Najdlhšie trvajúce vzťahy v Hollywoode: Ktoré celebrity našli skutočnú lásku?

Najdlhšie trvajúce vzťahy v Hollywoode: Ktoré celebrity našli skutočnú lásku?
  • 25.02.2021
  • Michaela Kožáková

V dnešnom povrchnom svete plnom vyfiltrovaných instagramových fotiek, upravenej reality a materiálnych túžob je ťažké nájsť tú pravú a skutočnú lásku. Veľa z nás je zaslepených vidinou bezchybnej postavy s chudým driekom a pevným zadkom, značkovou košeľou a pekne zariadeným podkrovným bytom. To, čo je vo vnútri nás zaujíma ako druhé alebo lepšie povedané, skôr si vyberieme toho, kto príde na rande v aute s plnou výbavou ako toho, kto sa dostaví mestskou dopravou. Všetci sme poznačení vonkajšou krásou, výzorom a silou majetku. Až neskôr si uvedomíme, že tá dokonalá postava a vypracované ramená časom pominú, ale charakter človeka sa nemení. Dnes sa často láska meria hrúbkou peňaženiek a množstvom nehnuteľností. Tí, nazvime ich šťastnejší, ktorí patria k bohatším vlastne presne nevedia, či je partner s nimi pre ich peniaze alebo kvôli tomu, že ich skutočne ľúbi. Samozrejme, nájdu sa ja výnimky, ktoré sú dôkazom toho, že tá pravá láska existuje. 

Stále zamilovaní

Možno i vaši starkí alebo rodičia sa môžu pochváliť niekoľko ročnými manželstvami. Kde budeme my a ako dlho vydržia naše vzťahy či zväzky je otázne. Rozchádzame sa pri prvej hádke, podávame o rozvod a nechávame za sebou nekompletné rodiny. Naše babičky a dedovia mali iné problémy, ako sa hádať o tom, kto nechal zapnutú žehličku alebo prečo partner „lajkol" fotku najlepšej kamarátky. My ich len obdivujeme a ticho závidíme ich vytrvalosť, vzájomné porozumenie a toleranciu.

V celebritných vodách a v slávnom Hollywoode sú rozvody, rozchody, škandály, facky a búrlivé hádky na dennom poriadku. Avšak nájdu sa i také páry, ktoré to spolu ťahajú už nejaký ten piatok, dokonca i niekoľko dekád. Poďte sa s nami pozrieť na niekoľko z nich.

Pozri aj: Vek je len číslo! Ktoré celebritné páry sú toho dôkazom?

- Najdlhšie trvajúce vzťahy
1 z 11

Meryl Streep a Don Gummer

Meryl Streep, vôbec najviac nominovaná herečka na Oscara, sa stretla s Donom Gummerom v roku 1978, iba šesť mesiacov po tom, čo jej prvý manžel zomrel na rakovinu pľúc. Vzali sa na jeseň v tom istom roku.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Ľubica Šťastná 26.02.21 07:04

ĽŠ
karma
100.00

Páry, ktorým skutočne patrí obdiv.

  • 0
Odpovedať

Juraj Podmanický 26.02.21 20:30

JP
karma
109.00

To, že sú z Hollywoodu a ešte stále spolu je naozaj obdivuhodné. Sú vzorom pre množstvo svetových, ale aj našich celebritných párov.

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 28.02.21 09:45

KS
karma
133.00

Je super, že aj vo sfére šoubiznisu niektorí ctia tradíciu usporiadaného rodinného života.

  • 0
Odpovedať

Zuzana Jasna 02.03.21 18:31

ZJ
karma
-1.00

Meryl mala takpovediac "šťastie v nešťastí", napriek obrovskej strate prvého manžela, jej život privial do cesty nového človiečika, s ktorým jej to klape doteraz. Palec hore

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 06.03.21 17:40

MC
karma
109.00

Skutočná láska prekoná aj Hollywood.

  • 0
Odpovedať

Marta Kendrová 14.03.21 20:35

MK
karma
100.00

Majú môj obdiv

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní