Rihanna a jej tehotenská móda: Fanúšikovia ju kritizujú i chvália

Rihanna a jej tehotenská móda: Fanúšikovia ju kritizujú i chvália

Len nedávno celý svet obleteli správy o tom, že Rihanna sa čoskoro stane matkou. Tridsaťštyriročná speváčka čaká prvé dieťa s raperom A$AP Rockym, o čom ako prvé informovali zahraničné média. Už z prvých fotografií mnohým bolo jasné, že Rihanna na módu nezanevrie ani počas tehotenstva.

Rastúce bruško pre ňu zjavne nie je žiadnou starosťou a v súčasnosti nemá žiaden problém sa nim pochváliť na sociálnych sieťach. Avšak, práve tu môžeme naraziť na kameň úrazu. Mnohé fanúšičky ju totižto za výber oblečenia kritizujú a iné zas chvália za to, že si dáva na svojom vzhľade záležať aj počas tehotenstva. Jednoducho, Rihanna vie, ako na seba strhnúť pozornosť! Jej výstredný štýl a predovšetkým sexy zvodný štýl jej možno dodáva sebavedomie, no paparazzom príležitosť striehnuť na každom kroku, aby sa ako prví mohli pochváliť jej aktuálnymi outfitovými kreáciami.

Šperky sú tým najlepším doplnkom

Kým niektoré mamičky si dávajú záležať na tom, aby ich bruško bolo zakryté a bábätku bolo v brušku príjemne, Rihanna nemá problém svoje tehotenské bruško odhaliť. Je to dôkazom toho, že je hrdá na to, že sa stane matkou a nemá potrebu bruško pred svetom ukrývať.

Všetky jej outfity majú čosi spoločné. Okrem odhaleného bruška si Rihanna potrpí na výrazných šperkoch, ktoré dopĺňajú každý jeden jej tehotenský outfit. Už na prvých fotografiách, ktorými oznámili tehotenstvom celému svetu je vidno, že šperky sú „must-have“ kúskom. Práve na týchto prvých fotkách jej šperky siahajú až po kolená a, samozrejme, odhalené bruško nechýba ani v tomto prípade.

Neprehliadni: Tehotenstvo si zjavne užíva: Táto žena je tehotná už 14 rokov!

Crop top v tehotenstve?! A prečo nie!

Rihanne môže byť úplne jedno, čo si o nej mamičky na sociálnych sieťach myslia. Ona sa jednoducho drží svojho štýlu v každom počasí a za každých okolností. Trendy mama sa nebojí skombinovať crop top uviazaný mašličkou pod prsami, boyfriend džínsy a kabát s leopardím vzorom.

Musíme uznať, že Rihanna má svoj jedinečný štýl a možno by si z neho mnohé budúce mamičky mali brať príklad. Alebo radšej nie? Už teraz sa však tešíme, akými outfitmi očarí alebo pobúri verejnosť najbližšie. Zatiaľ tiež môžeme tipovať, aké outfity bude mať ich bábätko vo svojej výbave.

Neprehliadni: Celebrity a slávne osobnosti narodené v mesiaci február


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Katarína Konečná 16.02.22 10:44

KK
karma
105.00

nepáči sa mi to

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 18.02.22 21:56

JK
karma
100.00

Všetko treba z mierou za mňa nie

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní