Mesačný horoskop na november 2019: Čo ťa čaká a neminie?

Mesačný horoskop na november 2019: Čo ťa čaká a neminie?

A je to tu. Posledné teplejšie dni babieho leta sú už nenávratne preč a jeseň si už pomaličky podá ruky so zimou. Hoci v posledných rokoch v novembri snežilo naozaj len málokedy. Pravdou však je, že počasie nás už veľmi von lákať nebude a „život sa viac sústredí“ vo vnútorných priestoroch. Neznamená to však automaticky, že by ste mali byť sklesnutí a bez nálady. Možno je práve teraz ten správny čas, aby ste sa znova začali venovať koníčku, na ktorý ste počas teplejších mesiacov nemali toľko času. Taktiež sa možno pustíte aj do intenzívnejšieho upratovania či triedenia vecí. Nezabudnite však, že upratovať si treba z času na čas aj v sebe. Utrieďte si teda svoje myšlienky, pozrite sa vpred a pustite aj do svojej duše „závan čerstvého vzduchu“.

Múdra myšlienka na tento mesiac

„Každé ráno sa prebudiť s úsmevom na tvári; pozdraviť deň a vážiť si možnosti, ktoré ponúka; pustiť sa do práce s jasnou mysľou; vždy, aj pri maličkostiach, mať na pamäti hlavný cieľ, ktorý sa usilujem svojou prácou dosiahnuť; stretávať ľudí s úsmevom na perách a s láskou v srdci; neprestajne byť slušný, milý a láskavý; ukladať sa na spánok s radosťou z poctivo vykonanej práce – takto rozumne chcem prežívať svoj život.“ (Thomas Dekker)

Všeobecné tendencie na november 2019

Počas novembra by sa mali ľudia všetkých znamení zamerať na dobitie energie, a to každý svojím spôsobom. Asi ako najideálnejší sa javí kreatívny spôsob, ktorý môžete pretaviť do DIY projektov rôzneho druhu a zároveň si tak skrášliť svoj príbytok. Počas mesiaca sa u mnohých budú na povrch predierať nie práve najlepšie emócie a vlastnosti. Pomôže odstup a posilnenie vďačnosti za to, čo už máte. 

V galérii nižšie nájdete vaše znamenie a odkaz na kompletný horoskop na mesiac november 2019. Neváhajte teda, nahliadnite a zistite, čo majú pre vás pripravené hviezdy.

- Galéria
1 z 12

BARAN (21.03. – 20.04.)

Baranom posledné dni odbudlo z ich povestnej energie a možno budú mať pocit, že sa toho stagnovania nezbavia ani počas novembra. No potešíme vás! Všetko sa začne obracať na dobré a v priebehu mesiaca, ale najmä ku koncu by ste sa už mali postupne cítiť „vo vlastnej koži“. Nasledujúce prognózy sú viac než dobré. V kompletnom horoskope pre znamenie BARAN sa dočítate aj o tom, ako postupovať v kariérnom raste, keďže toto obdobie je preň ako stvorené, ale dostanete napríklad aj pár tipov, čoho sa vyvarovať v medziľudských vzťahoch.

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Libuše Šumná 10.11.19 14:39

karma
113.00

zatím jsem v nepohodě, snad se to zlepší

  • 1
Odpovedať

Barbora Kubelková 14.11.19 09:54

karma
113.00

Ja taky tak, mala by som mať dostatok energie ale akosi som vypľutá tento mesiac. Očakávam zlepšenie :)

  • 1
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 17:43

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 17:43

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní