosť čoraz častejším problémom. Mnoho párov má ťažkosti splodiť potomka prirodzenou cestou. Preto sa mnohé páry rozhodnú využiť možnosti modernej medicíny. Pri riešení problému s neplodnosťou sa dnes často využíva umelé oplodnenie. IVF alebo in vitro fertilizácia predstavuje metódu asistovanej reprodukcie, pri ktorej dochádza k oplodneniu vajíčka mimo tela ženy. 

So ženami po podstúpení umelého oplodnenia pracujú aj kranio duly a sprievodkyne žien k pôrodom Lucia Vančo a Simona Hojdysz. Dámy sme opäť privítali v našej redakcii a spolu sa pozrieme na problematiku umelého oplodnenia aj z pohľadu kraniosakrálnej biodynamiky. 

Akú podporu vedia dámy poskytnúť ženám po umelom oplodnení, či už počas tehotenstva, alebo aj pri pôrode a po príchode bábätka na svet? Zistite viac v nasledujúcom rozhovore. Akékoľvek otázky na Lucku a Simonku môžete zanechať v komentároch. Želáme príjemné sledovanie a veríme, že nasledujúce video vás zaujme alebo bude pre vás užitočné. 

Pozrite si rozhovor s dulami Luciou a Simonou:

 

Pozrite si aj predchádzajúci rozhovor s dulou Simonou a Luciou TU: 

Rozhovor s dulami – neplodnosť z pohľadu kraniosakrálnej biodynamiky

 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní