V Auparku sa detskej fantázii medze nekladú

V Auparku sa detskej fantázii medze nekladú

Každý z nás máme na detstvo vlastné spomienky, ktoré s nami putujú celý život. Či už sme ho strávili na prázdninách u starých rodičov so skvelým babkiným jedlom, alebo sme sa hrali na pirátov a staviteľov v pieskovisku.

Detská fantázia je častokrát pestrá a fascinujúca. Nechajte jej otvorené dvere a dajte možnosť vašim drobcom ju rozvíjať. Počas celého leta sú pre vás a vaše ratolesti v Auparku v rámci kampane Everyday Summer pripravené tvorivé dielne s animáciami, ilustráciami, letné kino či hravé foto inštalácie. Podporte kreativitu vašich detí a zabavte sa spolu v Auparku.

Pozri aj:  Everyday Tasty: letné chute v Auparku

Pohyblivé animácie rozžiaria detské očká

Deti od malička láka chytiť farbičku a kresliť kade tade. Nie jeden rodič strávil chvíle vysvetľovaním, že na stenu sa nekreslí, na to máme papier. Naopak, keď váš škôlkar prinesie namaľovaný obrázok a povie vetu: ,,To je pre teba mami,“ hneď vám to vyčarí úsmev na tvári.

Chceli by ste vidieť ako by vyzeral takýto obrázok, keby sa do neho vdýchol kúsok života? Navštívte nás v Auparku. Každú stredu v júli a v auguste môžete zobrať svoje deti na tvorivé dielne POĎ SA HRAŤ S ANIMÁCIOU, ktoré si pre vás pripravil Medzinárodný dom umenia pre deti BIBIANA. Vaše deti sa dozvedia viac o tvorbe animovaného filmu a môžu si taktiež vyskúšať tvorbu vlastnej animácie.

Poď sa hrať v Auparku

Zdroj: Aupark Bratislava

Pošlite maľovaný pozdrav vašim najbližším

Deti milujú vyfarbovanie obrázkov a maľovanie vlastných. Do týchto činností zapoja svoju kreativitu a vytvoria hravé kresby plné života a farieb. Vložia do nich kúsok seba a ukážu nám dospelým, že aj každodenný život môže byť zábavou.

Príďte sa s nami ponoriť na konci júla (28.7.-30.7) a na konci augusta (26.8.-27.8) do sveta knižnej ilustrácie a zabaviť sa pri tvorbe vlastnej pohľadnice na workshopoch s mladými slovenskými ilustrátormi s názvom VYFARBI SI LETO. S použitím fantázie tak spolu s vašimi drobcami vytvoríte milý pozdrav pre vašich najbližších.

Odporúčame:  Dovolenka na Horehroní: Objavte tie najkrajšie miesta tohto regiónu

Summer Aupark

Zdroj: Aupark Bratislava

Príjemné popoludnie s deťmi na zadnom nádvorí v #auparksummer foto zóne

 V Auparku sme mysleli aj na deti, ktoré nevydržia posedieť pri tvorivých dielňach a potrebujú vybiť svoju energiu vonku. Naše zadné nádvorie a ihrisko je aj počas letných horúčav v príjemnom tieni, kde sa deti dobre vybehajú a vy si môžete oddýchnuť na terase reštaurácii či kaviarní s ľadovou kávou v ruke. V areáli detského ihriska nájdete obľúbené trampolíny, elektrické autíčka, na zemi novo nakreslenú skákaciu škôlku a aj hravé foto inštalácie pripomínajúce detské kresby, pri ktorých sa môžete vyfotiť a zdieľať so svojimi priateľmi chvíle plné radosti smiechu a zábavy.

Vo svojich príspevkoch a príbehoch nezabudnite použiť hashtag #auparksummer a my sa radi podelíme s ostatnými o vaše zážitky. Zároveň sa zapojíte do súťaže, na konci ktorej môžete vyhrať malé prekvapenie. Ak by ste túžili viac po prírode a prechádzke medzi stromami nezabúdajte aj na blízkosť mestského parku Sadu Janka Kráľa. Vedeli ste, že je to najstarší verejný park v strednej Európe a jeden z najstarších stredoeurópskych parkov vôbec?

Animované rozprávky pre deti

Kto z nás by si nepamätal na rodinné večery pri rozprávkach alebo večerníčku? Ako deti sme ich milovali a milujú ich dodnes aj naši najmenší. V centrálnej zóne Auparku sa môžete tešiť od začiatku augusta na detské letné kino. Každý deň sa budú premietať krátke filmy pre deti z dielne Festivalu Bienále animácie Bratislava.

Oddýchnite si spoločne pri rozprávkach vytvorených netradičnou formou alebo si vybehnite zatiaľ niečo vybaviť. Filmy budú pre vás pripravené v čase od 09:00 hod. do 21:00 hod., dokonca aj počas víkendu.

Vyskúšaj:  Čučoriedkové muffiny s mrveničkou, aké si ešte nejedla

Deti v Auparku

Zdroj: Aupark Bratislava

Výhody vernostného programu

Členstvo vo vernostnom programe Auparku pre vás prináša množstvo výhod. Či už ide o zľavy vo vašich obľúbených prevádzkach, ku ktorým sa dostanete ako prví, alebo malé darčeky, ktoré vám pribalia k nákupu v rôznych predajniach. Samozrejmosťou sú tiež šatne zadarmo a prednostné vstupy na podujatia. S prípravou dokonalého outfitu na oslavu alebo večeru vám s radosťou pomôže stylista Alex Lindov, ktorého služby môžete využiť bezplatne. Ochotne vám poradí aký typ oblečenia bude pre vás najlepšou voľbou, a v ktorých kúskoch sa budete počas horúcich letných dní cítiť príjemne.

Ak ešte nie ste členom vernostného programu, rýchlo to zmeňte, pretože výhody na vás už čakajú. Vernostnú kartu si môžete jednoducho vybaviť prostredníctvom mobilnej aplikácie Aupark alebo vyplnením online formulára na webovej stránke Auparku. Môžete sa taktiež zastaviť priamo u nás na info pulte, kde vám s jej vyhotovením pomôže ochotný personál.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní