Novinky a súťaž: Vodeodolná riasenka a riasenka na väčší objem rias

Novinky a súťaž: Vodeodolná riasenka a riasenka na väčší objem rias

Mnohí z vás určite poznáte Eyelash Booster, výnimočný elixír určený na rast rias od spoločnosti Pharmatheiss Cosmetics. Tentokrát však táto spoločnosť prišla na trh s dvoma zaujímavými novinkami.

Zmena názvu na Medipharma Cosmetics do našej redakcie so sebou priniesla aj dve nové a zaujímavé riasenky. Vodeodolnú riasenku a riasenku, ktorá nám sľubuje väčšie, objemnejšie a krajšie riasy. Ktorá z nich zvíťazila v našom teste a nekompromisnom súboji? Vodeodolná verzia vhodná napríklad pre športovkyne do fitka alebo riasenka na väčší objem rias?

Viac sa dozviete v našom najnovšom videu nižšie. :)

Pozor, vo videu sme si pre vás pripravili aj atraktívnu SÚŤAŽ! :)

Obe riasenky kúpite na www.naturprodukt.sk

Pozri aj: TEST: Pharma Hyaluron Riche denný krém SPF 15

riasenka pre objem rias

Zdroj: Shutterstock®

Test najnovších riaseniek Medipharma Cosmetics

- Anketa

KTORÚ RIASENKU BY STE SI VYBRALI?

Odpovedalo 7 ľudí  

Vodeodolnú riasenku.
29%
Riasenku pre väčší objem rias.
71%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Milka Damašková 28.01.18 14:53

MD
karma
132.00

Tak u mňa je to jednoznačné- kupujem len vodeodolné riasenky, nakoľko slzím ako besná :))....a čo sa týka budúcich recenzií z ponuky Naturproduktu, tak mňa by veľmi potešila recenzia na Elixír na stimuláciu rastu rias od Pharmatheiss ..a ešte otázka- komentáre máme dať sem, alebo na YouTube ?

  • 1
Odpovedať

Soňa Krátka 28.01.18 19:38

SK
karma
114.00

videjko bolo super a sama by som si veru nevedela vybrať, takže by so mala najradšej obe riasenky...teším sa týmto videám a ja by som asi okrem iných rada videla videorecenziu od Natur Produkt na Forfemina Slim...

  • 1
Odpovedať

Mária Maxianová 29.01.18 08:21

MM
karma
100.00

riasenku používam už iba príležitostne, o vodeodolnej ani nehovoriac, ale rada by som si pozrela recenziu na Pharma Hyaluron koncentrát proti vráskam + vyhladenie

  • 0
Odpovedať

Lenka Meravá 27.02.18 23:07

LM
karma
82.00

Ja som si tuto riasenku zakupila lebo ma ocarila reklama aka je uzasna a co vsetko dokaze. Preto aj ked nie je najlacnejsia spm si povedala ze ved sa mi to vrati v podobe krasnych mihalnic.
Ked si hladam riasenku musi byt v prvom rade vodeodolna. Nie ze by som si casto poplakala ale jednoducho clovek nikdy nevie a takisto chodim plavat a tam sa to upotreby.
Tato maskara vsak bola jednym sklamanim. Natesena som si ju hned naniesla. Ako prve som si vsimla ze dlhsie schne na mihalniciach.Kefka je vyborna a dobre sa s nou nanasa. Vecer som skusila jej odolnost voci vode. Vlaznou vodou som si jedenkrat oplachla tvar troskou vody. Vysledok boli rozmazane flaky pod ocami. Samozrejme oci som si nepretierala. Nastvana som sla pozriet cii omylom neposlali inu. Nie na vyrobku napis vodeodolna. Konstatovanie bolo ze no nic budem ich mat aspon pigmentovane. Dnes uz po dlhsom pouzovani sa vsak sama swba pytam ako to mysleli. Ci maju zostat naozaj mihalnice tmavsie aj po odliceni alebo nie. Pretoze tie moje su stale rovnako blede.
Takze vysledok zazracnej riasenky za 16.49€ ktora je vodeodolna ale nevhodna do vody, nema sa otierat pocas dna ale sa otiera,ktora ma pigmentovat riasy ale nepigmentuje a este ma podporit rast na ktory sa uz naozaj nebudem spoliehat,su vyhodene peniaze. Je skoda ze nemaju zaruku spokojnosti pretoze by som im ju s radostou vratila.
No ked uz som za nu tolko zaplatila aspon ju dominam a hned potom sa vratim k mojej maskare Essence ktora je naozaj vodeodolna,predlzuje a zaroven zhustuje mihalnice a stoji len 3.69€. To ze mi ich nebude pigmentovat uz nejako prezijem.

Pocitila som na vlastnej kozi silu reklamy a dala som sa nou opantat.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní