Nová séria Let's Dance prichádza s veľkým prekvapením! Na obrazovky sa vracia Juan zo Skrytej vášne

Nová séria Let's Dance prichádza s veľkým prekvapením! Na obrazovky sa vracia Juan zo Skrytej vášne

Kto by si nepamätal kolumbijskú telenovelu Skrytá vášeň, ktorú v rokoch 2004 a 2005 vysielala TV Markíza? V tomto období boli mimoriadne obľúbené mnohé juhoamerické, mexické, ale aj španielske telenovely, ktoré sme mohli sledovať na väčšine televíznych staníc.

Spomedzi nich patrí dozaista k tým najobľúbenejším aj spomenutá Skrytá vášeň o troch bratoch Reyesovcoch a troch sestrách Elizondových z bohatej rodiny. Sympatickí bratia Juan, Franco a Oscar rozhodne pobláznili srdce nejednej ženy, a to nie len na Slovensku, ale po celom svete.

Seriálový Juan, ktorého stvárnil kubánsky filmový a televízny herec Mario Antonio Cimarro Paz, sa teraz vracia na slovenské obrazovky, nie však v reprízach obľúbenej telenovely, ale v ďalšej sérii obľúbenej tanečnej šou Let's Dance! Áno, milovaného Juana budeme môcť už čoskoro sledovať na parkete, kde nám ukáže svoje tanečné schopnosti. 

Odporúčame: ​Najbohatšie celebrity za rok 2022: Skús si tipnúť, kto sa umiestnil na prvom mieste

Skrytá vášeň

Zdroj: instagram.com/pasiondegavilanes

Lámač ženských sŕdc opäť na Slovensku

Ôsma séria Let´s Dance príde na obrazovky už v priebehu jari 2023. Momentálne TV Markíza realizuje posledné prípravy a postupne odhaľuje zloženie súťažiacich. Bez pochýb najväčším prekvapením šou je účasť obľúbeného herca Maria Cimarra (51), seriálového Juana zo Skrytej vášne. Herec známy predovšetkým z viacerých úspešných telenoviel má toho so Slovenskom spoločné viac. 

Tvorí dlhoročný vzťah so Slovenkou Broňou Gregušovou, finalistkou súťaže Miss Slovensko 2015, s ktorou momentálne žije v Los Angeles, kde vychovávajú niekoľkomesačnú dcérku. Mario navštívil Slovensko už v roku 2018, kedy prijal pozvanie TV Markíza na 22. ročník Dňa otvorených dverí. 

Tentokrát prijal pozvanie Markízy do divácky obľúbenej šou Let’s Dance. „Moje spojenie so Slovenskom vzniklo veľmi dávno, keď TV Markíza začala vysielať jeden z mojich seriálov Skrytá vášeň. Jedného dňa som bol pozvaný na DOD, kde som na vlastnej koži zažil podporu Slovákov, “ uviedol herec vo videu na Instagrame TV Markízy. Herec vo videu dodal, že nejaké skúsenosti s tancom už má a celé je to pre neho výzva. Sledovať ho pri spoločenských tancoch budete môcť na obrazovkách už čoskoro. 

Odporúčame: ​Bojuje s ňou aj herec Ashton Kutcher – čo je vaskulitída a aké môže mať prejavy?

Mario Cimarro

Zdroj: instagram.com/mariocimarro

Mario Cimarro s partnerkou

Zdroj: instagram.com/mariocimarro

Juan zo Skrytej vášne

Zdroj: instagram.com/mariocimarro

Na koho ďalšieho sa môžeme v novej sérii Let's Dance tešiť?

V Let’s Dance sa budete môcť tešiť aj na ďalšie známe a obľúbené tváre nielen z televíznych obrazoviek. Ako prvú televízia Markíza potvrdila účasť Mariána Gáboríka, slovenského hokejového útočníka, manžela tanečnice Ivany Gáborík. Na tanečnom parkete sa bude už čoskoro zvŕtať aj jeho kolega Boris Valábik, profesionálny hokejový obranca.

Prvou ženskou účastníčkou novej série Let’s Dance sa stala divadelná a filmová herečka Jana Kovalčíková, ktorú sme mali na televíznych obrazovkách možnosť vidieť v seriáloch Svätý Max či Oteckovia. Ďalším potvrdeným účastníkom je herec Victor Ibara zo seriálu Druhá šanca a tešiť sa môžeme aj na herečku Helenu Krajčiovú zo seriálov Búrlivé víno, Profesionáli či Ordinácia v ružovej záhrade. Kto doplní zostavu v ôsmej sérii Let’s Dance? 

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/mariocimarro


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 10:15

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 19:51

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 19:51

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 10:15

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní