Návod pre mužov: Čo nehovoriť žene počas menštruácie a ako sa správať?

Návod pre mužov: Čo nehovoriť žene počas menštruácie a ako sa správať?

Niektoré ženy sa narodili pod šťastnou hviezdou a sú takpovediac požehnané, pretože ani zďaleka nevedia, čo je to predmenštruačný syndróm známy a označovaný ako PMS. Iné zase veľmi dobré vedia, aké to je zvíjať sa každý mesiac od bolesti a modliť sa, aby to čo najskôr prestalo. A práve v tomto období sme my ženy nevrlé a je lepšie len po nás hodiť čokoládu, tabletky na tlmenie bolesti, hygienické vreckovky a utekať preč. Ale nie každý chlap sa dokáže vcítiť do našej situácie a dokáže pochopiť, že je lepšie hádku nevyvolávať a nechať nás radšej na pokoji.

Pokiaľ sa jedna o ženy v období menštruácie, tak na internete kolujú rôzne vtipné meme obrázky, ktoré nás nevykresľujú v najlepšom svetle. Bohužiaľ dámy, buďme k sebe úprimné – koľkokrát sa aj vám stalo, že ste v období menštruácie boli skutočne neznesiteľné? Aby ste sa vyhli akejkoľvek hádke s partnerom, tak mu poskytnite jednoduchý návod, ako s vami komunikovať.

Pozri aj: Ako sa stať lepším priateľom? Drž sa týchto 7 dôležitých zásad!

žena a menštruácia

Zdroj: Shutterstock®

Jednoduchý návod pre mužov ako sa správať k žene v období menštruácie

Bolí to? Aké silné máš krvácanie? Dve nevinné otázky, ktorými si začínate kopať svoj vlastný hrob. No nie, šteklí to a náramne to ženu teší a je celá bez seba, že sa zvíja od bolesti a skúša najdivnejšie polohy pre jej zmiernenie. Je síce pekné, že sa zaujímate, ale toto sú nanajvýš nevhodné otázky!

Zabudnite na hádku. Síce sme nežné, no v období menštruácie sme nervózne a dokážeme štekať ako nahnevaná čivava. Preto sa snažte nevyvolávať hádky. Radšej si k nám sadnite a len ticho seďte a tvárte sa, akoby ste ani neboli. 

Nedotýkať sa, pozor hryzie! Ak vám príde ako skvelý nápad pacnúť nás po zadku alebo začať štekliť, aby ste odľahčili situáciu, tak na to rýchlo zabudnite. Vaše vyčíňanie by mohlo skončiť zle, ale pre vás. Keďže ženu v období menštruácie bolí úplne všetko, tak každý dotyk je oveľa intenzívnejší a nepríjemnejší.

Nesťažujte sa na neporiadok! Tie ponožky zo zeme dokážete zdvihnúť aj sami. Ak ste ich na zem hodili, tak ich môžete po sebe aj upratať. Žena nie je slúžka a v období menštruácie vám to dá riadne najavo. S kŕčmi v bruchu, bolesťou stehien a chrbta, sa upratuje a vykonáva akákoľvek aktivita veľmi ťažko.

sex počas menštruácie

Zdroj: Shutterstock®

Na romantickú prechádzku rýchlo zabudnite! Nestačí vám pohľad na kôpku nešťastia a schúlené klbko ležiace na pohovke? Za iných okolností by ste svoju partnerku na prechádzku či nákupy nemuseli veľmi dlho presviedčať. Ale počas menštruácie jej to ani radšej nenavrhujte. Na podobné aktivity určite nebude mať náladu.

Sex? Ďakujem, neprosím! Je nám jasné, že každý chlap má svoje potreby, ale toto fakt nie! Vcíťte sa do našej kože a najprv sa radšej opýtajte, či by ste mali chuť na akékoľvek intímnosti, ak by ste mali čo i len soplík (mužskú smrteľnú chorobu). S návalmi tepla, bolesťou chrbta, kŕčmi v podbrušku, únavou, slabosťou – by sme asi len ťažko mysleli na sex.

Japonská vlajka na posteli. Nebojte, aj nás dokáže prekvapiť, keď zaspávame na bielej plachte a zobúdzame sa na japonskej vlajke. Bohužiaľ, nehody sa stávajú, preto nemusíte hysterčiť a robiť paniku! Uvedomte si, že reklama na vložky je len reklama a žiadna žena nevstáva s úsmevom na perách, keď jej ide maternica explodovať.

A páni, ak vás vaša partnerka požiada, aby ste jej kúpili vložky, nemusíte sa hneď tváriť, akoby vám skyslo mlieko. Síce regál s vložkami v obchode môže vyzerať ako tajný vstup do Narnie, kúpiť vložky nie je žiadna veda. Možno vám to príde divné, ale ani prvé kondómy ste nekupovali bez stresu. Jednoducho si doma odfoťte hygienické potreby, ktoré vaša partnerka používa a v obchode choďte na istotu.

Ako to máte vy v období menštruácie? Je k vám váš chlap pozorný a uctieva vás ako kráľovnú?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 10.03.20 07:28

ĽŠ
karma
100.00

Veľmi dobrý návod pre mužov!

  • 2
Odpovedať

Mária Liščinská 09.08.20 22:25

karma
132.00

Môj je maximálne prívetivý a takto sa snažím správať počas tohto obdobia aj ja. Nie vždy je to jednoduché,.. ale pomáhajú mi pri bolestiach kvapky: Algifen :D bez nich by som to asi nedala.. ani bez môjho Milovaného. ♥ Je mi oporou, štítom, ktorý ochráni a môžem sa naňho kedykoľvek spoľahnúť. :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní