Tipy pre nezadané: Kde uloviť chlapa?

Tipy pre nezadané: Kde uloviť chlapa?
  • 01.11.2016
  • Claire Clairmont

Patríte do pomerne početnej skupinky mladých žien, ktoré sa tešia zo svojho života bez partnera a dávate to najavo pred celým svetom?  V súčasnosti je síce tak trošku v móde byť single a užívať si život na všetky strany, zbytočne sa ale budeme tváriť, že nás to baví dlhšie ako rok - dva.

Nasledujúce riadky berte trochu s rezervou, ale povestnú flintu do žita nehádžte nikdy. Čo ak práve niektorý z tipov v dnešnom článku môže vyjsť?

1. Online randenie

Nestíhate strácať čas randením s kamošmi vašich kamošiek, ktoré vám nadšene dohodia svojho úžasného kamaráta, z ktorého sa vykľuje bláznivý ítéčkár v umastených vlasoch, s ktorým si máte toho povedať asi toľko, ako váš kocúr so susedovým pitbulom? Skúste to najskôr cez internet. Iste, zopár prekvapeniam na prvom rande sa asi nevyhnete, ale v konečnom dôsledku môžete ušetriť kopec času.

Odporúčame tiež: 3 veci, ktoré si na vás muž pravdepodobne nevšimne

muž a žena v telocvični

Zdroj: Shutterstock®

2. V zdravom tele zdravý duch

Samozrejme za predpokladu, že ste športová maniačka a máte v pláne uloviť podobne zameraného partnera. Pretože ak si zavesíte na krk napumpovaného svalnáča, ktorý vás začne terorizovať s detailne rozpísaným jedálnym lístkom a voľnočasovým programom, pri ktorom budete potiť krv v hektolitroch, asi to nebude priveľmi perspektívny vzťah.

Odporúčame tiež: Motivácia ako súčasť každého vášho dňa

žena v bare

Zdroj: Shutterstock®

3. Kaviareň, bar, krčma

Nemyslím klasický víkendový opiáš s kamarátmi. Ak sa vyberiete na pohár vínka sama, vezmite notebook a pokojne sa tvárte, že makáte na seminárke alebo na poslednom projekte do práce. A potom už len dúfajte, že si vás všimne intelektuál, ktorého upúta vaša – aj keď vymyslená – práca a nie ten pohár vína.

4. Skúste kino

Platí to isté, čo v prípade predošlom. Odporúčam vynechať notebook a pohár vína. Mohli by ste vyzerať ako workoholička, prípadne alkoholička.

Odporúčame tiež: Halloween – sviatok všetkých strašidiel

muž a žena v supermarkete

Zdroj: Shutterstock®

5. Hor sa na nákupy!

Neverili by ste, aké možnosti máte uprostred regálov s potravinami. Nemusíte začať konverzáciu práve tým, že začnete kontrolovať záručnú dobu na potravinách v nákupnom koši vášho najnovšieho objavu, letmý pohľad na zloženie jeho nákupu vám môže veľa prezradiť o tom, či by prípadný „útok“ nebol len ďalšou stratou času. Aj keď nemožno celkom vylúčiť ani tú možnosť, že tie kinderká, ktorých má plný kôš, kupuje sám sebe a nie svojmu početnému potomstvu.

Odporúčame tiež: Čo je pre ženy atraktívne na mužoch?

chytanie svadobnej kytice

Zdroj: Shutterstock®

6. Svadba? Jedine cudzia!

Kde inde dokážete dať svetu najavo ľahšie, že ste sama, ako na cudzej svadbe? Okrem toho, že to tam bude rozoberať minimálne polovica rodiny (vašej alebo vášho družbu, to je jedno), nevestina teta/sestra vás s radosťou označkujú a všetci nezadaní chlapi budú vidieť na prvý pohľad, že nabudúce by ste mali stáť pred oltárom konečne aj vy. Malé upozornenie – nechytajte nevestinu kyticu príliš aktívne! Mohlo by sa stať, že prípadných nápadníkov vystrašíte skôr, než sa stihnú priblížiť do vzdialenosti 3 metrov!

Odporúčame tiež: Dokonalý svadobný deň? Príďte sa inšpirovať profesionálmi

firemná party

Zdroj: Shutterstock®

7. Firemný večierok

Holým faktom je, že s kolegami trávime počas života omnoho viac času, než s vlastnou rodinou a práve v zamestnaní vzniká najviac vzťahov, ktoré končia až pred oltárom. Odhliadnuc od toho, že istá ponorková choroba hroziť môže, takéto vzťahy majú aj veľa výhod. Napríklad, keď sa po prvej spoločnej preflámovanej noci uvidíte za denného svetla, nemusíte sa báť toho, že by váš spoločník na smrť vydesený ušiel za mesto do poľa. 

Odporúčame tiež: 10 dôvodov, prečo čítať knihy


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 03.12.16 15:19

SK
karma
114.00

..len neostávať sama doma

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní