Ruský bloger vytvára paródie celebritných fotografií: Pozor, neprestaneš sa smiať!

Ruský bloger vytvára paródie celebritných fotografií: Pozor, neprestaneš sa smiať!

Na internete sa dá natrafiť na všeličo. Či už sú to stránky, ktoré predávajú viac než zaujímavé produkty (výstrelky, ktoré sú úplne zbytočné, no sú také vtipné, že jednoducho si ich človek musí objednať), alebo na zaujímavých ľudí, ktorí dokážu svojou kreativitou pobaviť aj ostatných. A takýchto môžete z času na čas nájsť aj na sociálnej sieti Instagram, ktorá sa v tomto prípade môže stať vašou závislosťou. Veď prečo si nerozveseliť deň a nepobaviť sa na úkor niekoho iného, že?

My sme tentokrát natrafili na ruského blogera, ktorý sa rozhodol parodovať fotografie slávnych osobností alebo celebrít, ktoré pozná viac-menej celý svet. Aj keď sa väčšinou zameriava na ruské celebrity, v jeho portfóliu nájdete aj tie svetové.

Kde jeho „kariéra“ začala?

Yuriy Isterika využíva všetko to, čo má k dispozícii (potraviny, hygienické potreby, záhradné náradie, kuchynské pomôcky, nábytok...), aby vytvoril „vylepšené“ verzie fotografií. A veru, o vydarené momentky a zábery nie je núdza. A viete čo? Ono to začalo úplne nevinne, keď videl fotografiu dvoch slávnych ruských celebrít. Jedna z týchto celebrít držala v ruke krásne ocenenie, ktoré vyzeralo ako kuchynský drez. Nepotreboval veľa a prvá paródia bola na svete.

V súčasnosti má Yuriy na svojom Instagrame viac ako 26 000 fanúšikov a na svojom konte množstvo nápadov – teda fotografií, ktoré rozhodne stoja za to. Tak položte poháre, pretože vám hrozí nebezpečenstvo výbuchu smiechu a pozrite sa na tie najlepšie a zároveň na najbizarnejšie paródie, pri ktorých vám hrozí záchvat smiechu.

Pozri aj: Neuveríš! Ako by vyzerali nebohé slávne osobnosti, keby ešte žili?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Ľubica Šťastná 11.03.19 07:59

ĽŠ
karma
100.00

Nápaditá a vtipná kreativita!

  • 3
Odpovedať

Mária Maxianová 11.03.19 18:43

MM
karma
100.00

nápadité, to je všetko

  • 0
Odpovedať

Lucia Kobíková 12.03.19 16:24

LK
karma
100.00

Vtipné :)

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 13.03.19 23:56

karma
109.00

Máte pravdu,dobre som sa nasmiala.To sú nápady ha ha ha

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní