Sebarozvoj s koučkou: Čo s nedostatkom energie?

Sebarozvoj s koučkou: Čo s nedostatkom energie?

Nemám zoznam spoľahlivých životabudičov, ale viem, odkiaľ začať. Neraz to od nás nechce nič viac a nič menej, než otvoriť svoje srdce láske a pozitívnemu mysleniu, konaniu a nažívaniu.

Ruka v ruke s tým ide to, že telo potrebuje dostatok odpočinku a šťastných zážitkov, aby s ľahkosťou zabezpečovalo životne dôležité funkcie. Umožní mu to nazhromaždiť viac vitálnej energie na správne fungovanie. To nás potom oslobodí od ťaživých myšlienok, lebo keď sme vyčerpaní, nepúšťa nás to myslieť pozitívne.

Pozri aj: Ako využiť kávovú usadeninu? 5 overených receptov si hneď zamiluješ!

Nepíšem vám nič, čo by ste nevedeli - zdravý a láskavý postoj k sebe a k životu ovplyvňuje naše nastavenie. Vnútorný pocit pohody a mieru si vieme navodiť myšlienkami. Svoje presvedčenia, ktoré nás obmedzujú, sa môžeme rozhodnúť kedykoľvek zmeniť. Keď k tomu pridáme vieru v dobro, zoceľuje nás to, lebo sa naladíme na láskyplnosť.

Mne v každodennosti spoľahlivo funguje mať v úcte samu seba ako zdroj lásky. Potom sa stávam „anjelom“ v živote iného človeka. Netreba na to veľké gestá, niekedy stačí úsmev či objatie, aby druhý človek pocítil, že je vnímaný a prijímaný. Každý z nás je anjel, lebo každý z nás má tu moc potešiť niekoho iného. Príhodných okamihov je dostatok.

dopĺňanie energie prostredníctvom meditácie

Zdroj: Shutterstock®

Každý z nás je anjelom...

V ktorých situáciách cítite, že by ste chceli byť väčšmi anjelom? Máte chuť si ich vypísať, aby ste mali o nich konkrétnu predstavu a mohli sa na ne vedome zameriavať?

Odporúčame: Časté chyby pri zdravom stravovaní: Stoja nás kilá navyše!

Janett Šimková kniha

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Katarína Konečná 21.11.17 18:27

KK
karma
105.00

ja som anjelom každý deň, od rána až do večera :)

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 11.12.17 18:35

SK
karma
114.00

záleží mi na tom, aby som bola dobrým človekom, je to pre mňa dôležité...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní