ÓDA NA PRIRODZENOSŤ

ÓDA NA PRIRODZENOSŤ

Súčasné trendy sa už menia takmer rýchlosťou svetla. Aj keď sa možno vlani nosili dlhé nechty s množstvom flitrov, dnes už je to minulosť. Verte, že postupne odzvonilo aj šialeným farbám vlasov či mihalniciam siahajúcim až do nebies. A čo sa nosí dnes? Niekoľko mesiacov už platí, že novým trendom sa stáva PRIRODZENOSŤ! Prirodzené farby na vlasoch aj na nechtoch, decentné dĺžky, telové či pastelové odtiene a hlavne žiadne „umeliny“.

AJ PRIRODZENEJ KRÁSE SA DÁ DOPOMÔCŤ

Všetky dobre vieme (a vedia to aj naše polovičky), že ani jedna z nás nie je dokonalá. Niekedy potrebujeme zakryť malé nedokonalosti alebo naopak troška zvýrazniť, čo nám od prírody nebolo dopriate. ORIFLAME vám s radosťou predstavuje novú a sviežu kolekciu mejkapu Featherlight, ktorá vás určite očarí minimálne tak ako nás – na prvý pohľad, dotyk či vyskúšanie :).

Odporúčame tiež:  SPOMIENKY NA VZÁCNE CHVÍLE

oriflame nove líčenie

Zdroj: Shutterstock®

Objemné riasy sú úžasnou prednosťou. Ak ich máte dostatok, viete s nimi vykúzliť naozajstné divy. Netreba im priveľa farby a nemusíte ani vlastniť maskaru, ktorá sľubuje zázraky. Väčšina z nás ale šťastie na dokonalé mihalnice nemala. To nič! Naša nová Špirála The ONE Featherlight je ľahučká ako pierko, takže vaše viečka nezaťaží ani neunaví. Vaše riasy perfektne zahustí a oddelí, pričom sa nijakých nepekných hrudiek ani drobenia nemusíte obávať. Naneste si čierny alebo odvážnejší fialový odtieň špirály z výťažkov z prírodných slnečnicových semienok a ovocného vosku na riasy pomocou mäkučkej kefky, ktorá im dodá aj objem, aj dĺžku.

Oči si často na ženách všímajú muži ako prvé. Máte ich hnedé, modré či zelené? Tak či onak, vždy môžete ich prirodzenú krásu zvýrazniť. Skúste to s novými Sypkými očnými tieňmi The ONE Featherlight! Sú ľahučké ako hodváb a budú sa na vašich viečkach dokonale vynímať. Navyše prichádzajú v šiestich jemných odtieňoch, ktoré sa ľahko vrstvia a kombinujú. Naša rada pre vás: „Nebojte sa experimentovať!“  

Odporúčame tiež:  NEODOLATEĽNÉ POKUŠENIE Z RAJA

Sypkými očnými tieňmi The ONE Featherlight

Zdroj: Shutterstock®

TIP ORIFLAME! Neviete, ako si zvoliť správnu farbu tieňa k farbe vašich očí? Všeobecne platí, že k modrým očiam sa hodia neutrálne odtiene, ako je telová, broskyňová či oranžová, k hnedým očiam zasa sedia modré až tyrkysové farby. K zeleným očiam zvoľte odtiene do fialova.

K „natural“ pohľadu patria aj ľúbezné pery, ktoré vám pomôže vykúzliť ďalšia novinka, Rúž na pery The ONE takisto z kolekcie Featherlight. Na výber máte z ôsmich odtieňov od naozajstných prirodzených farieb až po výraznejšie a sýtejšie farby. 

Rúž na pery The ONE z kolekcie Featherlight.

Zdroj: Shutterstock®

Na pery sa nanáša jednoducho a zaručujeme vám, že ho nebudete ani cítiť pre jeho ultraľahkú textúru. Pery pokryje rovnomerne a už po prvom natretí im dodá požadovaný odtieň. Navyše vďaka zmesi prírodného ovocného vosku pery vyživí a hydratuje, čo zaručí zdravý look.

Viac informácií o novom make-upe od Oriflame nájdete na www.oriflame.sk alebo v aktuálnom katalógu.

Odporúčame tiež: TEST: Ošetrujúci olej Love Nature s výťažkom z čajovníka


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 16.08.16 23:37

SK
karma
114.00

ten rúž vyzerá naozaj dobre

  • 0
Odpovedať

Lucia Šeptáková 19.08.16 09:49

karma
108.00

Rúž je krásny,ale najviac ma zaujalo balenie,pekné.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní